ofaki4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 καλημερα παιδια... πριν μερικες μερες εκανα εγκατασταση ενα προγραμμα το Registry Booster 2011την ωρα ομως της εγκαταστασης εκανε διακοπη ρευματος και εκλεισε το pc τωρα καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει ενα error για το προγραμμα αυτο! δοκιμασα να το κανω install ξανα αλλα δεν γινετε.. πηγα να το κανω uninstall αλλα παλι δεν γινετε .. μου λεει οτι λειπουν καποια αρχεια.. το εσβησα και απο το φακελο C:/αλλα παλι τιποτα.. μηπως γινετε καπιος να μου πει πως γινετε να το κανω uninstall για να το κανω εγκατασταση απο την αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Το πρόγραμμα αυτό είναι πιο μούφα απ το μούφα. Όταν το βλέπω σε υπολογιστές εγκατεστημένο και να τρέχει σε καθε boot κάτι με πιάνει :hang3: Κατέβασε το malwarebytes anti-malware και κάνε scan να σβήσει τα περιττά αρχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 3, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 γινετε να μου στηλεις καποιο link για το προγραμμα που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Malwarebytes' Anti-Malware Free Download and Reviews - Fileforum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 απλα θα κανω σαρωση και αυτο θα φτιαξει το προβλημα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 3, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 κοιτα τι μου βγαζει στην εγκατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Ιούνιος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 κατεβασε αυτο Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problemsκαντο install και οταν ανοιξει πατα στο κουμπι που λεει "Force Uninstall" και βαλε σαν ονομα για να κανει αναζητησει " Registrybooster " θα σου βγαλει μια λιστα με αρχεια που εχουν παραμινει μετα την εγκατασταση " Left over Files " και καποια κλειδια στην registry τα επιλεγεις ολα οσα αναφερονται σε αυτο το προγραμμα τα κανεις ολα clean / Removeκανεις ενα restart και θα εισαι οκ λογικα αν αντιμετωπισεις αλλο προβλημα ενημερωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 3, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 ekana instal to programma pou m estiles.. alla den vgazei pou8ena to "force install" pou les!an exeis msn kane me add sto giannis-ofara@hotmail.comna ta poume apo ekei i na m to ftiakseis esu meso team viwer ean mporeis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 3, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 ok file to vrika xilia euxaristw !!!!!!!!:T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Ιούνιος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 οκ απλα κανε μια ενημερωσει αν πετυχε ολω αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 3, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 ofaki : οχι λατινικα φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 4, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 οκ φιλε πετυχε αυτο που μου ειπες!!! GoMaR: σορρυ για τα αγγλικα απλα το εχω συνηθησει και ξεχαστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 4, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 GoMaR: σορρυ για τα αγγλικα απλα το εχω συνηθησει και ξεχαστηκα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_CW35IF9AQs]YouTube - Radio Arvyla - ΟΧΙ ΠΙΑ GREEKLISH[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούνιος 5, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 +1 :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.