Jump to content

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

ofaki4

Recommended Posts

καλημερα παιδια... πριν μερικες μερες εκανα εγκατασταση ενα προγραμμα το Registry Booster 2011

την ωρα ομως της εγκαταστασης εκανε διακοπη ρευματος και εκλεισε το pc τωρα καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει ενα error για το προγραμμα αυτο! δοκιμασα να το κανω install ξανα αλλα δεν γινετε.. πηγα να το κανω uninstall αλλα παλι δεν γινετε .. μου λεει οτι λειπουν καποια αρχεια.. το εσβησα και απο το φακελο C:/

αλλα παλι τιποτα.. μηπως γινετε καπιος να μου πει πως γινετε να το κανω uninstall για να το κανω εγκατασταση απο την αρχη?

Το πρόγραμμα αυτό είναι πιο μούφα απ το μούφα. Όταν το βλέπω σε υπολογιστές εγκατεστημένο και να τρέχει σε καθε boot κάτι με πιάνει :hang3: Κατέβασε το malwarebytes anti-malware και κάνε scan να σβήσει τα περιττά αρχεία

κατεβασε αυτο

Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problems

καντο install και οταν ανοιξει πατα στο κουμπι που λεει "Force Uninstall" και βαλε σαν ονομα για να κανει αναζητησει " Registrybooster " θα σου βγαλει μια λιστα με αρχεια που εχουν παραμινει μετα την εγκατασταση " Left over Files " και καποια κλειδια στην registry τα επιλεγεις ολα οσα αναφερονται σε αυτο το προγραμμα τα κανεις ολα clean / Remove

κανεις ενα restart και θα εισαι οκ λογικα αν αντιμετωπισεις αλλο προβλημα ενημερωσε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.