Periklis_pap Ιούνιος 9, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 ^Το είχα λάβει πριν κάνα μήνα και το είχα δει και σε ένα υποτιθέμενο μπλογ με ειδήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 9, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Έλαβα αυτό Μιλώντας με ένα φίλο ναυτικό πρόσφατα, μου είπε ότι τα μεγάλα πλοία, το κάνουν αυτό μόνο όταν ταξιδεύουν άδεια, ώστε να βυθίζονται αρκετά και να μην τα παίρνει ο :devil: στους ωκεανούς. Νομίζω ο ΓιαγκΤ είναι ο πιό κατάλληλος να μας απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 10, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Από τα λίγα που γνωρίζω για τα εμπορικά είναι ότι πραγματικά πλήρη διπύθμενα (ευσεβής πόθος των οικολογικών οργανώσεων για τα δεξαμενόπλοια και την ελαχιστοποίηση της ρύπανσης) δεν υπάρχουν..Στην πράξη έχουν 2 στεγανές δεξαμενές πλώρα και διό πρίμα, που της γεμίζουν με θάλασσα περίπου το 1/3 του φορτίου, για να έχουν ευστάθεια όταν είναι άδεια.Όπως και να έχει σαν ανέκδοτο φαίνεται να ήρθαν άδεια από την Ιαπωνία για να φορτώσουν εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 10, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Νομίζω ότι είπε το αντίθετο. Ότι ήρθε με μολυσμένο γιαπωνέζικο νερό και το αμόλυσε στο Πειραιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 10, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Ναι, αυτό λέει, ότι για να έχουν μέσα νερό, πρέπει να είναι άδεια από εμπόρευμα. Μόνο όταν ταξιδεύουν με άδεια αμπάρια, βάζουν νερό στις δεξαμενές, για να πλέουν καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 10, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 το ιδιο λεει και ο Γιαγκος ....αδεια απο πλευρας εμπορευματων και γεματα με νερο made in japan....ωστε να παρουν εμπορευματα απο δω...και να μας αφησουν το νερο.εδιτκλασσικα......δευτερος..(πρεπει να σταματησω να ανοιγω απανωτα tabs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 10, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 το ιδιο λεει και ο Γιαγκος ....αδεια απο πλευρας εμπορευματων και γεματα με νερο made in japan....ωστε να παρουν εμπορευματα απο δω...και να μας αφησουν το νερο. Δηλαδή μόνο εγώ καταλαβαίνω ότι λέει το αντίθετο....;;;;; Όπως και να έχει σαν ανέκδοτο φαίνεται να ήρθαν άδεια από την Ιαπωνία για να φορτώσουν εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 10, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδευτήκατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 10, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 [------------ Εδώ μπαίνει ποστ του Τσάκωνα a la πρόεδρος Πανσερραϊκού -----------] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 16, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Έλαβα αυτό παραλείποντας το πως τα νερά τις ιαπωνία είναι ιδιαιτερα μπλα μπλα μπλα (το οποιο είναι τέρμα μπούρδα για πόλους λόγους) ξεκινάμε με το πως ΟΛΑ τα φορτηγά πλοία και τάνκερ έχουν ειδικές δεξαμενές ώστε να μαζεύουν σαβούρα όταν αίνε άδεια για να μην τουμπάρουνε με το παραμικρό. επίσης αφού λέει πως πάει να ξεφορτώσει στον πειραιά, σημαίνει πως το πλοίο ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ!! οποτε οι δεξαμενές είναι άδειες , όταν ξεφορτώνει το πλοίο τότε τραβάει νερό από εκεί που ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos Ιούνιος 16, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 ψέματα οι μαγνήτεςDecorative Magnets on Refrigerators - Cancer Warning HoaxΠηγή Σωστής Διατροφής και Υγείας: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 16, 2011 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Ρε παιδιά....ποια είναι η παραλία στο link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Ιούνιος 16, 2011 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 πρέπει να είναι το πόρτο κατσίκι στη Λευκάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 17, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Ρε παιδιά....ποια είναι η παραλία στο link?Μία από τις τοπ 10 του κόσμου, το Πόρτο Κατσίκι. Επίσης, δεξί κλικ -> View background image -> porto-katsiki.jpg -> profit $$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 26, 2013 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 "Ξέρω έναν, ο Τάδε καλέ, είχε ένα σπιτάκι(ή κτήμα) και το είχε δώσει(ή το καταπάτησαν) Αλβανοί (ή Ινδοί, Πακιστανοί) και δεν μπορούσε να τους διώξει.Πήγε στην Αστυνομία και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.Πήγε στη Χρυσή Αυγή, του πήραν τα κλειδιά και του είπαν έλα σε μία εβδομάδα να σου το δώσουμε.Πήγαν, τους έδιωξαν, το άδειασαν, το καθάρισαν (ή ξεχορτάρτιασαν το κτήμα), το έβαψαν (ή άσπρισαν το κτήμα) και του το παρέδωσαν καινούριο.Κάνει έργο η Χρυσή Αυγή."Το έχω ακούσει από 6-7 άτομα, άσχετα μεταξύ τους και για άλλα άτομα. Μάλιστα, 2-3 ήταν της άποψης "Τον ξέρω ρε, άκου με που σου λέω, σίγουρα πράγματα, έγκυρη πηγή, πίστεψε με!".Πόσες φορές και από πόσους ανθρώπους έχετε ακούσει την ιστορία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 26, 2013 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 "Ξέρω έναν, ο Τάδε καλέ, είχε ένα σπιτάκι(ή κτήμα) και το είχε δώσει(ή το καταπάτησαν) Αλβανοί (ή Ινδοί, Πακιστανοί) και δεν μπορούσε να τους διώξει.Πήγε στην Αστυνομία και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Πήγε στη Χρυσή Αυγή, του πήραν τα κλειδιά και του είπαν έλα σε μία εβδομάδα να σου το δώσουμε. Πήγαν, τους έδιωξαν, το άδειασαν, το καθάρισαν (ή ξεχορτάρτιασαν το κτήμα), το έβαψαν (ή άσπρισαν το κτήμα) και του το παρέδωσαν καινούριο. Κάνει έργο η Χρυσή Αυγή." Το έχω ακούσει από 6-7 άτομα, άσχετα μεταξύ τους και για άλλα άτομα. Μάλιστα, 2-3 ήταν της άποψης "Τον ξέρω ρε, άκου με που σου λέω, σίγουρα πράγματα, έγκυρη πηγή, πίστεψε με!". Πόσες φορές και από πόσους ανθρώπους έχετε ακούσει την ιστορία; Το ακουσα, αλλα με παραλλαγη οτι παιρνουσαν καθε 3 του μηνα και ζητουσαν "ενοικιο" απο τον ιδιοκτητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 26, 2013 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=EWE-0I4V6Ko]ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - YouTube[/ame] Θαρρος ή αληθεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 26, 2013 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 Ξέρω σίγουρα οτι έχουν αδειασει καποιες πολυκατοικιες απο ξενουσ σε Πατήσια κ τριγυρω. Σε μια απο αυτες ζει η γιαγιά μου και σε ομιλια με εναν απο αυτους, απλα της ειπε να διαδωσει οσο μπορει το τι εκαναν εκει και ποσο πολυ βοήθησαν την πολυκατοικία... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 26, 2013 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 Ξέρω σίγουρα οτι έχουν αδειασει καποιες πολυκατοικιες απο ξενουσ σε Πατήσια κ τριγυρω. Σε μια απο αυτες ζει η γιαγιά μου και σε ομιλια με εναν απο αυτους, απλα της ειπε να διαδωσει οσο μπορει το τι εκαναν εκει και ποσο πολυ βοήθησαν την πολυκατοικία... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Του PR θα ηταν ο συγκεκριμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 26, 2013 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 απλα της ειπε να διαδωσει οσο μπορει το τι εκαναν εκει και ποσο πολυ βοήθησαν την πολυκατοικία... Γιαγιά κάνε το Retweet κιετς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.