doobli Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 Kalispera. Agorasa tin palit gts 450 kai otan mpenw na peksw aion gemizei pixel i othoni kai kolaei to pc.Kserei kapoios ti fteei?Euxaristw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Γραψε ελληνικα καλυτερα...κανονες!Και αν εχεις ελεγσει οδηγους και ειναι καθαρο το πισι τοτε ισως πρεπει αν τη γυρισεις πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doobli Ιούνιος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Οκ σορρυ για τα greeklish. Εχω ελεγξει τους οδηγους, τωρα κανω ανασυγκοριτηση δισκου μπας και αλλαξει κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doobli Ιούνιος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Να ρωτησω και κατι αλλο... το cd που ειχε μεσα στο κουτι με την καρτα γραφικων για τα drivers ειναι πιο παλια εκδοση απο οτι εχει στο site της nvidia. Ποια να βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Κατεβασε απο σελιδα της οτι πιο νεο για 450, ειναι λογικο να ειναι παλαιωτεροι στη συσκευασια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doobli Ιούνιος 2, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Εβαλα τους καινουργιους οδηγους και παλι τα ιδια. Τι προτινεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Σε όλα τα παιχνιδια στο κανει αυτο που κανει; Και μηπως μπορεις να το περιγραψεις λιγο καλυτερα;Θερμοκρασιες εχεις κοιταξει;Ακουγεται σα προβληματικη αλλα πρεπει να σιγουρευτεις και συ πριν την πας, γιαυτο τσεκαρε το οτι οντως υπαρχει προβλημα.Δες αν τρεχει το ανεμιστηρακι κομπλε και οτι εχεις συνδεσει σωστα ρευματα κτλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doobli Ιούνιος 3, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Λοιπον φιλε μου γεμιζει την οθονη τετραγωνακια (πρασινα,κοκκινα,διαφορα..) το κανει σε ολα τα παιχνιδια, εχω συνδεσει σωστα τα ρευματα και το ανεμιστηρακι ειναι ενταξει και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Ιούνιος 3, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Καλημερα οταν φορτονεις αμεσως και ξεκιναει καποιο game στο κανει αυτο η μετα απο λιγη ωρα gameplay για να δουμε σιγουρα αν ειναι θερμοκρασιες κανε μια εγκαταστασh Download Speccy 1.10.248 - Download - FileHippo.comκαι αστο να τρεχει και ανοιξε κανενα video η game για 2 λεπτακια να δουμε θερμοκρασιες του συστηματος.και drivers απεγκατεστησε εντελως του παλιους και ξανακατεβασε τους τελευταιους απο το site της nvidia : Drivers - Download NVIDIA Driversκαλου κακου κανε και μια αναβαθμησει σε Direct-x : Download Confirmationκαι περιμενω νεα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doobli Ιούνιος 5, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Λοιπον φιλε τα δοκιμασα αφτα που μου ειπες και μου βγαζει παλι πιξελ στην οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 5, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Μαγαζί και "αιτήσου" άλλο κομμάτι...Πως το πα ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doobli Ιούνιος 6, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Αυτο θα κανω φιλε και σας ευχαριστω οσοι βοιθησατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.