gregorisvas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 Καλησπέρα παίδες..Έχω θέμα με την εγκατάσταση των windows..Δοκίμασα και τα 7 καί τα XP αλλα και πάλι τίποτα..Στα μεν xp ξεκινάει η εγκατάσταση και κάποια στιγμή μετά την εγκατάσταση δικτύου κολλάει το σύμπαν, στα δε 7 σχεδόν απ την αρχή..Έχω δοκιμάσει τα πάντα,άλλαξα sata,έβγαλα τα μισά,λούστηκα με ultrex..Καμιά ιδέα? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manios Ιούνιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 δοκιμασε αλλο CD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιούνιος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 2 διαφορετικές εγκαταστάσεις Windows 7 (2 διαφορετικά cd),XP, σε δύο διαφορετικούς δίσκους και σε δύο διαφορετικά drives (dvdrw,dvdrom) Πφφ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 έχεις κανένα cdακι τύπου Hiren να κάνεις μερικά δοκιμαστικά μπας και έχεις κάπου πρόβλημα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Σε τι σύστημα; Άμα έχεις πολλαπλούς δίσκους, άσε μόνο το δίσκο που θα βάλεις το λειτουργικό. Πάντως στα 7, σε 2 συστήματα που έχω φτιάξει, τρώει ένα σκάλωμα αρκετών λεπτών κάπου στη μέση, μήπως βιάστηκες;Άσε το ultrex και πιάσει πατροπαράδοτο πράσινο σαπούνι (ελιάς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιούνιος 5, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Έβγαλα το 1 dimm και εγκαταστάθηκαν κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούνιος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Οσον αφορα τα ΧΡ καψτε το image σε dvd δισκακι (οχι σε cd) και με εκεινο καντε φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.