bluray Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους....Πριν καμία βδομάδα είχα προβλήματα με την σύνδεση ενός εξωτερικού (western digital my book 500gb) με αποτέλεσμα να βγάλω την θήκη και να τον λειτουργώ σαν εσωτερικό! το πρόβλημα είναι ότι ενώ στις μαύρες οθόνες που ακολουθούν την έναρξη λειτουργίας του pc ο σκληρός αναγνωρίζεται κανονικά όταν μπαίνω στο ' Ο Υπολογιστής μου' δεν φαίνεται πουθενά! Windows xp pro έχω. Καμία ιδέα/λύση ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Κάνεις δεξί κλίκ στο My Computer και πας ManageΜετά επιλέξεις από αριστερά Storage > Disk management.Εκεί τον βλέπεις το δίσκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Ιούνιος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Κάνεις δεξί κλίκ στο My Computer και πας ManageΜετά επιλέξεις από αριστερά Storage > Disk management.Εκεί τον βλέπεις το δίσκο;Όχι φίλε μου δυστυχώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Ο δίσκος τι σύνδεση έχει; IDE? SATA? Μήπως είναι IDE και με κάποιο τρόπο έχεις κάνει disable τη συσκευή στα Windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Με προσθήκη νεου υλικου απο το management των δισκων ή απο πινακα ελεγχου;Προσθηκη νεου υλικου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Ιούνιος 3, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Παιδια το έλυσα τελικά!!! Κάτι πήγαινε λάθος με το καλώδιο SATA!!! Ε Λ Ε Ο Σ ΑΠΛΑ!!! Το άλλαξα και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.