Hydra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2011 Ο μικρός Αθανάσιος Κοτοπούλης νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο ''ΜΗΤΕΡΑ'' και χρειάζεται επειγόντως Αιμοπετάλια από 40 δότες, προκειμένου να στηριχθεί αιματολογικά μετά την εγχείρηση. Όποιος είναι δότης αιμοπεταλίων ή δότης αίματος μπορεί να απευθυνθεί στο τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου (τηλ. 2132088000) αναφέροντας το όνομά του. Περισσότερα Πηγή: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Το βαλα και στο blog χθες το βραδυ μπας και το δουνε περισσοτεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Duh ! μολις εδωσα αιμα το μεσημερι στο ΙΔΙΟ νοσοκομειο για συγγενη μου που χρειαζοτανε μεταγγιση, αποσο ξερω μπορω να δωσω αιμα μετα απο 3 μηνες παλι, με τα αιμοπεταλια τι παιζει ομως ? Μπορει να ακουγομαι σαν κοριτσακι αλλα μου αρεσε πολυ η φωτογραφια του πιτσιρικου. :fun:edit : "Ο δότης ξαπλώνει δίπλα σε ένα μηχάνημα, φλεβοκεντείται και από μια μικρή ποσότητα αίματος που περνάει μέσα στο μηχάνημα διαχωρίζονται τα αιμοπετάλια αυτόματα. Τα υπόλοιπο αίμα επιστρέφει από το άλλο χέρι πάλι στο δότη.Η αιμοπεταλιοαφαίρεση διαρκεί περίπου μία ώρα. Η όλη διαδικασία είναι μεγαλύτερη από ότι η συνήθης αιμοδοσία γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να διαχωριστούν και να συλλεγούν τα αιμοπετάλια από τα άλλα στοιχεία του αίματος " http://aspros.wordpress.com/2008/11/25/blood/ Θα περασω ξανα αυριο κιολας να ρωτησω αν μπορω να δωσω αιμοπεταλια, btw ειμαι 0+ οποτε αποσο ξερω δεν υπαρχει θεμα συμβατοτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Ακομα δεν εχω μαθει τι ομαδα αιματος ειναι.Το εχω βαλει και σε σελιδες των Αγανακτισωμενων στο fb να το δει πολυς κοσμος.Αν ξερετε καπου που να μπορει να το δει παρα πολυς κοσμος,post it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.