Jump to content

Αγορα ups

gio102004

Recommended Posts

ειμαι μεταξυ των 2

1)Lamtech K1200VA | Skroutz.gr

2)Kebo UPS-1200E | Skroutz.gr

κριτηριο η χαμηλη τιμη. αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο....παντως τα 800-900watt οι συσκευες μου τα χρειαζονται..εστω για 5 λεπτα...

To φθηνό το κρέας ξέρεις ποιός το τρώει... :triniti:

Δεν τα ξέρω τα ups που έβαλες αλλά ότι ποσό γλυτώσεις τώρα μπορεί (λέω μπορεί) να το πληρώσεις αργότερα.

Για μένα καλύτερα κάτι τέτοιο: Eaton Nova 1250 AVR | Skroutz.gr

Eπίσης έχω αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1000-Sd-Line-Interactive-UPS-1000SD.htm σε 1500άρι όμως και μου έχει βγεί καλό.

Οι μπαταρίες του τα έφτυσαν ακριβώς έναν μήνα πριν την λήξη της εγγύησης (2 χρόνια άντεξε) και μου τις άλλαξαν κανονικά.

Οντως το accupower ειναι αρκετα καλο.εχει το 100αρι φιλος μου 3 χρονια και του κραταει μια χαρα και εχω το 1400αρι 1,5 χρονο και ειναι μια απο τα ιδια.για τα λ7 του πολυ καλο

εγω εχω αυτο εδω και 3,5 χρονια μια χαρα ειναι μεχρι τωρα MUSTEK UPS POWERMUST 2000VA USB P LINE INTERACTIVE

Το Mustek UPS 2000 USB σε λειτουργία Line Interactive αποτελεί μια προηγμένη λύση για την προστασία του υπολογιστή από ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου. Έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 26 λεπτά (για δύο συστήματα με 15'' οθόνες), ειδοποίηση λειτουργίας με λυχνία και ηχητικό σήμα, και χρόνο απόκρισης 4-6 ms.

Μέγιστη Ισχύς: 2000 VA / 1080W.

Τρόπος λειτουργίας: Line Interactive με Automatic Voltage Regulator (AVR).

Έξοδοι: 4 έξοδοι ρεύματος DIN με υποστήριξη backup. Επιπλέον είσοδος - έξοδος για προστασία τηλεφωνικής γραμμής και μόντεμ.

Επικοινωνία με τον υπολογιστή: Σειριακή έξοδος επικοινωνίας με κατάλληλο software και καλώδιο σύνδεσης και USB.

Εγγύηση: 2 χρόνια.

Διαστάσεις: 368x140x180 (LxWxH) mm.

Βάρος: 16 κιλά

MUSTEK - MUSTEK UPS POWERMUST 2000VA USB LINE INTERACTIVE - 0 - plus4u :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.