Jump to content

Περίεργο θέμα με εξ. σκληρό.

SNP

Recommended Posts

Αγόρασα χθές έναν WD 500GB Elements για να κάνω τα backups μου! Του έβαλα να κάνει scheduled backup (το μεσημέρι που έριχνα υπνάκο) με το comodo backup και μου βάρεσε ένα Device Not Ready Error που είδα μόλις ξύπνησα.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον HDD να μπαίνει σε idle mode. Γιατί μόλις "ξύπνησα" και το pc κουνόντας το mouse, μου πέταξε το παράθυρο ότι βρήκε new usb device.

Manual backups (είτε με το comodo είτε με copy paste) δουλεύουν όλα κανονικά. Το θέμα είναι μην μπεί ο HDD σε idle mode.

Any ideas/suggestions? Δεν θα έπρεπε το comodo/λειτουργικό να μπορεί να τον ξυπνάει για κάποιο scheduled task?

Είμαι με Win 7 x64 Pro.

Να προσθέσω ότι πριν λίγο μου το έκανε πάλι κατα την διάρκεια ενός backup!! Το είχα το backup και έτρεχε κανονικά καθώς χάζευα διάφορα stuff στο net και κοντά στο 90% αφήνω το PC για κάνα 20λεπτο.

Γυρνάω η οθόνη είχε κλείσει (power saving μετά από 10 λεπτά), την ξυπνάω και τσούπ πετάγετε το Autoplay window για τον εξωτερικό σκληρό και βλέπω ότι το backup έχει πετάξει error και δεν έχει τελειώσει :/

Any ideas? :<

Την είχα δει αυτήν την επιλογή, απλά θα ήθελα οι σκληροί μου όταν δεν λειτουργούν, να κλείνουν... (πολλά θέλω!!!:wall:)

Με το backup που έχω ορίσει να γίνεται κάθε εβδομάδα στον εσωτερικό μου backup HDD δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτήν την επιλογή :/

Ίσως φταίει και το backup πρόγραμμα βέβαια (χτές το πρωτοδοκίμασα το comodo). Θα δοκιμάσω άλλο και θα δώ (το windows 7 backup app θα δοκιμάσω για αρχή - που χρησιμοποιούσα και για τον άλλο HDD αποτελεσματικά μέχρι τώρα) .

Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο backup app? Free κατά προτίμηση :)

Για τσέκαρε αυτό Προκόπιε Free Backup Software: Paragon Backup & Recovery (Advanced) Free Edition - Overview .

OFFTOPIC:Τελικά τι έκανες με οθόνη,εντυπώσεις δεν μας είπες:OT:

H οθόνη με έχει εντυπωσιάσει πολύ, απίστευτος desktop χώρος (είμουν σε 17ρα CRT 1024x768 πρίν), τα χρώματα φαίνονται super μετά από λίγο calibration, για quake είναι τραγική, με ενοχλεί λίγο το IPS glow, αλλά ήταν όλα αναμενόμενα :)

Πως το ήξερες όμως ρε αλητήριε Νίκο ότι η οθόνη έφταιγε και για τον HDD?:p

Λόγω μικρού καλωδίου, δεν έφθανε να συνδέσω τον εξωτερικό κατευθείαν στον πύργο και τον είχα συνδέσει με το usb hub που έχει η οθόνη :tomato:. Όποτε έκλεινε η οθόνη, unmount και ο hdd.

Τέλος καλά, όλα καλά όμως! gg wp! :)

Πολύ Ghosting μου φάνηκε.... Μετά το πρώτο match μου πόνεσε το κεφάλι να φανταστείς.

Βέβαια... εγώ ήμουν και σε CRT τόσα χρόνια, ο κολλητός μου που την είδε και την δοκίμασε λίγο μου είπε ότι είναι normal τα επίπεδα ghosting. Πάντως έχω συνηθήσει τώρα και είναι "ok" και για quake.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.