p_under Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2011 θα ηθελα καποιος να φορτωσει στο rbe_128 το bios που θα δωσω ωστε να μου πει τι λαθος εχω κανει . η καρτα ειναι flashαρισμενη κ απολυτα σταθερη απλα θελω να θεσω τα oced ρολογια σαν default ωστε να μην τα αλλαζω καθε φορα με το AB κ να μην γινονται οι γνωστες βλακιες μερικες φορες με το power play . αλλα απο οτι φαινεται καποια πατατα εκανα κ δεν bootαρει πλεον , ετσι αναγκαστηκα να την γυρισω στο defaylt @ 1h θεση στο switch .test.rar
gio102004 Ιούνιος 2, 2011 #2 Ιούνιος 2, 2011 και γω φιλε οτι και να δοκιμασα με rbe μετα η καρτα απλως δεν δουλευε!δοκιμασε το bios που απλως ξεκλειφωνει την καρτα σε shaders οχι σε ρολογια...απλως οποτε μπαινεις θα βαζεις το προφιλ που θες.μην δωσεις πανω απο 1.2 ρευμα γιατι ψοφανε!
p_under Ιούνιος 2, 2011 Author #3 Ιούνιος 2, 2011 αυτο εχω γενικα , αλλα τωρα ειμαι με το default γτ βαριεμαι να την φλασαρω με στικακι . ευχαριστω για την απαντηση σου .
atiman Ιούνιος 2, 2011 #4 Ιούνιος 2, 2011 Εχουμε δωσει bios γι αυτην την δουλεια.Προταση μου ειναι να χρησιμοποιουνται αυτα, εαν θελουμε σωστη και ασφαλη λειτουργια.@ p_under, το bios που ανεβασες ειναι "κατεστραμενο"..
p_under Ιούνιος 2, 2011 Author #5 Ιούνιος 2, 2011 με τον ορο κατεστραμενο τι εννοεις atiman ? θα σου στειλω πμ για να με διαφωτισεις για τα custom βιος .
atiman Ιούνιος 2, 2011 #6 Ιούνιος 2, 2011 Εννοω κατεστραμενο.Δεν ξερω που βρεθηκε αλλα ως "039285" bios version δεν εχει καμια σχεση με το original, ουτε στα clocks (λιγο ενδιαφερει) ουτε στις τασεις των μνημων, αλλα κυριως υπαρχει πληρης απενεργοποιηση του spin up και πληθος ακομη παραμετρων του powerplay. Το bios δειχνει εντονα πειραγμενο με τελειως λαθος τροπο σε τελειως λαθος σημεια.Ας σημειωσω βεβαια οτι δεν το διαβασα με το Rbe.
p_under Ιούνιος 2, 2011 Author #7 Ιούνιος 2, 2011 οκ atiman . θα συνεχισουμε σε pm για την κατασκευη του custom ? H θες εδω για να το δουν κ αλλα παιδια ?
p_under Ιούλιος 4, 2011 Author #10 Ιούλιος 4, 2011 atiman λογω εξεταστηκης δεν ασχοληθηκα πολυ , θες να ξαναδεις το θεμα για το custom?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.