Jump to content

Ο Thunderbird ξαναχτυπά!

vdeseris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έπειδή έπαιζε πολύ βαρεμάρα σήμερα είπα να ξεθάψω τον old trusty Τ-Bird 1400 που έχω. Σε stock ΜΗz 10,5*133 όλως περιέργως πήγαινε καλύτερα από τον ΤBred-B (στα ίδια ΜΗz). Μέγιστη ταχύτητα που έπιασα ήταν 1637 με 1,97V (Να'ναι καλά το νερό). Πάνω από 1700 ούτε με 2.2 δεν πήγαινε!

post-745-1416070965,1131_thumb.png

Κυριακή σήμερα, αργία αυριο.. Βαρεμάρα; :D Καλά πήγε πάντως για κεραυνόπουλο..

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 21:25]

Κυριακή σήμερα, αργία αυριο.. Βαρεμάρα; :D Καλά πήγε πάντως για κεραυνόπουλο..

’σε, δεν παλεύεται η βαρεμάρα! Θέλετε να ποστάρω κανένα άλλο bench? :D

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 21:30]

Τbird rocks, πολυ καλα αποτελεσματα, αν και ειχα χαλασει 2:'( (130.000 ζημια)

Και αυτός με σπασμένο core είναι αλλά δουλεύει κανονικότατα! Θα ποστάρω φώτο μόλις τον βγάλω. (και γω 60.000 τον είχα πάρει)

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 22:50]

έχεις αρχίσει και ξεφεύγεις επικίνδυνα! :cool:

Γιατί το λες αυτό??? :D Να και ο πυρήνας

post-745-1416070965,264_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από kaynd

Πο πο!!! Κατακρεουργημένος είναι πόσα τρανζίστορ λες να λείπουν?:rolleyes::p:laughing:

LOL

Πριν 3 χρόνια είχα ένα Athlon 1000 στα 1450 !! και τουφέκαγε πάνω σε ABIT KT133A :D

Τι μου θυμισατε τωρα!

Ειχα εναν 1200 ΑΧΙΑ stepping που πηγαινε 1500 πανω σε μια asus A7V133! Ειχα κρατησει την cpu για ενθυμιο εκεινης της παλια εποχης! Βεβαια δεν δουλευει πια καθως πριν 2 μηνες την δανεισα σε καποιον που ειχε αναγκη και την επεστρεψε με ραγισμενο πυρηνα!:TD: :TD: :TD:

:(:(:(:(

Αρχική απάντηση από Daidalos

Τι μου θυμισατε τωρα!

Ειχα εναν 1200 ΑΧΙΑ stepping που πηγαινε 1500 πανω σε μια asus A7V133! Ειχα κρατησει την cpu για ενθυμιο εκεινης της παλια εποχης! Βεβαια δεν δουλευει πια καθως πριν 2 μηνες την δανεισα σε καποιον που ειχε αναγκη και την επεστρεψε με ραγισμενο πυρηνα!:TD: :TD: :TD:

:(:(:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.