Jump to content

Crusader V 1.1

eleven

Recommended Posts

πολυ πρόχειρα

Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι μαλον θα πρεπει να περιμένεις το τελικό αποτέλεσμα

Εισαγωγή πανω απο τον σταυρό ,ακολουθεις τα βελακια και φτάνεις στην εξαγωγη δεξιά

post-62-1416070975,8104_thumb.jpg

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

μιχαλη..................εχω μεινει αφωνος........αψογο απο καθε αποψη.........το μιτωσις στον σχεδιασμο των αυλακων δεν μου κανε και πολυ αισθηση...αυτο εδω ομως ειναι το κατι αλλο......βαζω και το χερι μου στη φωτια(πανω απο ενα πρεσκοτ δηλαδη---χεχεχεχεχε) οτι το συγκεκριμενο μπλοκ θα ειναι οτι καλυτερο εχεις βγαλει απο ολα τα προηγουμενα............θυμηθειτε τα λογια μου μετα το τεσταρισμα......συνηθως δεν μ αρεσει να λεω μεγαλες κουβεντες.......θα σε παρακαλουσα ομως για κατι....αρχες ιουλη που θα παρω τον Α64 να μου φτιαξεις ενα τετοιο!εννοειται με πλεξι καπακι γιατι δεν λεει να κρυβεται τετοιο κομψοτεχνημα.....α ρε και να μουνα τεστερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από makio

μπραβο Μιχαλη ! ! ! ! !

Που χάθηκες βρε εσύ :)

greekfragma

Ελπιζω να είναι οπως τα λες

Αν και σκέφτομαι μια αλλαγή γυρω απο εισαγωγή ...............:confused:

Είδομεν

Cool υποργαφή, φαντάζομαι θα γίνει με plexi για να φαινεται ετσι; Καλη επιτυχια στις δοκιμές.

Μπράβο Μιχάλη πολύ όμορφο και με την υπογραφή σου :) Θα πάει καλά αυτό το αισθάνομαι. :D

περιμενουμε μετρησεις.... ωρα για καινουριο review στο lab. crusader v1 vs crusader v1.1

ελπιζω να δουμε 1-3 βαθμους κατω !

Μιχαλη μην προβληματιζεσαι, αν δεν παει καλα στις δοκιμες κανει και για σουβερ :D :D

Θεωρητικα το βλεπω πολυ θετικα, εκτος απο την εξαιρετικη εμφανιση εχει και πολυ καλη διαταξη, αντε που ειναι τα αποτελεσματα? :jump:

θα ψηθουμε στα καρβουνα περιμενοντας :D

Παίδες λίγο υπομονή με τις μετρήσεις γιατί έβγαλα το υλικό για στέγνωμα, κοινώς πλυμμηρίσαμε.. Αυτά έχει η ζωή του beta tester.

Αρχική απάντηση από chroma

Παίδες λίγο υπομονή με τις μετρήσεις γιατί έβγαλα το υλικό για στέγνωμα, κοινώς πλυμμηρίσαμε.. Αυτά έχει η ζωή του beta tester.

Μαλλον ειχαν πιασει σκονη και ειπες να τα πλυνεις λιγακι.:D

Ελπιζω να μην καηκε τιποτα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

..........

ξαναρωταω........για Α64 κανει?????

Μια ματια στα συστηματα ψυξης για το socket του Α64 και του socket A θα σου λυσει την απορια.

Chroma κουραγιο με τη σφουγγαριστρα!

Περιμενουμε τα αποτελεσματα!

Ελπιζω να μη καηκε τιποτα...

Παιδια επειδη το γραμματοκιβωτιο του Μιχαλη μου λεει οτι ειναι γεματο...

Στα μπλοκ σου Μιχαλη, υπαρχει και backplate?

Αν οχι δεν χρειαζεται?

Αν χρειαζεται πως μπορουμε να φτιαξουμε?

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 19:37]

Παιδια επειδη το γραμματοκιβωτιο του Μιχαλη μου λεει οτι ειναι γεματο...

Στα μπλοκ σου Μιχαλη, υπαρχει και backplate?

Αν οχι δεν χρειαζεται?

Αν χρειαζεται πως μπορουμε να φτιαξουμε?

Φτου και μολις το ειχα αδειάσει :( Θα το ξανακοιταξω.........

backplate Οχι δεν υπάρχει για κονονική χρήση Αν τώρα θες κατι πιο extreme μπορω να σου φτιάξω ενα ,αν και δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί το μπλόκ στα αυξημένα βατ μια που δεν εχει την σχεδιάση για κάτι τέτοιο

Και ενώ ο chroma εχει πέσει με τα μούτρα στο σφουγαρισμ......................εεεεεεεε στα τεστ ηθελα να πω ορίστε και τελειωμένο το " σουβερ':p

post-62-1416070976,0186_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.