Chosen Μάϊος 31, 2004 #22 Μάϊος 31, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Chroma περιμενουμε τα αποτελεσματα! ?
fanisk Ιούνιος 1, 2004 #23 Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen ? Περισότερα για τα αποτελέσματα τις δοκιμής θα μας πεί ο tester Chroma μολις μπορέσει?????
fanisk Ιούνιος 1, 2004 #25 Ιούνιος 1, 2004 Νομιζα οτι το ειχες και απλα δεν ειχες χρονο για τις δοκιμες :o :o
antonisk7 Ιούνιος 1, 2004 #26 Ιούνιος 1, 2004 μμμ μας ανοίγει την όρεξη ο Μιχάλης !!! (Φωτό από ταχυφαγάδικο στην Τουλούζη-Γαλλία)
chroma Ιούνιος 1, 2004 #27 Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Νομιζα οτι το ειχες και απλα δεν ειχες χρονο για τις δοκιμες :o :o Σήμερα το πήρα στα χέρια μου.. ελπίζω μέσα στο σουκου να ανεβάσω νούμερα.
Daidalos Ιούνιος 1, 2004 #28 Ιούνιος 1, 2004 @antonisk7: ΦΟβερο! Υδροψυκτα σαντουιτσ!@chroma: Περιμενουμε τα αποτελεσματα με αγωνια!
krisiun82 Ιούνιος 2, 2004 #29 Ιούνιος 2, 2004 Ειναι λιγο πιο λεπτο???Πες και 2 λογια βρε μιχαλη...Γιατι εβγαλες τις κολησεις και το εκανες με 6γωνες βιδες???ΠΑντως ειναι πολυ ομορφο...
taramas Ιούνιος 2, 2004 #30 Ιούνιος 2, 2004 Παντως αμα θελετε tester εδω ειμαι εγω Μια αλλη ιδεα ειναι να μας πει που ειναι το red line ο chroma για να του κανουμε επισκεψη
fanisk Ιούνιος 2, 2004 #31 Ιούνιος 2, 2004 Chroma θα πεθανουμε απο την αγωνια μας μεχρι τοτε!!!!! Μιχαλη αρχισε να ετοιμαζεις και για μενα
taramas Ιούνιος 2, 2004 #32 Ιούνιος 2, 2004 Μιχαλη δεν αφηνεις αλλους να δοκιμαζουνε και εσυ να φτιαχνεις να μην χανουμε χρονο η αγορα ειναι αναστατη πρεπει να καλεσουμε συγκλιση του συμβουλιου του O.P.E.C. δεν παρατας οτι αλλη δουλεια κανεις να στησεις μια αλυσιδα παραγωγης block? εδω υπαρχει πολυ πελατεια
zpower Ιούνιος 3, 2004 #33 Ιούνιος 3, 2004 μπραβο ρε μιχαλη..ακομα πιο ωραιο το καινουργιο μπλοκ... Αντε και οπως σου εχω ξαναπει θελω να σε δω να φτιαχνεις heatspreader που να περναει απο μεσα νερο..!! :tomato: (καλα ντε μη βαρατε,,,πλακα κανω!!)
eleven Ιούνιος 4, 2004 Author #34 Ιούνιος 4, 2004 και οσο περιμένουμε απο τον chroma αποτελέσματα ας δουμε και μια δυο αλλαγές ακόμα Τουλάχιστον αν δεν παει καλά σαν μπλόκ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δωράκι
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 #36 Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 00:50] και οσο περιμένουμε απο τον chroma αποτελέσματα ας δουμε και μια δυο αλλαγές ακόμα Τουλάχιστον αν δεν παει καλά σαν μπλόκ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δωράκι ερωτα.....εεεεεεεεεεεεεεερωτα μουυυυυυυυυυυυυ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ πλεον μπλοκ που εχω δει απο εμφανιση..........πωωωωωωωωωωωω ζημια μας εκανες μιχαλη βραδιατικα........ περιμενοω αποτελεσματα!!!!! για Α64 κανει?????τομ πιασαμε το υποννοουμενο ετσιιιιιιιιιιιιιι????? :worship: :worship:
eleven Ιούνιος 4, 2004 Author #37 Ιούνιος 4, 2004 Ηθικός αυτουργός ο φίλος Δαιδαλος μετα απο μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ΜΣΝ Μαλον θα του κάνω μερικές αλλαγές ακόμα αν δείξει καλο χαρακτήρα στις δοκιμές Εδω μόλις έχει βγει απο τον φουρν.............εεεεε απο το CNC ηθελα να πω Ελπίζω αυριο να ολοκληρωθεί για να δοκιμαστεί μαζι με τα αλλα
tsihlini Ιούνιος 4, 2004 #38 Ιούνιος 4, 2004 Ειναι το ποιο ομορφο (ελπιζο και καλο) water block που εχω δει!!! Τα συγχαρητιρια μου εισαι πραγματικα φοβερος!!!:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ΥΓ:ELEVEN ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ!! :o
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 #39 Ιούνιος 4, 2004 μιχαλη........θα σε παρακαλουσα εαν δεν ηταν δυσκολο να μας δειξεις με 2 βελακια την εισοδο του νερου και την εξοδο.........αμα ζητουσα και την κατευθυνση της ροης θα ειμαι πολυ γιουχου?ξαναρωταω........για Α64 κανει?????:devil: :devil: :whistling :devil: :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.