Jump to content

Crusader V 1.1

eleven

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

?

Περισότερα για τα αποτελέσματα τις δοκιμής θα μας πεί ο tester Chroma μολις μπορέσει

?????

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Νομιζα οτι το ειχες και απλα δεν ειχες χρονο για τις δοκιμες:o :o :o :o :o

Σήμερα το πήρα στα χέρια μου.. ελπίζω μέσα στο σουκου να ανεβάσω νούμερα.

@antonisk7: ΦΟβερο! Υδροψυκτα σαντουιτσ!

@chroma: Περιμενουμε τα αποτελεσματα με αγωνια!

Ειναι λιγο πιο λεπτο???

Πες και 2 λογια βρε μιχαλη...Γιατι εβγαλες τις κολησεις και το εκανες με 6γωνες βιδες???

ΠΑντως ειναι πολυ ομορφο...

Παντως αμα θελετε tester εδω ειμαι εγω ;)

Μια αλλη ιδεα ειναι να μας πει που ειναι το red line ο chroma για να του κανουμε επισκεψη :D

Chroma θα πεθανουμε απο την αγωνια μας μεχρι τοτε!!!!! :D

Μιχαλη αρχισε να ετοιμαζεις και για μενα:p

Μιχαλη δεν αφηνεις αλλους να δοκιμαζουνε και εσυ να φτιαχνεις να μην χανουμε χρονο:D

η αγορα ειναι αναστατη πρεπει να καλεσουμε συγκλιση του συμβουλιου του O.P.E.C. :jump:

δεν παρατας οτι αλλη δουλεια κανεις να στησεις μια αλυσιδα παραγωγης block? εδω υπαρχει πολυ πελατεια :D

μπραβο ρε μιχαλη..ακομα πιο ωραιο το καινουργιο μπλοκ...

Αντε και οπως σου εχω ξαναπει θελω να σε δω να φτιαχνεις heatspreader που να περναει απο μεσα νερο..!!

:tomato: :tomato: :tomato: (καλα ντε μη βαρατε,,,πλακα κανω!!)

και οσο περιμένουμε απο τον chroma αποτελέσματα ας δουμε και μια δυο αλλαγές ακόμα

Τουλάχιστον αν δεν παει καλά σαν μπλόκ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δωράκι :):upside:

post-62-1416070975,7804_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 00:50]

και οσο περιμένουμε απο τον chroma αποτελέσματα ας δουμε και μια δυο αλλαγές ακόμα

Τουλάχιστον αν δεν παει καλά σαν μπλόκ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δωράκι :):upside:

ερωτα.....εεεεεεεεεεεεεεερωτα μουυυυυυυυυυυυυ

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ πλεον μπλοκ που εχω δει απο εμφανιση..........πωωωωωωωωωωωω

ζημια μας εκανες μιχαλη βραδιατικα........

περιμενοω αποτελεσματα!!!!!

για Α64 κανει?????τομ πιασαμε το υποννοουμενο ετσιιιιιιιιιιιιιι?????:p :worship: :worship:

Ηθικός αυτουργός ο φίλος Δαιδαλος μετα απο μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ΜΣΝ

Μαλον θα του κάνω μερικές αλλαγές ακόμα αν δείξει καλο χαρακτήρα στις δοκιμές Εδω μόλις έχει βγει απο τον φουρν.............εεεεε απο το CNC ηθελα να πω Ελπίζω αυριο να ολοκληρωθεί για να δοκιμαστεί μαζι με τα αλλα

post-62-1416070975,7991_thumb.jpg

Ειναι το ποιο ομορφο (ελπιζο και καλο) water block που εχω δει!!!

Τα συγχαρητιρια μου εισαι πραγματικα φοβερος!!!:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :jump:

ΥΓ:ELEVEN ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ!!:o :o :tomato:

μιχαλη........θα σε παρακαλουσα εαν δεν ηταν δυσκολο να μας δειξεις με 2 βελακια την εισοδο του νερου και την εξοδο.........αμα ζητουσα και την κατευθυνση της ροης θα ειμαι πολυ γιουχου?

ξαναρωταω........για Α64 κανει?????:devil: :devil: :whistling :devil: :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.