Jump to content

Crusader V 1.1

eleven

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΜΙα που τον τελευταιο καιρό λογω δοκιμών ,ασχολιών , εργασιών κτλ κτλ υπήρξε αναγκαστική σχετική αποχή απο τις κατασκευέςκαι μια που έχουν πλέον τελειώσει οι δοκιμές μετρήσεις μεταξύ του καινούργιου μπλόκ και του παλιού καιρός ήταν να φτιαχτεί κα΄τι που θα ηταν το συμπέρασμα όλων αυτών που ανακαλύψαμε τις τελευταίες μέρες

Περισότερα για τα αποτελέσματα τις δοκιμής θα μας πεί ο tester Chroma μολις μπορέσει

Παντως το mitosis δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου και ητήθηκε κατά κράτος απο τον σταυροφόρο σε ολους τους συνδιασμούς δοκιμών Οι δοκιμές εδειξαν οτι χρειάζεται μεγάλες αντλίες και ψυγεία για αν αποδόσει καλά .Οι διαφορές που είχε απο το crusader είναι τέτοιες που δεν αφήνουν περιθώριο για την περεταίρω έρευνα για την βελτίωση του

Σας παραουσίαζω λοιπόν την βελτιωμένη εκδοση του crusader Υπ'άρχουν αρκετές αλλαγές με κυριότερη την απουσία κολλήσεων .,και τον διαχωρισμό τελείως τον δυο θαλάμων του μπλόκ

post-62-1416070965,0146_thumb.jpg

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

για την ωρα και μεχρι να βρω κάποιο αξιόπιστο υλικό για στεγανοποιηση στα ρακόρ θα είναι κολλητά

post-62-1416070965,0647_thumb.jpg

και αλλώτικα

ΜΑ σας ευχαριστήσω για την κατανόηση σας στην μη απάντηση τοων μηνυμάτων και την σχετική καθυστέρηση .Ελπίζω σε λίγο και αφου κανονιστούν κάποιες άλλες λεπτομέρειες να ειναι όλα οκ :)

post-62-1416070965,1014_thumb.jpg

ενδιαφέρον... η επιστροφή του νερού από δεξιά προς τα αριστερά, που συναντάει αντίθετη ροή, δε δημιουργεί πρόβλημα? ή οι αναταράξεις αυτές ωφελούν την απαγωγή της θερμότητας? χμμμμ τώρα είδα πως από πάνω ακριβώς είναι η έξοδος. οπότε το νερό φεύγει και απο εκεί και δε γυρνάει... δικό μου λάθος

βλέπω ακόμα χάλκινο καπάκι...

άλλη μια φορά ωραίος... περιμένουμε τα αποτελέσματα;)

Για αλλη μια φορα εξοχος μιχαλη! Μπραβο!

Αντε περιμενω και το δικο μου!:T:

’ψογος Μιχάλη! :T: :T:

(Περιμένω και το δικό μου, δεν σε πιέζω αλλά την Παρασκευή στον καφέ να το έχεις έτοιμο!!! :D )

Πολύ όμορφο Μιχάλη, από απόδοση δε ξέρω αλλά εύχομαι να ξεπεράσει κάθε προσδοκία...:T:

Ωραιο, και οταν εχεις και τα αποτελεσματα και εισαι ετοιμος για παραγωγη (βλεπεις δεν σε ενοχλησαμε μεχρι τωρα;) ) βαλε μας και εμας στην σειρα :D

Athlon XP = 2 block

Athlon 64 = 1 block

Τον καφε που θα τον πιουμε στην Θεσσαλονικη? την τελευταια φορα που ηρθα το 1983 στην παραλια εκανε 950 δρχ τωρα μπορει να κανει οσο το block σου :D

Καλο κουραγιο

Αρχική απάντηση από ταραμας

την τελευταια φορα που ηρθα το 1983 στην παραλια εκανε 950 δρχ

Καλο κουραγιο

Αρα οπως λενε ολοι οι πολιτικοι η οικονομια του κρατους παει μια χαρα. Απο την στιγμη που το 1983 ο καφες στην παραλια ειχε 950ΔΡΧ και τωρα (μετα απο 21 χρονια) εχει 3.5 (1193ΔΡΧ). Μιλαμε για αυξηση περιπου 20% μεσα σε 20 χρονια. Νορμαλ το βρισκω....1% τον χρονο.

Ωραιο, και οταν εχεις και τα αποτελεσματα και εισαι ετοιμος για παραγωγη (βλεπεις δεν σε ενοχλησαμε μεχρι τωρα;) ) βαλε μας και εμας στην σειρα :D

Athlon XP = 2 block

Athlon 64 = 1 block

Τον καφε που θα τον πιουμε στην Θεσσαλονικη? την τελευταια φορα που ηρθα το 1983 στην παραλια εκανε 950 δρχ τωρα μπορει να κανει οσο το block σου :D

Καλο κουραγιο

Βρε ελα εσυ και τα 2 που πληρωνουμε για την σπεσιαλ καφεδια θα στα κερασουμε.....

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 13:34]

Βρε ελα εσυ και τα 2 που πληρωνουμε για την σπεσιαλ καφεδια θα στα κερασουμε.....

Ρε αλητες τι μου θυμιζετε τωρα :D

Θεσσαλονικη, οι ωραιοτερες γυναικες και τα ωραιοτερα γλεντια που εχω κανει στην ζωη μου, πολλοι φιλοι, βεβαια ολοι ειναι σαρανταρηδες και κατι ψιλα τωρα :D

παντως οποτε μπορεσω θα το ηθελα ενα ταξιδακι, ακουω βεβαια οτι γινατε Αθηνα και εσεις και με στεναχωρει ;)

Θεσσαλονικη, οι ωραιοτερες γυναικες και τα ωραιοτερα γλεντια που εχω κανει στην ζωη μου, πολλοι φιλοι, βεβαια ολοι ειναι σαρανταρηδες και κατι ψιλα τωρα :D

Ενταξει μωρε μην αγχωνεσαι. Εχουμε και αρκετα ΚΑΠΗ πλεον....λοοοοοοοοοολ(φιλικα παντα ετσι)

παντως οποτε μπορεσω θα το ηθελα ενα ταξιδακι, ακουω βεβαια οτι γινατε Αθηνα και εσεις και με στεναχωρει ;)

Αθηνα δεν γιναμε σιγουρα γιατι οσο κι αν προσπαθησαν να μας δωσουν τους Ολυμπιακούς εμεις απλα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ....με την καμια. Που να μπαινεις σε εξοδα τωρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.