Jump to content

Crusader V 1.1

eleven

Recommended Posts

Και κάνοντας ενα κλίκ με το ραβδάκι (ενα 2,5 άλλεν στην δικιά μας περίπτωση) αλλ'αζουν όλα........................:)

post-62-1416070976,0805_thumb.jpg

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Μιχαλη οχι για νορμαλ χρηση το θελω!

Απλα επειδη τωρα εχω SP-94 και εχει backplate νομιζα οτι θα χρειαζεται και το μπλοκ λογω βαρους(αλλα δεν ειναι βαρυ οπως λετε!)

Το μπλοκ σου ειναι πανεμορφο!!!!!!

Κατα τη γνωμη μου το "eleven" θα επρεπε να ειναι και αυτο μαυρο!Για να φαινεται η τελειοτητα!

ΥΓ:Αν μας φτιαξεις μπορει να λεει και το ονομα μας? Αλλα το ονομα του δημιουργου ειναι καλυτερο!!!!!!

και τα δυό μαζί

Τα μπλόκ γυαλίστηκαν και ελέθχηκαν για διαροές για να μην εχουμε άλλα πρόβληματα και άτυχα συμβάντα Αν και νομίζω οτι ο Μερφυ κάθεται μόνμα στο σπίτι του Μπίλυ....................:confused:

Και ναι κάνει και για 64και για 65 και 66 και τελως πάντων σε οτι θα μπορέσω και είναι εφικτό να το προσαρμόσω πάνω και φυσικά να δουλέψει ικανοποιητκά :)

post-62-1416070976,0956_thumb.jpg

Μιχαλη το αριστερο ειναι το παλιο?

Δεν ξερω για αποδοση αλλα με το plexi ειναι πιο ομορφο!

Eιναι καταπληκτικά! Σίγουρα θα έχουν καλύτερη απόδοση αφού το νερό φαίνεται οτι θα κυλά πιο άμεσα μέσα στο block.

ΥΓ. Πότε βλέπεις να μπορείς να μας φτιάξεις και εμάς κανα block??!?

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Μιχαλη το αριστερο ειναι το παλιο?.....

Αν θεωρεις παλιο το block στην αρχη του thread, ναι(αλλωστε ξεχωριζει απο τις βιδες)

unstoppable μπερδευτηκα!

Λοιπον, το αριστερο ειναι το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ και το δεξι ειναι το ΝΕΟ?

Κι εγω εξωτερικα μονο τις βιδες ειδα σαν διαφορα...

με αυτο το μπλοκ ριχνεις γκομενα κανονικα! :p

11 τι αλλο να πω,εχω μεινει με το σαγωνι κατω.συγχαρητηρια ;)

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 22:15]

...Λοιπον, το αριστερο ειναι το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ και το δεξι ειναι το ΝΕΟ?...

Ναι

Πολυ μουρη αυτο με το πλεξι! Και μαγκια με το κουτι του ταγκαν απο πισω και την μαγικη φρασουλα:"The power of silence" στο φοντο! Ολο μουρη ο μιχαλης!:T: :T: :T:

Μενει να δουμε αν θα εχει και την αποδοση που περιμενουμε!

Τα μπλοκ δοκιμάστηκαν σε θερμοκρασία δωματίου 24C(±0.5) όσο είναι δυνατόν να κρατήσεις τη θερμοκρασία χώρου σταθερή αλλά τέλος πάντων. Πλατφόρμα o TbredB 2400+@2550MHz,1.85v (1.9 bios) σε NF7. Η μέτρηση από το σενσορα της μητρικής, οπότε μη συγκρίνετε σε απόλυτες θερμοκρασίες με άλλα μπλοκ/μητρικές, απλά τα συγκεκριμένα μεταξύ τους. To τελευταίο block το βάφτησα P11 για να καταλαβαινόμαστε.. Η διάρκεια του stress ήταν 15 λεπτά (τόσο διαρκεί περίπου το διάγραμμα) με toast, ξεκινώντας και καταλήγοντας σε idle. Αν η γραμμή του P11 διακόπτεται είναι διότι ποτέ δεν ολοκλήρωσε τα 15 λεπτά, όσες φορές και αν το τοποθέτησα ξανά, το πάτημα ήταν καλό. Από ό,τι φαίνεται ο πρώτος σταυροφόρος στέκεται πολύ καλά στο ύψος του, ο ανανεωμένος βρίσκεται στο ίδιο καλό επίπεδο.

post-35-1416070982,0494_thumb.gif

Περιεργα αποτελεσματα απο το P11! Βασικα πισω στο σχεδιαστηριο το π11 και o κλασσικος σταυροφορος φαινεται πως παραμενει κυριαρχος!

To block (P11) έχει μια στενή πατούρα από κάτω, δεν πατά στα pad που έχει ο ΧΡ παρά μόνο στο πυρήνα. Μια σκέψη είναι να μη ζυγίζει καλά, αν και το πέθανα στο βάλε βγάλε και το αποτύπωμα είναι πολύ καλό. Βρε να μην έχω μια ψηφιακή... Θα ακολουθήσουν και άλλες μετρήσεις, μείνετε συντονισμένοι.

To P11 απέκτησε rev1.1 (νέα πατούρα και εσωτερικό για καλύτερη ροή). Είναι καλύτερο από το 1.0 αλλά καθώς έγιναν αλλαγές στο κύκλωμα, όλα τα block δοκιμάζονται εκ νέου. Μετρήσεις αυριο. :)

Γιατί Μιχάλη μου φαίνεται ότι το τελευταίο έχει πολύ χαλκό και μικρό χώρο για το νερό? Πόσα χιλιοστά πάτο έχει?

το τελευταίο αποτι είδαμε θέλει περισότερη ροή απο το παλίο λόγω μικρότερου εσωτερικου χώρου Μολις βάλαμε την αντλία να τροφοδοτεί το μπλόκ η διαφορά σε ηρεμία ήταν -3 βαθμούς Αλλά και θερμοκρασία αλλα και η συμπεριφορά του μπλόκ άλλαξαν σε φορτίο επίσης .προς το καλύτερο .Γιαυτο οπως είπε και ο Μπίλ πιο πάνω πρέπει να δοκιμαστουν όλα ξανα με την νεα συνδεσμολογία

Το πάχος του πάτου δεν άλλαξε Εχει παραμεινει ίδιο σε ολα τα μπλοκ της δοκιμής

Παιδιά, χρήσιμο επίσης θα ήταν ένα τεστάρισμα του καθενός μπλοκ σε διάφορα flow rates, για να δούμε πώς αποδίδει το καθένα με αντλίες διαφορετικής ισχύος...

Υπάρχει δυνατότητα για τέτοιες μετρήσεις;

Κατά τα άλλα ένα μεγάλο μπράβο στον μερακλή Eleven... Έναν γνήσιο ερασι-τέχνη, που δίνει νόημα στην δημιουργική έρευνα... Κι αυτό δεν μπορούν να το αμαυρώσουν ό,τι κι αν κάνουν οι φτηνοί αντιγραφείς των εταιριών-εμπόρων στην εποχή του ολοκληρωτικού καπιταλισμού...

:banging: keep it up!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.