Jump to content

Το πικρο τελος του 2.8Μ0 Socket 477

Vagouridis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 17:23]

mortis εχει μεγαλυτερο πυρηνα γιατι οι Μ0 ειναι ΕΕ που ειναι προβληματικοι. Οι ΕΕ εχουνε 2 ΜΒ κασέ μνημης εξου και ο μεγαλυτερος πυρηνας.

....χμμ...αυτο να πω την αληθεια δεν το ηξερα για τους Μ0........ε ναι λογικο ειναι να ειναι μεγαλυτερο το core........πως και δεν το ειχε παρει το αυτι μου αυτο:p :p

Αρχική απάντηση από mortisboy

....χμμ...αυτο να πω την αληθεια δεν το ηξερα για τους Μ0........ε ναι λογικο ειναι να ειναι μεγαλυτερο το core........πως και δεν το ειχε παρει το αυτι μου αυτο:p :p

Κάλλιο αργά παρά ποτε :):):)

Αρχική απάντηση από mortisboy

Eμενα παντως το ματι μου τα πηρε μια χαρα.....

Χε χε , βασικα καλος ειναι και ο καινουργιος τελικα , αρκετα καλος θα ελεγα απλα καινουργια μητρικη καινουργια μοντ θελουν λιγο ακομα ψαξιμο και υπομονη.ΕΙμαι και στην φαση να αλλαξω πλατφορμα , και κακα τα ψεμματα η συμβιωση με ενα ΠΙΙΙ στα 733 αυτες τις μερες με εκανε να λησμονησω το βαρυ μηχανημα και θελω λιγο να το χαρω να του κανω και ενα φορματ ( αλλαξε και η μητρικη και ειχε ηδη κατι προβληματακια η εγκατασταση....)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Συγγνώμη ρε παιδιά, τι είναι οι ΜΟ;

Μο ονομάζεται το Stepping των P4 2.8 που έχουν το Core του Extreme Edition με Disabled την παραπάνω Cache.

Ενδιαφέρον!!!

Το ότι έχουν το Core του Extreme Edition δεν σημαίνει πάντα ότι ανεβαίνουν καλά. Έχω δει 2.8 Μο να μην clockαρει stable πανω απο 3.3ghz...

Τότε μάπα...

O δικος μου πηγαινε στα 4 αρκετα ευκολα.....το θεμα ειναι ποσους μπορεις να δοκιμασεις:devil: :devil: :devil:

LOL μακης:D

γενικα οι τελευταιοι Μ0 ειναι χαλια. οι πρωτοι ηταν αριστοι

Γενικα ομως οι σειρα των 2.8 ειναι μαπα σε συγηκριση με τους 2.6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.