Passenger57 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2011 Έχω έναν λογαριασμό στην OTENET εκεί που εργάζομαι, και χρησιμοποιώ τον thunderbird για να λάβω pop3 τα μηνύματα και να έρθουν στον υπόλογιστή μου. ΑΥτό που παρατηρώ είναι πως κάθε 5-6 μέρες η Οτενετ μου ΣΥΜΠΙΕΖΕΙ το mailbox και πρέπει με άλλο τρόπο (μεσω web interface) να μπω στα μεηλ και να δώσω εντολη να αποσυμπιεστούν και μετά να κατέβουν και πιάσε το αυγό και κούρευτο....Οταν μάλιστα συμπιέζει η οτενετ το mailbox παρατηρώ πως τα 400-500 τελευταία mail από τον υπολογιστη μου ΛΕΙΠΟΥΝ και βρίσκονται συμπιεσμένα στο mail server.Ερωτήσεις:1) Τι πρέπει να κάνω για να κατεβαίνουν μια και καλή και ΜΙΑ φορά τα μαιλ από τον pop3 server μου;2) τι πρέπει να κάνω για να μην εξαφανίζονται τα μαιλ μου απο τον υπολογιστή μου όταν η οτενετ αποφασίζει πως πρέπει να συμπιέσει το mailbox.3) μπορώ να ζητήσω από την οτενετ να μου αυξήσει τον χώρο στο mailbox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Βασικά έχεις 3 επιλογές :1. Να τα έχεις ΜΟΝΟ στο PC σου2. Να τα έχεις ΜΟΝΟ στο Web και να τα βλέπεις μόνο μέσο web3. Να τα έχεις και στα 2.Εάν κατάλαβα καλά, θες το 1οΟ Thunderbird έχει επιλογή να μην κρατάει τα emails στον Server.Για να το κάνεις αυτό πας Tools --> Account Settings --> Server Settings.Εκεί θα βρεις μια επιλογή που λέει "Leave Messages on Server". Πρέπει να είναι απενεργοποιημένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 31, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Εγω γιατί δεν την βλέπω; σε ποιό σημείο ειναι ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 How to set Thunderbird to leave mail on the server – Simple Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 31, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Uploaded with ImageShack.us AYTO ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, και βλέπω ακριβώς τις ιδιες επιλογές με τον Passenger57.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 O Thunderbird στο Account Settings, στο αριστερό κομμάτι, έχει σε δενδροειδή μορφή τις ρυθμίσεις ξεχωριστά για κάθε email account.Θα πρέπει λοιπόν να πάτε Server Settings του εκάστοτε mail account και όχι στις γενικές ρυθμίσεις.Μήπως χρησιμοποιείτε τον Thunderbird 2.x;;; Εάν ναι σας προτείνω να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση 3.x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 2, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Πάντως ο thunderbird στέλνει την οδηγία στον server, αλλά αυτός δεν είναι βέβαιο πως θα εκτελέσει. Έχει να κάνει και με την ρύθμιση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.