Jump to content

Πολύ ζέστη σε Phenom II X6, πρόταση ψύκτρας

morius

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, έχω το pc της υπογραφής μου και εδω και καμιά εβδομάδα όταν δουλεύει λίγο παραπάνω κοντεύει να "σπάσει" η ψύκτρα του. Τις τελευταίες μέρες το αφήνω πολύ ανοικτό γιατί κατεβάζω αρκετά πραγματάκια. Γυρίζω εχθές κατά τις 04.00 κ ακουγόταν από την πόρτα... κοιτάω θερμοκρασίες...και είχε 65οC.

Τι μου προτινετε από ψύκτρες; Κάποια συγκεκριμένη;

Βασικά το κυριότερο είναι να έχεις καλό airflow μέσα στο κουτί σου, και να είναι καθαρό από σκόνες κτλ. Γιατί ακόμη και aftermarket ψύκτρα να βάλεις, εάν έχεις κακό airflow και είναι και τίγκα στη σκόνη το κουτί δεν θα κάνεις δουλειά.

Ρίξε μια ματιά εδώ. :)

Σιγουρα καλο airflow θα χρειαστεις.

Καλα η στοκ των phenom πλεον είναι μεγαλος μπελας...

Πλεον δροσιζει εναν αθλονχ2 3800 για να ειναι κομπλε θερμοκρασιες και θορυβος 0.

Κατευθειαν σε αφτερμαρκετ μαλλον πρεπει να πας αποτι βλεπω...

ΕΦτιαξα χθες ενα συστημα με εναν 1090Τ σε ενα φιλο.του εβαλα την Α50 και ειχε σε idle 32 βαθμους που πιστευω ειναι καλα.δεν δοκιμασα να δω σε full τι γινεται αλλα δεν πιστευω πανω απο κανα 50αρι να πηγαινει.ειναι φθηνη και ευκολη και στην εγκατασταση...βεβαια το κουτι ειχε καλο airflow.

Τωρα κοιταζα δεξια και αριστερα για ψυκτρες, εχει καποια μοντελα η xigmatek,

ενα εκ των οποιων φοραει και ο 965 χ4 125w και ειναι πολυ αποτελεσματικη με 50% στροφες και μετριο airflow.

Μόνο σε bad company 2 ζεστενεται περισσοτερο και χρειαζεται ενα 75% σε ταχυτητα ανεμιστηρα οπου και αρχιζει να ακουγεται.

Την 983κατι ή την 1286φευγακάτι έχω, περιεργα μοντελα, δε βγαζω ακρη, αλλά όλα έχουν παρομοιες επιδοσεις και τιμες.

Αν πας με χαμηλο μπατζετ στις προτεινω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.