Jump to content



Να και το ΤΑΝΚ


georgeks78

Recommended Posts

Εκει που καθομουνα στο θρονο, παιρνει το ματι μου ενα καθαριστικο μπανιου της μανας μου. ΑΜΑΝ λεω αυτο ειναι. Ενα υπεροχο πλαστικο δοχειο 500ml. Ουτε ταπερ ουτε τιποτα. Αδειασα λοιπον το περιεχομενο σε ενα μισολιτρο μπουκαλακι κοκα κολας, εβγαλα τα αυτοκολλητα και ιδου το αποτελεσμα.

post-722-1416070964,7974_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κι εδω με τα ρακορ. πανω. Δεν ειναι ακομη κολλημενα. Τα ρακορ ηταν εισοδου - εξοδου. Αλλα τελικα προτιμησα να μην βαλω την εισοδο και να προσαρμωσω μονο την εξοδο στο δοχειο μαζι με τη βιδα (απο μεσα) οπως φαινεται και στη φωτο

post-722-1416070964,8691_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το τεστ με το νερο εδειξε οτι χανει ελαχιστα αλλα πρεπει οπωσδηποτε να μονωθει. Εδω χρειαζομαι και τη βοηθεια σας. Να βαλω κολλα η σιλικονη? Επισης ασχετο ειδα προχθες στο Πρακτικερ αντιψυκτικο αυτοκινητων GUARD χρωματος μπλε. Το εχετε δει? Μηπως ειναι UV?

post-722-1416070964,8887_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Που θα βρω τετοια κολλα? Το δοχειο ειναι απο καθαριστικο loc .Απ οτι ειδα υπαρχει ακριβως ιδιο δοχειο ενος λιτρου. Δε νομιζω ομως να το βρειτε σε σουπερ μαρκετ, τα παραγγελνει η μανα μου απο μια εταιρεια (amway η καπως ετσι ) και της τα στελνουν σπιτι. Δε χανετε και τιποτα ομως να ριξετε μια ματια. LOC λεγεται. Και το μισολιτρο και του λιτρου χωρανε μεσα στο κουτι αψογα.

Link to comment
Share on other sites

To τανκ ειναι ετοιμο τελικα εβαλα σιλικονη απο μαγαζι με υδραυλικα. Επισης εβαλα λαστιχακια μεσα-εξω και σιλικονη σε καθε επιφανεια. Τελος το περασα με σιλικονη και εξωτερικα οπως φαινεται στη φωτο για να μονωθει εντελως.

Link to comment
Share on other sites

Το επομενο βημα ειναι το υγρο που θα βαλω στο κυκλωμα. Το νερο εχει αποκλειστει ως επιλογη και εχω καταληξει σε αποσταγμενο νερο και αντιψυκτικο αυτοκινητων. Απο αριστερα εχουμε Απεσταγμενο - απιονισμενο νερο ΝΙΚΟ (οχι πως εχει και μεγαλη σημασια το ονομα), Αντιψυκτικο GUARD χρωματος μπλε, αντιψυκτικο ΝΙΚΟ χρωματος πρασινου. Το GUARD ΔΕΝ γραφει πανω στη συσκευασια οτι ειναι και αντισκωριακο ενω το ΝΙΚΟ το αναφερει. Επισης σε μια πρωτη δοκιμη το πρασινο φαινεται να ειναι και UV σε αντιθεση με το μπλε που ισα που φαινεται στο φως της μπλε λαμπας. Περναω αμεσα στη δοκιμη κατω απο black light και θα σας ενημερωσω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι καλυτερα να βαλω το απεσταγμενο με ενα ποσοστο αντιψυκτικου η να γεμισω ολο το κυκλωμα με το πρασινο η μπλε αντιψυκτικο.

post-722-1416070965,8572_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από georgeks78

Καμμια διαφορα στο black light. Το υγρο του HAC ειναι οντως uv αλλα μαλλον θα χρειαστει το μισο μπουκαλακι για να καλυψει ολο το κυκλωμα.

Το UV υγρό δεν δημιουργεί μικροοργανισμούς ?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που με ρωτας φιλε δε το γνωριζω καθολου. Το λογικο ειναι πως οχι αφου το πουλανε γι αυτη τη δουλεια. Αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια. Ισως θα μπορουσε να απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει. Τωρα περιμενω να στεγνωσει η σιλικονη για να συνδεσω το κυκλωμα. Δειτε και 2 φωτο idle Και full για συγκριση μετα την εγκατασταση της υδροψυξης.

post-722-1416070965,8824_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η μητρικη μου ειναι Gigabyte Ga7n400pro2 v2 με το τελευταιο firmware. Υποψην οτι ειμαι με την Stock ψυκτρα του BARTON 2800+, προκειται για μια αηδια αλουμινιου , αλλα την αφησα γιατι σκοπευα να περασω κατ ευθειαν στην υδροψυξη. Εχω ξεκινησει την συναρμολογηση αλλα τα πρωτα αποτελεσματα θα τα εχω αυριο αφου θα το αφησω και μια μερα περιπου εκτος pc για να συγουρευτω οτι δε χανει απο πουθενα.

Link to comment
Share on other sites

Το ολο project μαλλον θα καθυστερησει κανα-δυο μερες διοτι παρολο που το κυκλωμα συνδεθηκε. Το μπλοκ ειναι αρκετα χοντρο και το λαμακι της στοκ δε μπορει να κουμπωσει πανω στη μητρικη (δεν εχει τρυπες η gigabyte) .Οποτε παμε σε αλλη πατεντα. Εχω βρει καποια σχεδια και αυριο θα δω τι μπορω να φτιαξω. Εστειλα και Pm στο skinny γιατι απ οσο ξερω κι αυτος εψαχνε να βρει καποιο τροπο στηριξης σε μητρικες χωρις τρυπες, Ειδωμεν. Καλο βραδυ σε ολους.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Tigas

φωτια φωτια :p

Οντως φωτια...... το πρωτο καιρο παθαινα σοκ μολις εβλεπα τετοιες θερμοκρασιες .. τωρα δεν εχω προβλημα φολνταρω κιολας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.