PeleGiannisGalpe Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2011 Εχω το pro 10 και οταν βαζω ενα τραγουδι στην timeline δεν μου εμφανιζεται η κυμματομορφη του τραγουδιου Πως μπορω να το διορθωσω? Edit: Εχω windows 7 64-bit
PeleGiannisGalpe Μάϊος 31, 2011 Author #3 Μάϊος 31, 2011 επισης οταν παω να σωσω το βιντεο(render as) μου αποθηκευεται μονο 1 δευτερολεπτο και ειναι η τελευταια διωρθωση που εκανα(πχ προσθεσα ενα κειμενο στη μεση και μονο αυτο βγαινει απο ολο το βιντεο)
cherryman Μάϊος 31, 2011 #4 Μάϊος 31, 2011 Για το τελευταίο πρόβλημα, κοίτα μήπως όταν πατάς το render as στο διάλογο που σου ζητάει να δώσεις όνομα, από κάτω να μην είναι τσεκαρισμένο το "only render loop region" ή κάπως έτσι.
PeleGiannisGalpe Ιούνιος 1, 2011 Author #5 Ιούνιος 1, 2011 δεν ηταν τσεκαρισμενο αλλα ξαφνικα σημερα καταφερα να σωσω ολο το βιντεο εχω μια portable εκδοση και αυτο μαλλον ειναι το προβλημα...κανονικη δεν μπορουσα να βαλω (crackαρισμενη φυσικα ) γιατι μου εβγαζε βλακεις στο τελευταιο βημα πριν το ανοιξω:fist:
PeleGiannisGalpe Ιούνιος 1, 2011 Author #6 Ιούνιος 1, 2011 λοιπον τελικα καταφερα να κατεβασω κανονικα το προγραμμα αλλα το προβλημα με την κυμματομορφη παραμενει
astrolabos Ιούνιος 1, 2011 #7 Ιούνιος 1, 2011 Sorry, κανουμε διαλογο για κάτι που δεν βρισκεται σε παρανομο λογισμικο η νομιζω? γιατι ειμαι trigger happy ξαφνικα.
PeleGiannisGalpe Ιούνιος 1, 2011 Author #8 Ιούνιος 1, 2011 ξερεις πολλους να εχουν αγορασει το συγκεκριμενο προιον? :P
PeleGiannisGalpe Ιούνιος 1, 2011 Author #10 Ιούνιος 1, 2011 ναι Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software χμμ η ερωτηση μου εχει να κανει με προβλημα στο λογισμικο και οχι στη διακινηση του νομιζω
astrolabos Ιούνιος 1, 2011 #11 Ιούνιος 1, 2011 Σε παράνομο. Συζητήσεις που αφορούν παράνομο λογισμικό κλειδώνονται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.