pmakr1416003456 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2011 Παιδιά, δύο δίσκοι μου εμφάνισαν bad sectors. Έτρεξα το HDD Regenerator και τους έκανε repair. Πλέον δεν εμφανίζονται στο surface scan του HD Tune σαν bad.Έχει χρησιμοποιήσει κανείς από σας το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Το fix που έκανε είναι ok ή θα μου τους ξαναεμφανίσει τους bad sectors σε μερικές μέρες;Περιμένω τα φώτα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 δυστηχως τα bad sector αν αρχισουν και βγαινουν ειναι ρωσικη ρουλεταβασικα ειναι ρισκο μπορει να βγουν και αλλα απο εκει που δεν το περιμενειςπαλαιοτερα θυμαμε ειχα εναν 160 αρι δισκο μου εβγαλε bad sector 20 μβαπομονωσα περιπου 10 γιγα και εκανα εγκατασταση στα υπολοιπα 150 γιγα με μηδεν bad sector οποτε ειπα την γλυτωσα αλλα η χαρα μου δεν κρατησε πανω απο 1 μηνα χτυπησε και το υπολοιπο αλλα εσυ μπορει να φανεις τυχεροςδες που εναι τα bad sector και κοψε τον σκληρο σε κομματια και μετα ενωνε τα σε partision μεχρι να απομονωσεις τα bad sector σιγουρα θα χασεις ενα μερος[ανενεργο] και σε οτι μεινει το κανεις ενεργο[παρτισιον] αφου το δοκιμασεις με το προγραμμα hd tune Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάϊος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Είχες χρησιμοποιήσει το HDD Regenerator καθόλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 οχι φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειναι ρισκο να του βαλεις λειτουργικο πανωτωρα αν αλλαζεις τακτικα windows και κρατας back up αλλου τι να πω δουλεψε τονπαντως δεν τα πιστευω αυτα τα προγραμματα χωρις να θελω να σε στενοχωρησωαν καναν τουλαχιστον τα μισα απο οτι υποσχονταν θα ειχε βουηξει το νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Μάϊος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Εγώ το HDD Regenerator to χρησιμοποίησα στον seagate , βρηκε 3 και απο αυτά τα 2 τα εκανε repair... το θέμα ειναι σε linux βλέπω ακόμα περισσότερα bad sectors οποτε δεν το εμπιστεύομαι και πολύ..το εχω μονο για back up προσωρινό και για χαζοαρχεία , θα σου πρότεινα να μην το εμπιστευτείς ουτε εσυ...με 30 - 40 ευρώ παίρνεις εναν καινούργιο και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Για πόσο καιρό θα εμπιστευόσουν δεδομένα σε έναν δίσκο που έχει αρχίσει να βαράει; Εγώ ούτε Σαββατοκύριακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάϊος 29, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Τα δεδομένα μου τα έχω σε δύο δίσκους (ο ένας copy του άλλου). Δυστυχώς και οι δύο είναι αυτοί που παρουσίασαν bad sectors. Έκανα τα δεδομένα copy σε τρίτο δίσκο (και τα άφησα ΚΑΙ εκεί) έκανα repair τους δύο δίσκους με το HDD Regenerator (επιτυχώς και έτρεξα το HDTUNE surface scan και δεν μου έβγαλε ούτε SMART errors ούτε surface bad sectors) και ξαναέκανα copy τα δεδομένα και σε αυτούς και verify. Θα τρέχω κατά καιρούς HDTune surface scan να δω τι παίζει και θα σας πω.Πιστεύω ότι απλώς είχαν απομαγνητιστεί. Δεν ξέρω....Θα δείξει. Πάντως τώρα τα δεδομένα είναι σε 3 δίσκους (δεν υπάρχουν χρήματα για άλλο δίσκο προς το παρόν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.