Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2004 ανοιξα το νεο Ram και ειδα μια δισελιδη διαφημιση που μ'εστειλε κανονικοτατα....Multirama Extreme με προιοντα coolermaster & Thermaltake σε πολυ καλες τιμες και με κομματια που πριν δεν ηταν διαθεσιμα.....ως και sleeving material εχουν!!!ενδεικτικα αναφερω το Thermaltake Subzero με τιμη Checkmate στα 160 (χωρις Φ.Π.Α.)ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙ 89!!! (χωρις Φ.Π.Α.)....ελπιζω οτι ενας ανταγωνιστης ακομα στον χωρο μπορει να ριξει τιμες και να μεγαλωσει την ποικιλια των διαθεσιμων προιοντων....αν εφτιαχναν και ενα online store θα ηταν πολυ καλυτερα......
Makis Hourdakis Μάϊος 29, 2004 #2 Μάϊος 29, 2004 Πάλι κάποιος που με πρόλαβε... Εγώ είδα τη διαφήμιση στο PC Master και έπαθα επίσης. Το μόνο που μου την έσπασε για άλλη μια φορά είναι η αποκλειστικότητα των Αθηναίων :TD: . Ευτυχώς λέει οτι θα είναι "σύντομα" (αν κρίνω από το πόσο καιρό είναι under constraction το site τους δεν το βλέπω) διαθέσιμα για έκθεση και στα υπόλοιπα καταστήματα. Τουλάχιστον παραγγελίες γίνονται. ’ντε, μετά το Πλαίσιο με τη Zalman και τα Multirama με Cooler Master και Akasa. Καλά πάμε. ’ντε να δούμε...
ram-raider Μάϊος 29, 2004 #3 Μάϊος 29, 2004 Ναι ρε παιδες και μαλιστα σε μερικα ειχε σχετικα καλες τιμες, νομιζω, οπως στα round cables και στα smart fans. Δυστυχως στα sleeves λεει αναμενεται. Ω ρε γλεντια
kostas578 Ιούνιος 19, 2004 #5 Ιούνιος 19, 2004 Ξερει κανεις αν το Multirama της Θεσσαλονικης εχει φερει ολα αυτα τα καλουδια?
GoriLLakoS Ιούνιος 19, 2004 #6 Ιούνιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 [Σήμερα, στις 00:50] Ξερει κανεις αν το Multirama της Θεσσαλονικης εχει φερει ολα αυτα τα καλουδια? Νομιζω οτι αλλο τα multirama κ αλλο τα multirama extreme...νομιζω ομως...μαην σε παρω κ στον λαιμο μου...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 21, 2004 #8 Ιούνιος 21, 2004 εγω ειδα τη διαφημιση στο pcmag! κοιταγα τις τιμες και τα πραγματα που εχουν και λεω ωραιο μαγαζι! που να ειναι? φανταστειτε εκπληξη οταν ειδα multirama... ειδαν οι τυποι οτι τετοια προιοντα αρχιζουν και πουλανε και εκαναν μια σωστη κινηση... μπραβο! :clap:
wrong method Ιούνιος 21, 2004 #9 Ιούνιος 21, 2004 Το thermaltake damier v6000a που ζήτησα δεν υπάρχει προς το παρόν:cry: μου είπανε γιά καμμιά εβδομάδα.
Tsunami Ιούνιος 21, 2004 #10 Ιούνιος 21, 2004 Παίδες μου είπαν στο multirama του ηρακλείου ότι μπορείς να τα παραγγείλεις και να στα φέρουν από τα κεντρικά ανεξαρτήτως αν τα έχουν ή δεν τα έχουν ή δεν τα έχουν στην βιτρίνα!!!Τρέξτε να προλάβετε!!!Εγώ λέω να τσιμπήσω φανάκια και στρογγυλά καλώδια και μετά βλέπουμε!!!
GoriLLakoS Ιούνιος 21, 2004 #11 Ιούνιος 21, 2004 Εγω πηγα σημερα κ πηρα κατι sleeves k κατι αλλα....φθηνα,γρηγορα κ εξυπηρετικα....!!!
Makis Hourdakis Ιούνιος 22, 2004 #12 Ιούνιος 22, 2004 @Tsunami: Μα αυτό το γράφει και στη διαφήμιση. ’ντε να τα φέρουν να τελειώνουμε.@Βασίλης: Εσύ είσαι Αττική τυχερέ!!!
Tsunami Ιούνιος 22, 2004 #13 Ιούνιος 22, 2004 Εγώ την παρασκευή ανεβαίνω αθήνα και περιμένω πώς και πώς να πάω!!!Μακη αν θες τιποτα να σου φέρω πες!!
Makis Hourdakis Ιούνιος 22, 2004 #14 Ιούνιος 22, 2004 Μπα, δεν βιάζομαι τόσο γιατί δεν έχω ακόμα το τζάμι. Έτσι κι αλλιώς έχω ξάδερφο σττην Αθήνα που του παραγγέλνω ότι δεν βρίσκω εδώ. Πάντως, όπως και να 'χει, ευχαριστώ!
prokopas Ιούνιος 24, 2004 #16 Ιούνιος 24, 2004 Πως μπορούμε να μάθουμε ακριβώς τι έχει φέρει το Multirama και σε τι τιμή? Φαντάζομαι δεν θα είναι μόνο αυτά που έχουν στις καταχωρήσες των περιοδικών. Εμείς οι "εκτός Αθηνών" δεν έχουμε την πολυτέλεια να περνάμε και να βλέπουμε.... Γιατί δεν σηκώνουν και αυτοί οι χριστιανοί το site να μπορούμε να κοιτάμε και εμείς? Τόσο καιρό "Under Construction" είναι.. Ούτε Ολυμπιακό έργο να ήταν πια...
GoriLLakoS Ιούνιος 24, 2004 #17 Ιούνιος 24, 2004 παρε τηλεφωνο κ ρωτα για οτι αναλογο θες να μαθεις!!!!Δεν εχεις να χασεις τιποτα πιστευω...
prokopas Ιούνιος 24, 2004 #18 Ιούνιος 24, 2004 Απλά για να μην τους πρίζω τους ανθρώπους ρωτώντας τους ένα-ένα τι έχουν. ’σε που κινδυνεύω να πέσω σε άσχετο υπάλληλο και να μου πει τπτ κουφό
GoriLLakoS Ιούνιος 24, 2004 #19 Ιούνιος 24, 2004 Πρηξτους,πρηξτους....κ αυτο μερος της δουλειας τους ειναι....!χε!χε!Σε ασχετο υπαλληλο δεν πεφτεις πιστευω.....εγω που ειχα παει ειδα οτι ειχαν εναν υπαλληλο μονο κ μονο γι'αυτα τα προιοντα!!!
Makis Hourdakis Ιούνιος 25, 2004 #20 Ιούνιος 25, 2004 Ρώτα στο κοντινότερο κατάστημα. Αυτοί έχουν ολοκληρωμένους καταλόγους στη διάθεσή τους με φωτογραφίες κ.τ.λ.Υ.Γ.: Κι εμένα μου τη δίνει που δεν ανεβάζουν το site... Κάποτε είχα ακούσει μια γνώμη οτι το αφήνουν έτσι απλώς μην τους κατωχηρώσει κανένας το domain. Λέτε να ισχύει; Μα δεν λειτουργούσε πριν μερικά χρόνια αυτό το site;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.