OverFlow Ιούνιος 23, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Ρε παιδια wtf εχουμε το ιδιο pc και εσυ βγαζεις 38 pi?ΟΛΟΙΔΙΟ ομως!Εγω γιατι βγαζω 36 και με 2.5-4-4-7?Ακυρο τελειως.Και ως γνωστον επειδη δεν ξερω πολλα δεν πειραζω πολλα πραγματα στο bios... icy20,σε τι FSB βγαζεις 36 pi? Θα μας τρελανεις τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 23, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Ρε παιδια wtf εχουμε το ιδιο pc και εσυ βγαζεις 38 pi?ΟΛΟΙΔΙΟ ομως!Εγω γιατι βγαζω 36 και με 2.5-4-4-7?Ακυρο τελειως.Και ως γνωστον επειδη δεν ξερω πολλα δεν πειραζω πολλα πραγματα στο bios... Εσένα Μάριε τελευταία σου έχουμε αποσύρει τον τίτλο του γκαντέμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 5, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Αγορασα και γω την συγκεκριμενη μητρικη αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οποια αλλαγη και αν κανω στο bios δεν την κραταει. Επισης καθε φορα που μπουταρω μου εμφανιζει το μηνυμα οτι μπηκε καινουργιος επεξεργαστης και θα πρεπει ειτε να μπω στο bios για να κανω τις οποιες ρυθμισεις χρειαζεται, ειτε πατωντας F2 να συνεχισω με τα defaults options του bios. Μπορει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 6, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Λογικά θα έχει τελειώσει η μπαταρία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 6, 2004 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Κοστα δε πρεπει να φταιει η μπαταρια γιατι εβαλα μια αλλη και δεν αλλαξε τιποτα. Απλα να κανω μια διορθωση, η μητρικη που εχω ειναι η p4p800 deluxe και οχι η p4p800-e deluxe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 6, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Μπορείς να ξαναβάλεις το bios και να προγραμματίσεις και το boot block ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 6, 2004 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από sangelos Αγορασα και γω την συγκεκριμενη μητρικη αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οποια αλλαγη και αν κανω στο bios δεν την κραταει. Επισης καθε φορα που μπουταρω μου εμφανιζει το μηνυμα οτι μπηκε καινουργιος επεξεργαστης και θα πρεπει ειτε να μπω στο bios για να κανω τις οποιες ρυθμισεις χρειαζεται, ειτε πατωντας F2 να συνεχισω με τα defaults options του bios. Μπορει καποιος να βοηθησει? το έπαθα τις προάλες. και ούτε το ΄φλασάρισμα βοήθησε.δοκίμασε να βάλεις την επιλογή για oc στο manual και όχι στο 0%. εγώ είχα γκαβωθεί και ήταν στο αυτόματο και όχι στο manual (μετά από φλασάρισμα νέας έκδοσης bios) και δεν ξέρω τί ρυθμίσεις πήγαινε να βάλει στο μπουτ και έδειχνε συνέχεια oc fail και ζήταγε να μπω στο bios setup να σετάρω τη cpu... και μέχρι να ξεστραβωθώ είχα φρικάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 6, 2004 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Εβαλα την επιλογη για oc στο manual αλλα ακομα και αυτη την αλλαγη δεν την κρατησε το bios. Συνεχιζει να μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Το motheboard το αγορασα χθες απο το stockhouse του πλαισιου! Λετε να ειναι μεταχειρισμενο? :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 6, 2004 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Ποιο bios έχεις πάνω; Μου τα έκανε αυτό στις αρχές που είχε βγει με το 1001-1002 bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 6, 2004 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 Πρωτα απο ολα να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον σας. Τελικα πηγα στο πλαισιο και αλλαξα την μητρικη και τωρα ειναι ολα ok. Απλα με προβληματιζει το γεγονος οτι ειχε προβλημα η συγκεκριμενη μητρικη και με βαζει σε υποψιες αν στο stock house πουλανε μεταχειρισμενα πραγματα ή οχι. Κατα τα λεγομενα τους παντως ειναι καινουργια:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 7, 2004 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Νομίζω είναι "καινούργια" απο RMA ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 7, 2004 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Τι εννοεις ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 7, 2004 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Κάποιος μου έιπε πως είναι επισκευασμένα , άλλος ότι είναι καινούργια απο rma άλλος ότι είναι προβληματικά.. οι γνώμες διχάζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 7, 2004 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Παιδιά πείτε σίγουρα γιατί τσέκαρα μια chaintech με i865 με 55 ευρώ και γλυκάθηκα!!Μην την πατήσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 8, 2004 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2004 Πάρε και γνώμες απο αυτούς που έχουν αγοράσει πράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.