saradis1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2011 Καλημέρα σε όλους. Μόλις με πήρε ένας φίλος και μου είπε οτι έκανε format το laptop του (acer) και όλα ειναι οκ εκτός απο το γεγονός οτι έχει αναστραφεί η λειτουργία του fn. Δηλαδή για να γράψει γράμματα πρέπει να έχει πατημένο το fn. Όταν δεν το έχει πατημένο γράφει τους αντίστοιχους χαρακτήρες με αυτούς που σε νορμάλ συνθήκη θα έγραφε με πατημένο! Έτσι μου το περιέγραψε-έτσι σας το περιγράφω. Υπάρχει κάπου που σετάρεις το πλήκτρο fn τι θα έχει σαν default λειτουργία? Λειτουργίκο windows vista home νομίζω οτι έχει. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Μάϊος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Ριξε μια ματια στο bios καπου εκει εχει μια ρυθμισει για τα "Function Keys". Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Μάϊος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 αυτό έχει γίνει μετά απο format. το bios λοιπόν δεν πειράχτηκε υποθέτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Πέρασε κανένα λογισμικό της Acer ή το έχει έτσι ??Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 αν είναι πατημένο το scroll lock ξαναπάτα το Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Το Fn δεν έχει σχέση με τα πλήκτρα αλλά τις ειδικές λειτουργίες που εκτελούν μόνο τα function keys...Aν το κρατάς πατημένο ΔΕΝ έχει καμμία επίπτωση πάνω στα άλλα πλήκτρα.Μήπως έχει ρυθμίσει να είναι το NumLk ή το ScrLk καταλάθος ανοικτά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 28, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Fn + ΝumLock = NumLock μόνιμα, εκτός κι αν το απενεργοποιήσεις με τον ίδιο τρόπο...λογικά του φίλου σου θα του είναι αναμμένο το Numlock led Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Μάϊος 29, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 θα του τα πω και θα σας πω. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Μάϊος 29, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Πέρασε κανένα λογισμικό της Acer ή το έχει έτσι ??Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο ???νομίζω οτι έκανε factory reset οπότε θα περάστηκαν και τα προγράμματα της acer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.