Thrael Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2011 Δε βρηκα καποιο thread για Corsair γι' αυτο ανοιξα νεο θεμα. Ηθελα να ρωτησω αν τα νουμερα ειναι φυσιολογικα. Δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια απο SSD και τα τεστ εγιναν σε καθαρο install Win7 Home με driver απο MS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Βαλε IRST και ξαναδοκιμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 28, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 και επισης μην το τρεχεις στα 1000ΜΒ και στα 50-100ΜΒ καλα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 28, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Δεν προλαβα το post σου ultraex. Τα ιδια Παντελακη μου... με IRST. Νιωθω το κακο να πλησιαζει με δρασκελιες... Στα δεξια ειναι ενας Spinpoint EDIT: Στο forum της Corsair ο (tech support) Yellowbeard αναφερει τα νουμερα του πινακα στη μεση ως συγκριτικα για τους 25-αρηδες σε Sandy Bridge. Μπας κι ειναι σαπιτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 τον spinpoint τι τον εβαλες ? για παραδειγμα δες τα 4κ η διαφορα ειναι χαοτικη αλλη ειναι η γλυκα του ssd δεν συγκρινεται με κανενα νουμερο[bench] παντως μια χαρα ειναι τα νουμερα σου δεν βλεπω κατι τι σε ανησυχει? απο τον 60 αρη μου vertex 2 πριν μπει σε raid 0 σχεδον τα ιδια νουμερα βγαζω κα εγω πρεπει να φορανε και τον ιδιο controler νομιζω Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.