Jump to content

Πρόβλημα με GPU

Kaklimidis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το φόρουμ σας,

Έχω κάποιο πρόβλημα με την κάρτ γραφικών μου ( nvidia 9800gtx+ ) .O μικρός μου γιός καθώς καθάριζα το εσωτερικό του υπολογιστή έκανε εμετό και πήγε στην κάρτα γραφικών . Θα υπάρξει πρόβλημα αν ανοίξω τον υπολογιστή ? Φοβάμαι μην χαλάσει και τιποτα άλλο εκτός από την κάρτα γραφικων .

Ευχαριστώ θερμά .

• 2 weeks later...

1. Βγάλε την κάρτα και άνοιξε το PC χωρίς αυτήν με το χέρι έτοιμο στην πρίζα αν δεις καπνούς. Αν ανάβει και απλά κάνει μπιπ χωρίς την VGA μάλλον το γλύτωσες.

2. Ο εμετός έχει πολλά άλατα οπότε είναι χειρότερος από νερό. Θα σου συμβούλευα να ξυλώσεις την ψύκτρα από την κάρτα και να την ξεπλύνεις με άφθονο οινόπνευμα ή ακόμη καλύτερα απεσταγμένο νερό και να την σκουπίσης με καποιο πανί που δεν ξεφτάει (σαν αυτά με τις μικροίνες). Αν βάλεις οινόπνευμα ρίξε πολύ γιατί εξατμίζετε γρήγορα και μην στα πασαλείψη χειρότερα. Βάλε πράσινο γιατί το άσπρο είναι πανάκριβο και το φαρμακευτικό έχει γλυκερίνη που είναι λιπαρή.

Όσο για τον γιό σου η κατάσταση θα χειροτερέψει. Μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμη θα γυρνάς στο σπίτι και θα βλεπεις όλο το PC κομμάτια γιατί έκανες το λάθος να του μάθεις να ξεβιδώνει με το ηλεκτρικό κατσαβίδι :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.