Skaristo Οκτώβριος 9, 2014 #2001 Οκτώβριος 9, 2014 Με τα mx black θα ειμαι οκ? Ώντας νέος στα μηχανικά εννοω..γενικα είμαι τύπος που δεν τα πολυ-λυπαται τα πλήκτρα... Τα παταω μέχρι να βγούνε απο κάτω(λίγη υπερβολή παντα δίνει άλλο τόνο!)! [emoji2]
astrolabos Οκτώβριος 9, 2014 #2002 Οκτώβριος 9, 2014 Ό,τι και να σου πούμε, καλύτερα να τα δοκιμάσεις ο ίδιος για να κρίνεις πιο σου ταιριάζει καλύτερα.
acct Οκτώβριος 9, 2014 #2003 Οκτώβριος 9, 2014 Ειδικά αν κοπανάς τα πλήκτρα, οι μαύροι είναι οι διακόπτες που σου ταιριάζουν. Αλλά περίμενε να το παραλάβεις και θα το δεις στην πράξη.
Skaristo Οκτώβριος 9, 2014 #2004 Οκτώβριος 9, 2014 Θα επανελθω σε καμια βδομάδα με εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Skaristo Οκτώβριος 10, 2014 #2005 Οκτώβριος 10, 2014 Συνεχίζοντας το ψάξιμο βρήκα το cm quick fire pro αλλά απο σελιδα που δεν την ξέρω...και δεν βρίσκω και καποιον να μου πει αν είναι οκ ή οχι...η σελιδα είναι η www.omarket.grΈχετε την οποιαδήποτε εμπειρία επι του συγκεκριμένου eshop?
Isidorosis Οκτώβριος 16, 2014 #2006 Οκτώβριος 16, 2014 Αφού έψαξα παντού και δεν το βρήκα από Ευρώπη με το layout που ήθελαλέω να το πάρω από εδώ Ducky mini 2014 (~93 + μεταφορικά)Οι ερωτήσεις μου:1) EMS ή FedEx International ?2) Να ζητήσω να το στείλει σαν δώρο ? έχει κάποια διαφορά ?3) Αν πληρώσω τελωνείο, θα είναι μόνο ΦΠΑ ? (γιατί είναι κάτω από 150)
al3x Οκτώβριος 16, 2014 #2007 Οκτώβριος 16, 2014 Isidorosis έγραψε: Αφού έψαξα παντού και δεν το βρήκα από Ευρώπη με το layout που ήθελαλέω να το πάρω από εδώ Ducky mini 2014 (~93 + μεταφορικά)Οι ερωτήσεις μου:1) EMS ή FedEx International ?2) Να ζητήσω να το στείλει σαν δώρο ? έχει κάποια διαφορά ?3) Αν πληρώσω τελωνείο, θα είναι μόνο ΦΠΑ ? (γιατί είναι κάτω από 150)1) ΕΜS εννοειται... (FedEx φτου κακα)2) Δεν θα εχει διαφορα αλλα.. τσαμπα ειναι πεστου να στο στειλει δωρο3) Αγνωσται αι βουλαι του τελωνα....
Dante80 Οκτώβριος 21, 2014 #2008 Οκτώβριος 21, 2014 (edited) Μπήκα και εγώ στο club...ή μάλλον, μπαίνω οσονούπω..έκανα αυτή την παραγγελία χθες. Για να δούμε τι θα δούμε...θα ποστάρω εικόνες και εντυπώσεις όταν έρθει.. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2014 από Dante80
acct Οκτώβριος 21, 2014 #2009 Οκτώβριος 21, 2014 Dante80 έγραψε: Μπήκα και εγώ στο club...ή μάλλον, μπαίνω οσονούπω..έκανα αυτή την παραγγελία χθες.Για να δούμε τι θα δούμε...θα ποστάρω εικόνες και εντυπώσεις όταν έρθει.. Άντε, με το καλό!
XronisR Οκτώβριος 21, 2014 #2010 Οκτώβριος 21, 2014 Υπαρχει περιπτωση η εγγυηση να με καλυψει εφοσον εχει πεσει κοκα κολα σε ενα σημειο στο keyboad(cm trigger) και μερικα πληκτρα κολλανε?Αν οχι,εχουμε κανα βιντεο για καθαρισμο του keyboard η κανα tip?
acct Οκτώβριος 21, 2014 #2011 Οκτώβριος 21, 2014 XronisR έγραψε: Υπαρχει περιπτωση η εγγυηση να με καλυψει εφοσον εχει πεσει κοκα κολα σε ενα σημειο στο keyboad(cm trigger) και μερικα πληκτρα κολλανε?Αν οχι,εχουμε κανα βιντεο για καθαρισμο του keyboard η κανα tip?Για εγγύηση εγώ θα σου έλεγα ξέχνα το, αλλά δε χάνεις τίποτα να το επιχειρήσεις. Το καθάρισμα είναι λίγο επίπονο, αλλά συνήθως είναι αποτελεσματικό. Λύσε το εντελώς (βγάλε caps, ξεβίδωσε το πληκτρολόγιο και άνοιξέ το), μέχρι να καταλήξεις με την πλακέτα και τους διακόπτες.Ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα, μπορείς απλά να ξεπλύνεις τα προβληματικά σημεία με αυθυλική ή ισοπροπυλική αλκοόλη και να περιμένεις να στεγνώσουν καλά. Αν έχεις και κανένα σπρέι αέρα για να βοηθήσεις την απομάκρυνση του υγρού από τους διακόπτες μετά το ξέπλυμα, χρησιμοποίησέ το.Ως έσχατο μέσο, επειδή η ζάχαρη δεν είναι εύκολα διαλυτή στο οινόπνευμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρχικά απιονισμένο νερό και στη συνέχεια αλκοόλη. Αλλά αν βάλεις απιονισμένο νερό, οπωσδήποτε περίμενε 24 ώρες και πέτα και μερικά σακουλάκια silica gel μαζί μέτα, για να τραβήξουν την εναπομείνασα υγρασία.
XronisR Οκτώβριος 21, 2014 #2012 Οκτώβριος 21, 2014 acct έγραψε: Για εγγύηση εγώ θα σου έλεγα ξέχνα το, αλλά δε χάνεις τίποτα να το επιχειρήσεις. Το καθάρισμα είναι λίγο επίπονο, αλλά συνήθως είναι αποτελεσματικό. Λύσε το εντελώς (βγάλε caps, ξεβίδωσε το πληκτρολόγιο και άνοιξέ το), μέχρι να καταλήξεις με την πλακέτα και τους διακόπτες.Ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα, μπορείς απλά να ξεπλύνεις τα προβληματικά σημεία με αυθυλική ή ισοπροπυλική αλκοόλη και να περιμένεις να στεγνώσουν καλά. Αν έχεις και κανένα σπρέι αέρα για να βοηθήσεις την απομάκρυνση του υγρού από τους διακόπτες μετά το ξέπλυμα, χρησιμοποίησέ το.Ως έσχατο μέσο, επειδή η ζάχαρη δεν είναι εύκολα διαλυτή στο οινόπνευμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρχικά απιονισμένο νερό και στη συνέχεια αλκοόλη. Αλλά αν βάλεις απιονισμένο νερό, οπωσδήποτε περίμενε 24 ώρες και πέτα και μερικά σακουλάκια silica gel μαζί μέτα, για να τραβήξουν την εναπομείνασα υγρασία.Ευχαριστω για την απαντηση.Το ειχα παρει απο Κωτσοβολο.Οσο αναφορα τον καθαρισμο,σε ενα βιντεο που μολις ειδα ενας πλενει τα κουμπια.Αλλα τα δικα μας που ειναι φωτιζομενα δεν θα εχουν θεμα?
acct Οκτώβριος 21, 2014 #2013 Οκτώβριος 21, 2014 XronisR έγραψε: Ευχαριστω για την απαντηση.Το ειχα παρει απο Κωτσοβολο.Οσο αναφορα τον καθαρισμο,σε ενα βιντεο που μολις ειδα ενας πλενει τα κουμπια.Αλλα τα δικα μας που ειναι φωτιζομενα δεν θα εχουν θεμα?Αν το έχεις εκτός ρεύματος όσο δουλεύεις και φροντίσεις να έχει στεγνώσει 100% πριν το ξανασυνδέσεις, ο κίνδυνος είναι πολύ μικρός.
XronisR Οκτώβριος 21, 2014 #2014 Οκτώβριος 21, 2014 acct έγραψε: Αν το έχεις εκτός ρεύματος όσο δουλεύεις και φροντίσεις να έχει στεγνώσει 100% πριν το ξανασυνδέσεις, ο κίνδυνος είναι πολύ μικρός.Και κατι τελευταιο..εφοσον δεν καταφερουμε τιποτα σε τι παμε?Γιατι σαν τα μηχανικα δεν υπαρχουν αλλα...Το trigger το πηρα 70,οποτε το budget ειναι καπου εκει
minast Οκτώβριος 21, 2014 #2015 Οκτώβριος 21, 2014 XronisR έγραψε: Και κατι τελευταιο..εφοσον δεν καταφερουμε τιποτα σε τι παμε?Γιατι σαν τα μηχανικα δεν υπαρχουν αλλα...Το trigger το πηρα 70,οποτε το budget ειναι καπου εκειΜπορείς απλά να δοκιμάσεις να αλλάξεις τους μεμονωμένους διακόπτες που κολλάνε.
Antisocial_ Οκτώβριος 22, 2014 #2016 Οκτώβριος 22, 2014 (edited) [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2014 από Antisocial_ 1
haris013 Οκτώβριος 22, 2014 #2017 Οκτώβριος 22, 2014 εγώ ψάνχω ακόμα για mech. υπάρχει τίποτα που να αξίζει στα 50-60 ευρώ η να δώσω παραπάνω?
XronisR Οκτώβριος 22, 2014 #2018 Οκτώβριος 22, 2014 Antisocial_ έγραψε: Απο κατω βλεπω διαφορα σχολια,οχι θετικα θα ελεγα.Ευχαριστω για την βοηθεια,θα το στειλω το Σαββατο για service,αν περασει,περασε.Αλλιως θα το καθαρισω και θα δω αποτελεσματα. Ισως τωρα λογω συγκατοίκησης να παω σε ενα καλο πληκτρολογιο φωτιζωμενο αλλα οχι μηχανικο λογω του θορυβου.
swatoner Οκτώβριος 22, 2014 #2019 Οκτώβριος 22, 2014 haris013 έγραψε: εγώ ψάνχω ακόμα για mech. υπάρχει τίποτα που να αξίζει στα 50-60 ευρώ η να δώσω παραπάνω?Μεταχειρο τωρα. Είτε περιμένεις μπας και βγει καμιά προσφορά όπως περιμένω και εγώ για να αλλάξω το δικό μου mechanical γιατί δε με βολεύει το tenkeyless
haris013 Οκτώβριος 22, 2014 #2020 Οκτώβριος 22, 2014 swatoner έγραψε: Μεταχειρο τωρα. Είτε περιμένεις μπας και βγει καμιά προσφορά όπως περιμένω και εγώ για να αλλάξω το δικό μου mechanical γιατί δε με βολεύει το tenkeylessείχε πει η καρμεν οτι μπορει να βγεί κάποια προσφορά αλλά άγνωστο το πότε και σε ποιο keyboard.θα περιμένω ακόμα λίγο , για καινούργιο πόσο να δώσω που να αξίζει? δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου mechenical και δεν θέλω να δώσω πολλά για πρώτο keyboard σε περίπτωση που δεν μου αρέσει/βολεύει
Recommended Posts