Jump to content

Mechanical Keyboards, γνωμες και αγορα απο eshops.

Recommended Posts

Ξερεις κανεις απο που στελνει η Razer της παραγγελίες απο το δικό της online store? Σκεφτομαι να παραγγειλω το νεο keyboard αλλά φοβάμαι μη και κανει κανα αστειο και το στειλει απο Αμερική και φαμε κανα ωραιότατο τελωνείο...

Αν παραγγειλεις απο το ευρωπαικο store θα στο στειλουν σιγουρα απο ευρωπαικη χωρα.

Αν θυμαμαι καλα περσι που παρηγγειλα το Stealth και ενα mousepad τα στειλανε απο Ολλανδια.

Με DHL και σε 4 μερες ηταν στη πορτα μου.

Αν παραγγειλεις απο το ευρωπαικο store θα στο στειλουν σιγουρα απο ευρωπαικη χωρα.

Αν θυμαμαι καλα περσι που παρηγγειλα το Stealth και ενα mousepad τα στειλανε απο Ολλανδια.

Ωραια, ευχαριστώ... Λεω να κανω τη δοκιμή τότε..

+1 Απο την επιλογή store επιλέγεις Greece (παλιότερα δεν υπήρχε και έπρεπε να επιλέξεις UK) οπότε σε κατευθύνει σε European Store και κατα 99% η παραγγελία έρχεται απο Ολλανδία. Σε μια περίπτωση μόνο με ένα naga που είχα παραγγείλει είχε έρθει απο Γερμανία.

Όπως είπαν τα παιδιά αν επιλέξεις Greece θα έρθει από χώρα εντός ΕΕ, αλλά αυτό που με χαλάει είναι ότι με την αλλαγή στην χώρα γίνεται και η αλλαγή στην τιμή, όπου ότι τιμή είχαν σε δολάρια το μετατρέπουν στο ίδιο ποσό αλλά σε ευρώ...

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα και σε εγχώρια καταστήματα να βρίσκεις το προϊόν σε καλύτερη τιμή... :flag:

Οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα πριν προχωρήσεις σε αγορά από το κατάστημα της Razer να κάνεις πρώτα μια έρευνα είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό... :)

Τσίμπησα το Func KB-460, αλλά δεν το έχω δουλέψει πάνω από 5 λεπτά ακόμη. Αν και έχει Red switches περίμενα να θέλει παραπάνω δύναμη

5995_39_func_kb_460_backlit_mechanical_gaming_keyboard_review_full.jpg

Έγινε επεξεργασία από l2phile

Όπως είπαν τα παιδιά αν επιλέξεις Greece θα έρθει από χώρα εντός ΕΕ, αλλά αυτό που με χαλάει είναι ότι με την αλλαγή στην χώρα γίνεται και η αλλαγή στην τιμή, όπου ότι τιμή είχαν σε δολάρια το μετατρέπουν στο ίδιο ποσό αλλά σε ευρώ...

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα και σε εγχώρια καταστήματα να βρίσκεις το προϊόν σε καλύτερη τιμή... :flag:

Οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα πριν προχωρήσεις σε αγορά από το κατάστημα της Razer να κάνεις πρώτα μια έρευνα είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό... :)

Έτσι είναι ακριβώς. Η αγορά απο το κατάστημα της Razer αξίζει μόνο στις περιπτώσεις:

1. Οταν έχεις κάποιο εκπτωτικο απο τις προσφορές που κάνουν συχνά

2. Οταν υπάρχει σε αποκλειστική διάθεση κάποιο συλλεκτικό προιόν ή συνδυασμός προιόντων (bundle)

2. Οταν δεν κρατιέσαι να περιμένεις για το πότε θα έρθει το προιον στην Ελλάδα

σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρώ οτι με το κόστος των ταχυδρμικών θα σου έρθει μια ή άλλη απο το να το αγόραζες απο Ελλάδα.

Έτσι είναι ακριβώς. Η αγορά απο το κατάστημα της Razer αξίζει μόνο στις περιπτώσεις:

1. Οταν έχεις κάποιο εκπτωτικο απο τις προσφορές που κάνουν συχνά

2. Οταν υπάρχει σε αποκλειστική διάθεση κάποιο συλλεκτικό προιόν ή συνδυασμός προιόντων (bundle)

2. Οταν δεν κρατιέσαι να περιμένεις για το πότε θα έρθει το προιον στην Ελλάδα

σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρώ οτι με το κόστος των ταχυδρμικών θα σου έρθει μια ή άλλη απο το να το αγόραζες απο Ελλάδα.

Δυστυχως η σειρα Blackwidow Stealth ειναι διαθεσιμη μονο απο το webstore της Razer.

Ελλαδα δεν υπαρχει.

Kατα τα αλλα συμφωνω απολυτως.

Τσίμπησα το Func KB-460, αλλά δεν το έχω δουλέψει πάνω από 5 λεπτά ακόμη. Αν και έχει Red switches περίμενα να θέλει παραπάνω δύναμη

5995_39_func_kb_460_backlit_mechanical_gaming_keyboard_review_full.jpg

Που και πόσο? :)

Κατά τα άλλα, εγώ συνηθίζω τα μάκρο του Trigger-Z, που είναι και το μόνο "πρόβλημα" για εμένα. Αν η Corsair δε μας το έπαιζε δύσκολη, τώρα θα χάιδευα ένα K70...

Που και πόσο? :)

Κατά τα άλλα, εγώ συνηθίζω τα μάκρο του Trigger-Z, που είναι και το μόνο "πρόβλημα" για εμένα. Αν η Corsair δε μας το έπαιζε δύσκολη, τώρα θα χάιδευα ένα K70...

Από Τσέχικο e-shop. Με την τωρινή ισοτιμία βγήκε 86 ευρώ

Από Τσέχικο e-shop. Με την τωρινή ισοτιμία βγήκε 86 ευρώ

Τα Τσέχικά μου είναι λίγο σκουριασμένα, αλλά από τη φωτογραφία υποθέτω ότι είναι μόνο το μαύρο με κόκκινους διακόπτες. Το gunmetal με καφέ είναι δυστυχώς πιο δυσεύρετο, και επιπλέον ήθελα να το πάρω από Ελλάδα.

Τα Τσέχικά μου είναι λίγο σκουριασμένα, αλλά από τη φωτογραφία υποθέτω ότι είναι μόνο το μαύρο με κόκκινους διακόπτες. Το gunmetal με καφέ είναι δυστυχώς πιο δυσεύρετο, και επιπλέον ήθελα να το πάρω από Ελλάδα.

Ακριβώς. Απ' ότι διάβασα και στα review-sites είναι γενικά δυσεύρετη η μάρκα. Αν το βρεις πουθενά Τσεχία μπορώ να σου το στείλω (είναι μεγάλη και βαριά η συσκευασία πάντως - Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů είναι το skroutz τους)

• 2 weeks later...

Ερωτηση: Εχω παρει απο περισυ το καλοκαιρι το

CM Storm Trigger με Cherry MX Black Switches απο κωτσοβολο

Στους 2-3 μηνες δεν θυμαμαι ακριβως σταματησε να ανταποκρινεται αλλα σε κανα 2 μερες εφτιαξε.

Εδω και μια βδομαδα παγωσε με αναμενα τα Leds (χωρις τροφοδοτικο παντα) και πλεον ναι μεν το αναγνωριζει το pc αλλα δεν ανταποκρινεται σε κανενα πατημα...

Εχει καποιο reset η δεν ξερω κι εγω τι να το επαναφερω...η να το παω πισω; Και θα μου φερουν αλλο; η θα παρω πιστωτικο γιατι δεν ασχολουνται;

Φωτο δεν βαζω μην θεωρηθει νεκροφιλια

Ηρθε χτες το νεο πληκτρολόγιο της Razer το Blackwidow Ultimate με τους πράσινους (clicky) διακόπτες.

Σε πρώτη επαφή αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, ειναι πάρα πολύ στιβαρό και φαίνεται καλή κατασκευή.

Οι διακόπτες ειναι μια χαρα, δεν εχω παιξει ακόμα καποιο παιχνίδι για να σας πώ αλλα στο γράψιμο ειναι σουπερ.

Μερικές φωτό:

attachment.php?attachmentid=61273&stc=1&d=1395734522

attachment.php?attachmentid=61275&stc=1&d=1395734522

attachment.php?attachmentid=61276&stc=1&d=1395734522

attachment.php?attachmentid=61277&stc=1&d=1395734522

attachment.php?attachmentid=61278&stc=1&d=1395734522

post-97-1416078259,8804_thumb.jpg

post-97-1416078260,2085_thumb.jpg

post-97-1416078260,384_thumb.jpg

post-97-1416078260,5425_thumb.jpg

post-97-1416078260,8253_thumb.jpg

Καλησπερα, εγω εχω παραγγειλει αυτο και το περιμενω απο μερα σε μερα. Ειναι το 1ο μηχανικο πληκτρολογιο με RGB led. Ειχε και ενας φιλος μου Tesoro παλια ( το Durandal για την ακριβεια) και μου ειχε αρεσει πολυ. Πολυ στιβαρη κατασκευη. Περιμενω πως και πως να το δω. Η μονο βλακεια ειναι οτι ειναι με German Layout οτι και αν σημαινει αυτο. Μολις το παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις!

Gaming Keyboard :: Tesoro Lobera Supreme G5NFL Full Color Illumination Mechanical Gaming Keyboard - Tesoro - Break The Rules - Gaming keyboard, Gaming Mouse, Gaming Headset

Χθες παρέλαβα το νέο μου keyboard :hehe:

btw το έχω εδώ δίπλα και όλο click clack είμαι. :jester:

Ευχομαι να πάρουν και μερικά καταστήματα ανάλογα tester να μπορεί να δοκιμάζει ο κόσμος.

img-8053-11452.jpg

img-8056-11453.jpg

img-8057-11454.jpg

img-8058-11455.jpg

Σήμερα είχα την πρώτη μου εμπειρία με μηχανικό πληκτρολόγιο και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :banging:

Συγκεκριμένα αγόρασα το Corsair Vengence K70 (RED Cherry MX)

Το πληκτρολόγιο είναι στιβαρό και η ποιότητα κατασκευής του είναι άρτια.

yrkb.jpg

9uin.jpg

9jxn.jpg

Μια συνολική άποψη από το γραφείο με τα ακουμπιστήρια μου που αν και αταίριαστα είναι απίστευτα βολικά :dance3: όσο για το mousepad με ένα κομμάτι από το ξυλουργείο το έχω φέρει στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με τον καρπό μου.

c50a.jpg

Μετά τα πρώτα rounds στο BF4 μπορώ να πω είναι από τις καλύτερες αγορές μου!

Έγινε επεξεργασία από zantetheo

Τα ακουμπηστηρια απο που και ποσο τα πηρες;

Tα ακουμπηστήρια τα πήρα από ebay εδώ και κάνα χρόνο

είναι απίστευτα βολικά και σταθερά + πολύ φθηνά

Τα προτείνω στον καθένα που έχει μικρό γραφείο. Αλλά και με το δικό μου που είναι πολύ μεγάλο πάλι με βολεύουν απίστευτα

Tο χα πάρει 5-6 ευρώ το καθένα

κάτι τέτοιο ήταν:

http://www.ebay.com/itm/Ergonomics-Healthy-Wrist-Comfort-Armrest-Mouse-Pad-Table-Handrest-Protection-New-/221138758675

http://www.ebay.com/itm/New-Arm-Rest-Pad-Easy-Arm-Pad-For-Desk-Wrist-Comfort-For-Mouse-Rotating-Pad-/350893831293

Έγινε επεξεργασία από zantetheo