Jump to content

Mechanical Keyboards, γνωμες και αγορα απο eshops.

Recommended Posts

CM Storm Quick Fire TK Stealth Gaming Keyboard - Hardware - Press Release - HEXUS.net

The Quick Fire TK Stealth will be available in the UK from mid December for a estimated end user price of £84,99 Inc VAT, Price and availability may vary based on region. The TK Stealth will be available in the coming weeks but if you cannot wait that long, it is already available in US international layout on the CM Store here: QUICKFIRE TK STEALTH MX BROWN SWITCH - Cooler Master Europe Store

:o :O :o

Το roccat ryos pro (brown) από amazon.de στα 169 το σκέπτεται κανείς για αγορά; Πιστεύω να αξίζει ...

Μου αρεσει απο εμφανιση αλλα να δωσω 100ευρο(+τα οποια μεταφορικα) παραπανω απο αυτα που ζητα το Trigger λιγο χλωμο :hehe:.Δες σε κατι λιγο φθηνοτερο θα ελεγα :)

Καλοχτυπητο :-P

Καλό;

#mobile

Eυχαριστώ

Είναι μαγική η εμπειρεία :fun:

περίεργο θα είναι μέχρι να το συνηθίσω :p γενικά όλο το νέο gear μαζί με το DA 2013

επίσης πρέπει να συνηθίσω στην έλλειψη numpad

QUICKFIRE TK STEALTH MX BROWN SWITCH - Cooler Master Europe Store Το εχει δοκιμασει κανεις παιδες; Αξιζει τα χρηματα αυτη τη στιγμη; Αναρωτιεμαι αν το πουλαει καποιο καταστημα στην Ελλαδα ηδη.

P2070214.jpg

το έχω αυτό απλά δε ξέρω στο spacebar μη το τραβήξω και το χαλάσω. Στα άλλα κουμπάκια ξέρω

[MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] α οκ , δηλαδή να τοποθετήσω το πραγματάκι που είναι σαν δαγκάνα στο κέντρο του space και να το τραβήξω? και τα σιδεράκια που έχει τι ρόλο έχουν;

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

το έχω αυτό απλά δε ξέρω στο spacebar μη το τραβήξω και το χαλάσω. Στα άλλα κουμπάκια ξέρω

Ο διακόπτης στο spacebar είναι στην μέση.

qfr3-7829.jpg

α οκ , δηλαδή να τοποθετήσω το πραγματάκι που είναι σαν δαγκάνα στο κέντρο του space και να το τραβήξω? και τα σιδεράκια που έχει τι ρόλο έχουν;

Ναι βάζεις το keycap puller και τραβάς όπως και τα υπόλοιπα keycaps.

Δες στο 0:49 πως θα βγάλεις προσεκτικά την spacebar αφου βγεί το keycap.

[ame]

[/ame]

Αυτά που ρωτάς είναι τα stabilizers τα οποία είναι costar.

Έγινε επεξεργασία από Alexopus6
  • Like 1

Ξέρουμε τίποτα για το νέο Trigger-Ζ (διαθεσιμότητα/τιμή)? @GoriLLakoS?

Και το κρίσιμο ερώτημα: Θέλω μέσα στο Δεκέμβρη να πάρω από Ελλάδα ένα πληκτρολόγιο με τα χαρακτηριστικά του Trigger ή του Corsair K70 με καφέ διακόπτες.

Το K70 το βρίσκω μόνο στο eshop με κόκκινους. Έχει κανείς καμιά πρόταση?

edit: Έχω ρωτήσει και στο eshop για καφέ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα ακόμα.

• 2 weeks later...
που βρήκατε keycap puller για το trigger ; έχω πάει σε 4 μεγάλα μαγαζιά και δεν, έχω κοιτάξει στο skoutz.gr τίποτα :(

Ο κανόνας είναι ότι βρίσκεις ή φτιάχνεις έναν και τον κρατάς για όλα τα πληκτρολόγια. Δημοφιλής μέθοδος είναι και με συνδετήρα. Αν δε το βρεις στις προηγούμενες σελίδες ρίξε ένα σφύριγμα.

edit:

Και για να πω ξανά τον πόνο μου, ψάχνω το K70 με browns από Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Μια και το βρίσκω μόνο με reds στα 130€ κοιτάω και εναλλακτικές, όπως το νέο Trigger-Z. Αν ξέρετε κάτι παρόμοιο και σε παρόμοια χρήματα, πείτε καμιά γνώμη όσο υπάρχει γυρισμός :)

Έγινε επεξεργασία από minast

που βρήκατε keycap puller για το trigger ; έχω πάει σε 4 μεγάλα μαγαζιά και δεν, έχω κοιτάξει στο skoutz.gr τίποτα :(

Για τις δύσκολες ώρες Make a DIY Keycap Puller Out of Two Paper Clips

Διαφορετικά σε ebay/amazon βρίσκεις αρκετές επιλογές.