Jump to content

Mechanical Keyboards, γνωμες και αγορα απο eshops.

Recommended Posts

Hellhammer, δεν ακούγεται καθόλου πινγκ στο βίντεο σου -- έτσι είναι, σωστά;

Μεγειές το Zowie, από που το πήρες; :)

απο εδώ Zowie Celeritas Pro Gaming Keyboard US Layout το πρώτο που με στείλανε ήτανε dead το στειλα πίσω και με στείλανε δεύτερο μεσα σε 3 μέρες, αρκετά γρήγοροι και εξυπηρετικοί.

εγώ παρέλαβα σήμερα cooler master quick fire TK brown αλλά δυστυχώς το καλώδιο είναι off ευτυχώς πήρα από τον εξωτερικό δίσκο και έκανα δουλεία, αύριο επιστρέφετε για doa :s

παρόλα αυτά φαίνετε να το αγάπησα.

Φαντάζομαι θα επιστρέψεις μόνο το καλώδιο? Αν επιτρέπεται από που και πόσο?

Παίδες επειδή βρίσκομαι εκτός Ελλάδας αυτή τη στιγμή (Δανία), μπορείτε να μου προτείνετε κατάστημα στην Ευρώπη για αγορά Zowie Celeritas ή Quickfire TK (brown και τα δυο); Amazon.co.uk δεν έχει τίποτα και δεν θέλω να αγοράσω Nordic layout.

Έχω καταλήξει οτι μάλλον πάει πίσω το Filco, όταν έχει ησυχία το σπίτι είναι σα να παίζω πιάνο από το resonance.

Επίσης, έχει αγοράσει κανείς απο WASD; Πόσο βγήκαν τα μεταφορικά/τελωνείο;

Φαντάζομαι θα επιστρέψεις μόνο το καλώδιο? Αν επιτρέπεται από που και πόσο?

θα τους πάρω τελ. να ρωτήσω πρώτα, λογικά ναι μόνο το καλώδιο να μην το κουβαλώ από Μεταμόρφωση N. Σμύρνη με μηχανή,

OK Computers 91.5€

Παίδες επειδή βρίσκομαι εκτός Ελλάδας αυτή τη στιγμή (Δανία), μπορείτε να μου προτείνετε κατάστημα στην Ευρώπη για αγορά Zowie Celeritas ή Quickfire TK (brown και τα δυο); Amazon.co.uk δεν έχει τίποτα και δεν θέλω να αγοράσω Nordic layout.

Έχω καταλήξει οτι μάλλον πάει πίσω το Filco, όταν έχει ησυχία το σπίτι είναι σα να παίζω πιάνο από το resonance.

Επίσης, έχει αγοράσει κανείς απο WASD; Πόσο βγήκαν τα μεταφορικά/τελωνείο;

Εκεί πάνω που είσαι μήπως θέλεις να ρίξεις μια ματιά σε qpad?

Εκεί πάνω που είσαι μήπως θέλεις να ρίξεις μια ματιά σε qpad?

Να ρίξω ναι, αλλά με MX Brown δεν έχω καταφέρει να βρω πουθενά :)

Αλήθεια, τι αίσθηση έχουν τα keys του Celeritas και του Quickfire TK; Έχω πάθει πλάκα με του Filco Ninja, φοβερή αίσθηση.

Να ρωτήσω κάτι, ξέρει κανείς άν υπάρχει κάτι με τη διάταξη του Noppoo Choc Mini (το f1 πάνω από το 1, το f2 πάνω από το 2 κλπ) αλλά να είναι full; άν γίνεται και backlit καλά θα ήταν. Ζητάω πολλά , το ξέρω :hehe:

Καθώς συνεχίζω στην αναζήτηση για οικονομικό mechanical πληκτρολόγιο με brown swithes, διάβαζα reviews για το cm quickfire tk και κάπου είδα ότι στα αρνητικά αναφέρεται ότι το OEM δεν είναι Costar. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό είναι σημαντικό για την ποιότητα του πληκτρολογίου.

Επίσης είδα ότι η cm ανακοίνωσε και νέα mechanical (stealth και xt), υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμα; Αξίζει να περιμένω να βγουν ή να κοιτάξω κάπου αλλού; Thanks!:shifty:

Ούτε το quickfire pro είναι costar κι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο μαζί του, αν εξαιρέσεις ένα λίγο δύστροπο σταθεροποιητή στο backspace, που χρειάστηκε να τον κουμπώσω λίγο καλύτερα στην αρχή.

Το μόνο που με χαλάει είναι το design (που το μοιράζεται με το TK) - θα ήθελα να έχει μικρότερο bezel και γενικά "νεκρό" χώρο.

Ειναι πιθανο να βγαινει απο το ιδιο εργοστασιο που φτιαχνει και τα logitech G710+, (το οποιο ειναι επισης αγνωστο :S )οπως και να'χει, χειροτερο απο razer ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι :p

Μόλις ανέβηκε στο site της CM : CM Storm » Products: QuickFire Stealth

ETA unannounced ακόμα, καθώς πρόκειτα για global shipment.. φαντάζομαι εντός του Απριλίου θα ξέρουμε. Φαίνεται αρκετά καλό πληκτρολόγιο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει την υπομονή (και το γεγονός οτι μπορεί να αργήσει ακόμα περισσότερο για Ευρώπη).

Costar vs Cherry stabilizers: οι πρώτοι είναι πιο snappy (αποκρίσιμοι) όμως κάνουν διάφορους ήχους τσινγκ πλινγκ που μπορεί να διορθωθούν με χρήση σιλικονο-λιπαντικού. Oι Cherry είναι πιο mushy (λιγότερο αποκρίσιμοι, πιο μαλακοί) όμως δεν κάνουν ήχους. Διαλέγεις και παίρνεις, αν και νομίζω οτι δεν είναι μεγάλο θέμα.

Μόλις ανέβηκε στο site της CM : CM Storm » Products: QuickFire Stealth

ETA unannounced ακόμα, καθώς πρόκειτα για global shipment.. φαντάζομαι εντός του Απριλίου θα ξέρουμε. Φαίνεται αρκετά καλό πληκτρολόγιο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει την υπομονή (και το γεγονός οτι μπορεί να αργήσει ακόμα περισσότερο για Ευρώπη).

Costar vs Cherry stabilizers: οι πρώτοι είναι πιο snappy (αποκρίσιμοι) όμως κάνουν διάφορους ήχους τσινγκ πλινγκ που μπορεί να διορθωθούν με χρήση σιλικονο-λιπαντικού. Oι Cherry είναι πιο mushy (λιγότερο αποκρίσιμοι, πιο μαλακοί) όμως δεν κάνουν ήχους. Διαλέγεις και παίρνεις, αν και νομίζω οτι δεν είναι μεγάλο θέμα.

*Stealth is available in America, CIS and selected Asian countries.

*Stealth is available in America, CIS and selected Asian countries.

Άρα από ότι καταλαβαίνω θα περιμένουμε αρκετά να δούμε τα συγκεκριμένα μοντέλα στην Ευρώπη.. Τα cm rapid γιατί δεν τα φέρνουν με brown; :hm:

Απο την στιγμή που δεν θα έρθουν ευρώπη σύντομα με mx browns τοτε αρκετά δύσκολο να τα δούμε σύντομα εκτός αν έρθουν με mx green (80g actuation force :/ ).

Τα πρώτα κομμάτια θα είναι 300pcs mx brown και 300pcs mx green 11/4.

Quickfire Rapid Stealth?

rajface comments on CM Storm Team with new QFR Stealth T-Shirts @ PAX East 2013

[MENTION=24367]DwS[/MENTION]

Τα backspace και shift είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις, γιατί έχουν stabilizer.

Ισχύει, απλά εκεί είναι που παρατηρείται πιο έντονα, προφανώς λόγω των stabilizer.

Το αμέσως επόμενο key στο οποίο παρατηρείται έντονα είναι αυτό με την περισπωμένη δίπλα απ' το 1. Btw πως σκατά το λέγεται αυτό το key; :p

Ισχύει, απλά εκεί είναι που παρατηρείται πιο έντονα, προφανώς λόγω των stabilizer.

Το αμέσως επόμενο key στο οποίο παρατηρείται έντονα είναι αυτό με την περισπωμένη δίπλα απ' το 1. Btw πως σκατά το λέγεται αυτό το key; :p

Tilde - Wikipedia, the free encyclopedia

αλλά και "περισπωμένη" μια χαρά είναι :)

Παίδες, θα έρθουν ελάχιστα κομμάτια με Blue Switches από την CM τον Ιούνιο στην Ελλάδα.

Μοντέλο ή θα είναι το TK ή κάποιο καινούριο που δεν μπορώ να πώ.

Ενημερωτικά το λέω. Θα ρίξω μια φωνή και καμιά εβδομάδα πριν εμφανιστούν. :hug: