Jump to content

Mechanical Keyboards, γνωμες και αγορα απο eshops.

Recommended Posts

Λεπτομεριες...

zonk.jpg:p

Αν ήταν λεπτομέριες δεν θα υπήρχαν διάφορετικά switches και διαφορετικό βάρος το καθένα, δεν θα υπήρχαν linear και tacticle.

Άλλο το "έγω δεν καταλαβαίνω διαφορά" και άλλο το "υπάρχει διαφορά".

Αν θέλω keyboard με mx reds, ο αντιχειρας μου γιατι να θέλει ειδική μεταχείρηση και να χρειάζετε περισσοτερο βαρος? (60g vs 45g). Ενα Keyboard παντού με mxreds , τοσο δύσκολο ειναι ποια...

best switch for spacebar?

Δεν προκειται περί best switch λεωνιδα

απλα αν πάρεις ενα πληκτρολόγιο π.χ με mx browns να είναι ΟΛΟ με browns και αντίστοιχα με όλους τους διακόπτες. εκτός αν θέλεις να κάνεις μπράτσα στον αντιχειρα σου.

doigt2003.jpg

6gv2nokeycaps-7797.png

JSX47.jpg

δεν υπαρχει τετοιο πραγμα απλα μερικοι ειναι περιεργοι και τους ενoχλουν τα παντα:p

Άλλο το "έγω δεν καταλαβαίνω διαφορά" και άλλο το "υπάρχει διαφορά". :)

Έγινε επεξεργασία από Alexopus6

ναι ρε συ υπαρχει διαφορα αλλα δεν ειναι αυτο που θα σε κανει να πεις "τι ειναι αυτο δεν μπορω να γραψω παρτε το απο μπροστα μου'' Αυτο μπορεις να το πεις για παραδειγμα απο κοκκινους-μαυρους σε μπλε-καφε οτι δλδ εκει που ειχες linear πηγες σε tacticle και δεν σου αρεσε, οκ εκει υπαρχει περιεργη διαφορα. αλλα οταν ειναι ιδια red με black η blue με green πιανεις μια μικρη διαφορα που για μενα δεν υπαρχει λογος να γινει θεμα. οσο για το γιατι το κανουν ετσι μπορει να υπαρχει μια λογικη απαντηση, για παραδειγμα εγω με το cm pro πιανω συνεχεια τον αντιχειρα μου να ξεκουραζεται πανω στο spacebar αν πχ ηταν μαυρο αντι για κοκκινο μπορει να μην πατιοταν το κουμπι. μπορει αυτος να ειναι ο λογος που το κανουν ετσι, τι να πω και εγω δεν το καταλαβαινω.

Δεν θελω numpad.

Απλως τα Filco ειναι πιο ουρεγια.

Α επισης.

Αν και μου πες οτι το κοψες το καπνισμα, με το καθαρισμα τους εχουμε κανα "guide(line)" ?

Αντε πάλι cm qrf = filco = costar, γιατι θες να πληρώσεις παραπάνω για την ταμπελιτσα κατω αριστερα δεν μπορώ να καταλάβω. Θες να σου φτιαξω εγω μια ταμπελιτσα φιλκο να γουσταριζεις? :p

Αν θυμαμαι καλα έχεις blower,

βγαλσιμο όλα τα keycaps, φυσιμα με blower και για τα keycaps μπορεις και με απλό βρεγμενο πανάκι ή λίγο αζαξ πανω σε ενα πανακι και τα σκουπίζεις.

Επειδή σε ξέρω ομως οτι βαριέσαι στο λέω απο τώρα όλο αυτο ^^ ειναι χρονοβόρο :p

Το quick fire tk ανέβηκε χθες στο site,

εκ πρώτης όψεως ειναι ενα quick fire pro κομμένο σε tkl έκδοση και full backlit σε αντιθεση με τον μεγάλο του αδερφό.

Σιγα σιγα θα το ξεψαχνίσουν τα αλάνια του geekhack οποτε θα έχουμε νεα. (σύντομα? όταν με το καλό παει στους πάγκους των καταστημάτων).

Μέχρι τοτε όμως....

εχω βαρεθει να σπαμαρω φ5 στο ε τσοπ

:hehe:

Εχουν ηδη θεμα στο geekhack :p

νταξει μέσα έπεσα, όοοοοταν θα παει στα μαγαζιά λοιπόν.

Και το quote απο τον cm carter (μήπως να τον φέρναμε εδώ αυτον? :hehe:)

Ok guys,

Will put a few rumors to rest..

Board is not made by iOne, but not Costar.... Build quality is awesome though.

LED + Backplate will match switch color. (Except for Brown switch: White + White)

Cannot give actual launch date but will be soon & first switch type to hit will be Blue (Blue backplate/Blue LED)

θα έχει και συνέχεια
I will say, this is not the only backlit project of some very much wanted boards to come.
επλίζω μόνο να μην είναι τίποτα mitsos oem.

ρε παιδια θελω να μοιραστω κατι μαζι σας. νιωθω πολυ ασχημα που πηρα ducky δεν λεω σαν ποιοτητα ειναι μια χαρα αλλα εχω ξενερωσει παααρα πολυ με τα μπλε switch, μα γτ να γινει αυτο τωρα, δεν μπρορουσε να ειναι με κοκκινους? εχω την εντυπωση οτι παλι θα γινει μαμακια με το αλλο που θα στειλει αν στειλει κατι.

οι μπλε ειναι ξενερα αμα παιζεις κανα φπς και τετοια. Αμα σπαμμαρεις και γραφεις συνεχεια, μια χαρα θα σου κατσουν. Μη ξενερωνεις τοσο παντως, οπως και να χει εχεις ενα ποιοτικο μηχανικο πληκτρολογιο.

Ειναι μέχρι να μου απαντήσει στο μαιλ ο qiunan μετά θα ηρεμήσω πιστεύω... Αλλα δεν αντέχω ότι και να πάρω πάντα κάτι θα γίνει. Η Μονή αγορά που χάρηκα με τη μια ήταν το cm pro απο τον alexopus.

Ειναι μέχρι να μου απαντήσει στο μαιλ ο qiunan μετά θα ηρεμήσω πιστεύω... Αλλα δεν αντέχω ότι και να πάρω πάντα κάτι θα γίνει. Η Μονή αγορά που χάρηκα με τη μια ήταν το cm pro απο τον alexopus.

Μην ανησυχεις, ειναι εμπιστος πωλητης.

Και στο αλλο παλικαρι απο το φορουμ του εστειλε αλλο.

Λιγη υπομονη και θα λυθει το θεμα σου.

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

Cm storm quick radid fire.

Γκρι πλαίσιο έχουν οι εκδόσεις με mx black, blue, brown

Μαυρο πλαίσιο έχει μόνο η έκδοση με mx red

Κωδικοι προιόντος για τα quick rapid fire

SGK-4000-GKCL1 (Blue Switch)

SGK-4000-GKCC1 (Black Switch)

SGK-4000-GKCM1 (Brown Switch)

SGK-4000-GKCR1 (Red Switch)

Επίσης για τα layout των keyboard (US,UK,GR) κ.α

US ANSI

800px-KB_United_States-NoAltGr.svg.png

UK

800px-KB_United_Kingdom.svg.png

GR (German)

800px-German-Keyboard-Layout-T2-Version1-large.png

και άλλα πολλά layout

Keyboard layout - Wikipedia, the free encyclopedia

• Like 1

Έφυγε παραγγελία για CM QuickFire Rapid από εδώ :jump1:
JFYI Το Eshop θα φέρει το QuickFire Rapid Black και το Cherry Red ~99€, το Pro ~109€ πρίν το τέλος της εβδομάδας.

PS. Όχι δεν δουλέυω στο eshop :)

lol