Jump to content



Mechanical Keyboards, γνωμες και αγορα απο eshops.


Recommended Posts

καταρχάς πριν πάω να τραβηξω όλα τα λεφτά από τις τράπεζες θα κάνω άλλη μια ερώτηση εδώ :p

Δεν μπορώ να βρω το note αυτό ή είμαι σε διαφορετική σελίδα. Πάντως ένα tenkeyless leopold που έκανα δοκιμή και έβαλα Greece σαν προορισμό με έφτασε μέχρι το checkout που ζητάει στοιχεία για paypal.

Tenkeyless Tactile Click Keyboard - elitekeyboards.com - Products

Link to comment
Share on other sites

Σε εμένα δεν δείχνει τίποτα τέτοιο - πάτησα dynamic refresh σε browser και τίποτα ... Είμαι με οτενετ και δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί cache server

Ισως αυτό είναι το προβλημά σου.

Οτε και εδώ. φιφις , chrome και ie το ίδιο warning.

Link to comment
Share on other sites

Ισως αυτό είναι το προβλημά σου.

Οτε και εδώ. φιφις , chrome και ie το ίδιο warning.

μπήκα με απομακρυμένη διαχείριση στον υπολογιστή του σπιτιού που έχει forthnet και έχω και εγώ το ίδιο μήνυμα με Alexopus από εκεί τώρα ... στο δικό μου ότι και να κάνω η σελίδα φαίνεται όπως στο screenshot ...

otenet fail :...:

cosmote fail 2

Link to comment
Share on other sites

Ούτε εμένα με 4νετ to δείχνει!

Και cached δεν είχε γιατί δεν είχα ξαναμπεί ποτέ!:baby:

Από εσένα μπορεί να μην είναι cached αλλά μπορεί ο πάροχος να έχει cache server στην περιοχή σου.

Δυστυχώς από OTENET βλέπω ότι και εσύ αλλά από σύνδεση forthnet σε άλλη γεωγραφικά περιοχή βλέπω αυτό που βλέπει ο Alexopus.

Υ.Γ. Ώρα να σηκώσουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς :p

Link to comment
Share on other sites

Και γώ ψάχνω... Από ό,τι είδα τo Cherry G80 3000 παίζει σε καλή τιμή ~50-65 ευρώ χωρίς μεταφορικά αλλά δεν έχω βρει κάπου έκδοση με καφέ και με US layout... Επίσης γενικά λένε οτι έχει φθηνότερη ποιότητα κατασκευής από τα άλλα (αναμενόμενο γιατί είναι περίπου στην μισή τιμη...) αλλά προσωπικά δεν με πειράζει τόσο πολύ.

Αν το βρεις πουθενά (ή γενικά βρεις κάτι) πες μου, μήπως πάρουμε δύο και μοιραστούμε τα μεταφορικά...

Επίσης το Razer Blackwindow Silent είναι με καφέ σε καλή τιμή (~60-70) και δεν είναι glossy όπως το μη silent, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά...

Έγινε επεξεργασία από errik
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ είμαι σε αναζήτηση φτηνού mechanical οχι τόσο για gaming αλλά για τον retro ήχο πληκτρολογησης. Είμαι μέσα και για σπάσιμο μεταφορικών δια 3 :yes4:

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από Nik0s
Link to comment
Share on other sites

το εχω δει το blackwidow stealth το εχει σαν exclusive στο site της razer αλλα backorder.

Η zegetron ειναι αντιπροσωπεια της razer στην ελλαδα αν τους παρουμε ενα τηλ και του πουμε να μας φερουν καποια κομματια ?

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ είμαι σε αναζήτηση φτηνού mechanical οχι τόσο για gaming αλλά για τον retro ήχο πληκτρολογησης. Είμαι μέσα και για σπάσιμο μεταφορικών δια 3 :yes4:

Χαχαχα, και εγώ ακριβώς για αυτό το θέλω, και να δω γιατί τα εκθειάζουν τόσο πολύ όλοι όσοι τα έχουν δοκιμάσει. Αλλά πιστεύω οτι το τσικι τσικι των MX blue θα είναι κουραστικό μετά από λίγο για αυτό θέλω καφέ.

Το razer stealth το απλό ή το ultimate μπορεί να φέρει? Το ultimate πάει αρκετά παραπάνω χωρις να αξίζει (αν έχω καταλάβει καλά). Αν βρεθεί το απλό σε λόγική τιμή είμαι μέσα!

Link to comment
Share on other sites

παιδια πιο προτεινετε με cherry browns που να ειναι σχετικα οικονομικο ?

[ame=http://www.amazon.co.uk/Mechanical-Keyboard-Mx-Brown-Keycaps-International/dp/B007OK938Y/ref=?ie=UTF8&m=A35N9T5Y3WBHX9]Mechanical Keyboard - Noppoo Choc Mini Mx-Brown Pom Keycaps [ANSI - US International] NKRO: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

[ame]http://www.amazon.co.uk/Mechanical-Keyboard-Mx-Blue-Keycaps-International/dp/B007OK486G/ref=?ie=UTF8&m=A35N9T5Y3WBHX9[/ame]

[ame=http://www.amazon.de/mechanische-Tastatur-QWERTY-Mechanical-US-International/dp/B0087O0G8W/ref=?ie=UTF8&m=A35N9T5Y3WBHX9]mechanische Tastatur QWERTY - Mechanical Keyboard HPE: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame]

[ame=http://www.amazon.de/mechanische-Tastatur-QWERTY-Mechanical-US-International/dp/B007RX7CYA/ref=?ie=UTF8&m=A35N9T5Y3WBHX9]mechanische Tastatur QWERTY - Mechanical Keyboard: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι και άσχημα, αλλά δεν μπορώ αυτά με τα κολλημένα πλήκτρα και θέλω με το numpad να είναι... Εναλλακτικές?!

I_see_what_you_did_there_cat_circle_of_life-s480x360-100726-580.jpg

http://www.thelab.gr/1063323986-post323.html

numpad - Πληκτρολόγια | Skroutz.gr

Link to comment
Share on other sites

παιδια πιο προτεινετε με cherry browns που να ειναι σχετικα οικονομικο ?
Εμενα μου βγκε 70 ευρω το CM STORM QUICKFIRE PRO. Το πηρα ομως απο εναν χρηστη στο insomnia.gr στις αγγελιες, ο οποιος τα παιρνει κατευθειαν απο τους αντιπροσωπους των κατασκευαστων απο Αγγλια.

Αν το παραγγελνα μεσω amazon θα μου βγαινε κανα 100ρι.

CM Storm QuickFire Pro - Cooler Master

Eχει και numpad. Το πηρα με red switches, τα οποια νομιζω ειναι τα πιο αθορυβα. Εδω και 3 μηνες που το χρησιμοποιω, το χω λατρεψει και αν και δεν εχω πολυασχοληθει με μηχανικα, πιστευω για αυτα τα χρηματα ειναι το καλυτερο.

Μπεκα insomnia στις αγγελιες και ψαξε για τον χρηστη God. Ειναι τερμα αξιοπιστος και θα το διαπιστωσεις και απο τις αξιολογησεις του. Εμενα μου το στειλε σε 3 μερες μονο. Δεν ξερω ομως αν μπορει να ξαναφερει και αν μπορει να το βρει με Brown switches που θες.

Οπως θα δεις και εδω

[ame=http://www.amazon.com/Cooler-Master-QuickFire-Mechanical-SGK-4010-GKCM1-US/dp/B007VDOOBU]Amazon.com: Cooler Master Storm QuickFire Pro Mechanical Gaming Keyboard with Brown CHERRY MX Switches (SGK-4010-GKCM1-US): Computers & Accessories[/ame]

ο τυπος μου το δωσε σε καταπληκτικη τιμη, του κουτιου και με εγγυηση.

Μου χε πει πως φερνει και αλλα μηχανικα (blackwidow και steelseries 7g), οποτε ρωτα τον τι εχει διαθεσιμο και σε ποιες τιμες.

Οριστε και το προφιλ του για να του στειλεις μηνυμα

http://www.insomnia.gr/user/57501-god/

Έγινε επεξεργασία από OverPain
Link to comment
Share on other sites

Χαχαχα, ναι, τα θέλω όλα! Δεν έχω δοκιμάσει καν να πατήσω ένα μηχανικό πλήκτρο και δεν είμαι έτοιμος να σκάσω 150 ευρώ για ένα πληκτρολόγιο! Ούτε gamer είμαι, ούτε συγγραφέας να πω οτι είναι επένδυση, και το πληκτρολόγιο που έχω με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό! Ακόμα και έτσι όμως, 60 και 70 ευρώ δεν δίνω για κουτσουρεμένο πληκτρολόγιο, γιατί τότε θα είναι εντελώς χαμένα! Καλύτερα να πληρώσω λίγα παραπάνω και να πάρω ένα καλό full!

Αυτήν την στιγμή θέλω

Μηχανικο με brown ή (συμβιβαστικά) blue switches

Full

US layout

Με τιμή 50-70 ευρώ.

Αν σε δεύτερη φάση δω οτι είναι τόσο σούπερ ουάου, θα αρχίσω να γίνομαι και εγώ συλλέκτης πληκτρολογίων να σκάω 170άρια για να πάρω ό,τι καλύτερο υπάρχει παγκοσμίως! Και πραγματικά δεν μπορώ να θεωρήσω αμελητέο το ποσό των 70 ευρώ, ώστε να δικαιολογεί το πληκτρολόγιο να είναι πλαστικούρα!

Δεν μου φαίνεται οτι είναι παράλογος ο τρόπος σκέψης μου, αλλά είμαι ανοιχτός σε σχόλια! Είμαι καινούριος στο άθλημα, δεν ξέρω!

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να πάς σε ένα πλαίσιο που στανταρ θα έχουν ανοιχτό blackwidow να πατήσεις τα πλήκτρα και να δείς την διαφορά. Αφού διάβασα όλη τη ροή του θέματος εδώ κατάλαβα ότι για να πάρεις ένα μηχανικό της προκοπής θέλεις min μια 100αρού χωρίς τα ναύλα και low budget λύση το 6Gv2. Για να μην προτείνει κανείς blackwidow από αυτούς που χρησιμοποιούν mech δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι απαξιώνουν τα χρήματα αλλά σε βοηθούν να μην μετανιώσεις την δαπάνη τους. Πέρα από αυτό όλα υποκειμενικά έιναι.

Link to comment
Share on other sites

Αυτήν την στιγμή είμαι Αγγλία, Λονδίνο και δεν έχω βρει κάποιο κατάστημα να δοκιμάσω. Απο εκεί και περα, όλοι κράζουν το Blackwindow το κανονικό που έχει γυαλιστερά πλήκτρα και σίγουρα θα έχουν απαίσια αίσθηση. Το stealth δεν είναι έτσι και ελπίζω οτι θα είναι καλύτερο. Το CM Storm QuickFire Pro - Cooler Master μου αρέσει πολύ αν το βρω με καφέ και US και περίπου 70 ευρώ.

Δεν μπορώ να δώσω 130 ευρώ για ένα πληκτρολόγιο, όταν υπάρχουν άλλα με τα ίδια ακριβώς switches στην μισή τιμή. Τουλάχιστον όχι χωρίς να δοκιμάσω με τα χέρια μου την διαφορά που δικαιολογεί αυτήν την τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.