dpolal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2011 Έχω έναν μικρό ανιψιό στην Γερμανία και θέλει να στήσει το πρώτο του κουτί. Με ρώτησε αν ξέρω να του προτείνω κάνα καλό μαγαζί από εκείνα τα μέρη τύπου overcloκers.co.uk προκειμένου να μπώ εγώ, να φτιάξω μια σύνθεση και μετά να την παραγγείλει αυτός. Εννοείτε ότι δεν με ενδιαφέρει αν το εν λόγο μαγαζί παραδίδει Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 e-shop δεν ξέρω, αλλά ξέρω το billiger.de - Preisvergleich mit T?V-Zertifikat που είναι κάτι σαν το skroutz. Ίσως από εκεί βρεις κάποιο καλό γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 ALTERNATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 hardwareversand.de - StartseiteΑπό τα φτηνότερα, το έχω προτιμήσει και για Ιρλανδία αν και έχει 30 ευρώ μεταφορικά, γιατί κάποια πράγματα μεγαλύτερης αξίας τα έχει εώς και 2-30% φτηνότερα από UK/Ire.Hint: πάνω δεξιά αλλάζεις την γλώσσα σε αγγλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 caseking.dealternate.deconrad.desnogard.de ( πρώην mindcomputer.de )mindfactory.deplanet4one.deΌλα τους με πολύ καλές τιμές, και αξιοπιστία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 27, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Thanks a lot all of u guys... :magic::magic::magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Δεν ξέρω εαν ξεθαβω το τοπικ, αλλά άλλος ένας γερμανικός σκρουτζ είναι το Preisvergleich bei idealo.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Νοέμβριος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Geizhals.at EU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.