Jump to content



thermal paste


Guest

Recommended Posts

Όλες οι καλές είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους.

Είτε πάρεις Arctic Silver Matrix, είτε Arctic Cooling MX-3, είτε Coolabolatory Liquid Pro, είτε Titan Nano Grease, είτε Shin Etsu, είτε Thermalright chill factor, τις ίδιες temps θα έχεις +/- 1-2C

Link to comment
Share on other sites

Για μένα μην παίρνεις τίποτα,τζάμπα λεφτά θα δώσεις.

Το θέμα είναι οτι πρέπει να βάλει και παστά:p :fun:

συγγνωμη αν βγαινω off topic αλλα πως μπορω να καθαρισω την παστα απο την ψυκτρα και την cpu?

Με λίγο καθαρό οινόπνευμα και λίγο χαρτί η ένα πανάκι το καθαρίζεις

Link to comment
Share on other sites

καλα αυτη την στιγμη arctic silver 5 εχω και απλα θελω να δω με πια αλλη παστα θα εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. ας εινε και 2 βαθμοι.

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι καλές είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους.

Είτε πάρεις Arctic Silver Matrix, είτε Arctic Cooling MX-3, είτε Coolabolatory Liquid Pro, είτε Titan Nano Grease, είτε Shin Etsu, είτε Thermalright chill factor, τις ίδιες temps θα έχεις +/- 1-2C

Η ASMatrix σου δίνει καλύτερα temps από την AS5; (Σε αέρα)

Link to comment
Share on other sites

Η ASMatrix σου δίνει καλύτερα temps από την AS5; (Σε αέρα)

Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά ο ίδιος, οπότε δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα είναι έστω κατά 1C καλύτερη της AS5, αλλά λογικά θα είναι καλύτερη σε σύγχρονους CPUs ( 4 cores ή παραπάνω ) γιατί από κάποια πειράματα φαίνεται πως η AS5 και η Ceramique έχουνε κάποιο θεματάκι με τους πολυπύρηνους ζεστούς CPU σε πολύ βαριά multi-threaded benchmarks & applications

Link to comment
Share on other sites

Test page not found.

Πώς δοκίμασαν τις πάστες ?

Μεθοδολογία, αριθμός μετρήσεων, δοκιμές με διάφορες ποσότητες και τρόπο εφαρμογής ?

system specs & clocks ?

Γιατί γενικώς να δοκιμάσεις thermal pastes σε air/water δεν είναι εύκολο ( σχεδόν αδύνατο TBH ) γιατί είναι πάρα μα πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουνε το αποτέλεσμα κάθε φορά ( πόσο καλά πάτησε η ψύκτρα ? σφίξιμο ίδια πίεση και σωστή κατανομή του σφιξίματος ? ποσότητα πάστας ? curing time ? άπλωμα και εφαρμογή της πάστας ? μήπως η πάστα Α παίζει καλύτερα όταν βάλεις ελάχιστη ? μήπως αν βάλεις περισσότερο του κανονικού ? καλύτερα παίζει αν εφαρμωστεί σαν ρύζι ? τρείς γραμμές ? χιαστή ? άπλωμα με πιστωτική κάρτα ή δάχτυλο σε ζελατίνα ? ίδια ambient temp ? )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.