Guest Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 Καλησπερα, μια συντομη ερωτηση θα κανω και θελω μια απαντηση να με καλυπτει.εχω i7 960, με πια παστα θα δω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Όλες οι καλές είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους.Είτε πάρεις Arctic Silver Matrix, είτε Arctic Cooling MX-3, είτε Coolabolatory Liquid Pro, είτε Titan Nano Grease, είτε Shin Etsu, είτε Thermalright chill factor, τις ίδιες temps θα έχεις +/- 1-2C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 mx-4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 mx-4?Τα ίδια με τις προαναφερθείσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Μάϊος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Η καλύτερη με διάφορα για 24/7 με αέρα είναι prolimatech pk1 nano aluminiumhttp://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/Prolimatech-Thermal-Paste-PK-1-Nano-1G.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 27, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Για μένα πάρε την Arctic Cooling Ceramique 22g είναι η ποιο καλή κατά την άποψη μου και με τα 22g θα την έχεις για μια ζωή :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Μάϊος 27, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Για μένα μην παίρνεις τίποτα,τζάμπα λεφτά θα δώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Μάϊος 27, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 συγγνωμη αν βγαινω off topic αλλα πως μπορω να καθαρισω την παστα απο την ψυκτρα και την cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 27, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Για μένα μην παίρνεις τίποτα,τζάμπα λεφτά θα δώσεις. Το θέμα είναι οτι πρέπει να βάλει και παστά :fun: συγγνωμη αν βγαινω off topic αλλα πως μπορω να καθαρισω την παστα απο την ψυκτρα και την cpu? Με λίγο καθαρό οινόπνευμα και λίγο χαρτί η ένα πανάκι το καθαρίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Μάϊος 27, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Με λίγο καθαρό οινόπνευμα και λίγο χαρτί η ένα πανάκι το καθαρίζεις thanks για την απαντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 1,50 ευρω? τι ειναι αυτο το πραγμα κατι δεν παει καλα.. χαχα, μιας χρησης εινε λογικα .. ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 27, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Ναι είναι μόνο μιας χρήσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 27, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 καλα αυτη την στιγμη arctic silver 5 εχω και απλα θελω να δω με πια αλλη παστα θα εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. ας εινε και 2 βαθμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris87 Μάϊος 27, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Και εγω arctic silver 5 εχω, οταν δοκιμασα αυτο Coollaboratory Liquid Metal Pad for CPU - Thermal Paste - plaisio.gr ειδα πως ειχα +3-4oC αρα ειναι προς αποφυγη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 27, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Όλες οι καλές είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους.Είτε πάρεις Arctic Silver Matrix, είτε Arctic Cooling MX-3, είτε Coolabolatory Liquid Pro, είτε Titan Nano Grease, είτε Shin Etsu, είτε Thermalright chill factor, τις ίδιες temps θα έχεις +/- 1-2CΗ ASMatrix σου δίνει καλύτερα temps από την AS5; (Σε αέρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 27, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Η ASMatrix σου δίνει καλύτερα temps από την AS5; (Σε αέρα)Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά ο ίδιος, οπότε δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα είναι έστω κατά 1C καλύτερη της AS5, αλλά λογικά θα είναι καλύτερη σε σύγχρονους CPUs ( 4 cores ή παραπάνω ) γιατί από κάποια πειράματα φαίνεται πως η AS5 και η Ceramique έχουνε κάποιο θεματάκι με τους πολυπύρηνους ζεστούς CPU σε πολύ βαριά multi-threaded benchmarks & applications Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Μάϊος 27, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Super Thermal Paste Test: 36 brands tested! - Overclock.net - Overclocking.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 27, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Super Thermal Paste Test: 36 brands tested! - Overclock.net - Overclocking.netTest page not found.Πώς δοκίμασαν τις πάστες ?Μεθοδολογία, αριθμός μετρήσεων, δοκιμές με διάφορες ποσότητες και τρόπο εφαρμογής ?system specs & clocks ?Γιατί γενικώς να δοκιμάσεις thermal pastes σε air/water δεν είναι εύκολο ( σχεδόν αδύνατο TBH ) γιατί είναι πάρα μα πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουνε το αποτέλεσμα κάθε φορά ( πόσο καλά πάτησε η ψύκτρα ? σφίξιμο ίδια πίεση και σωστή κατανομή του σφιξίματος ? ποσότητα πάστας ? curing time ? άπλωμα και εφαρμογή της πάστας ? μήπως η πάστα Α παίζει καλύτερα όταν βάλεις ελάχιστη ? μήπως αν βάλεις περισσότερο του κανονικού ? καλύτερα παίζει αν εφαρμωστεί σαν ρύζι ? τρείς γραμμές ? χιαστή ? άπλωμα με πιστωτική κάρτα ή δάχτυλο σε ζελατίνα ? ίδια ambient temp ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 27, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 απλωμενη εχω την arctic silver 5 σαν φυλο απο Α4 χαρτι. και σφιγμενη καλα την megahalems . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.