Jump to content

βοηθεια για την ευρεση μιας εφαρμογης!!!!!!!

giwtaki

Recommended Posts

Είμαι καινούρια βοήθεια εδώ και χρειάζομαι την βοήθεια σας ειλικρινά!!!!!

Μου ζητήθηκε από την εταιρία που δουλεύω να βρω μια εφαρμογή με την οποία εγώ θα μπορέσω να φτιάξω την ‘καρτέλα’ βοήθεια(δηλαδή το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα της ιδιότητες του) σε ένα πρόγραμμα της εταιρίας μου.

Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποια τέτοια εφαρμογή??????????

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα !!! ναι έχεις δίκιο δεν είμαι και πολύ συγκεκριμένη

Λοιπόν όπως σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει μια καρτέλα που ονομάζετε βοήθεια και σε βοηθάει να στις λειτουργίες του προγράμματος και στον τρόπο λειτουργίας του έτσι θα πρέπει να φτιάξω εγώ κάτι αντίστοιχο σε ένα πρόγραμμα της εταιρίας μου και χρειάζομαι μια εφαρμογή η οποία να ενσωματώσει αυτό το εγχειρίδιο στο πρόγραμμα μας

Υπάρχουν ΠΑΜΠΟΛΛΑ εργαλεία για την δουλειά σου. Καποια ειναι γενικά και αλλα σαν addons στο dev IDE που δουλεύεις. Μια λίστα εδώ : Help Authoring and Documentation

Αν δουλεύεις .NET υπάρχουν πολλοί compilers για το help που γράφεις μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα. πχ. Ιnnovasys DocumentX (Document! X - documentation made easy)

Δες και το robohelp (Adobe RoboHelp 9)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.