DarkSaga Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2004 ρε παιδια.... κάντε κάτι με τον κωλοtrigger που βάλατε! γιατι να μην ποστάρω όχι σε 30 SEC αλλα και αμέσως αν έιμαι σε διαφορετικό θέμα μέσα η σε διαφορετικό κομμάτι κιολας του φόρουμ? το βρήσκω χαζό και άχρηστο ως έλεγχο Βαρεθήκα σήμερα μόνο έχασα 2 απαντήσεις μεγαλούτσικες! και μου πεις πως σε 30'' δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά δε στέκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αυτό το μέτρο υπάρχει για να αποφεύγεται το συνεχόμενο επαναληπτικό ποσταρισμα η αλλιώς spamming Προσωπικά εγώ μόνο μια φορά το συνάντησα.. δε μου στάθηκε ποτέ εμπόδιο να κάνω μια απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 κουλαρε αδερφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσωστη η παρατηρηση σου αλλα πιο χαλαρα αδερφακι μ στην διατυπωση........θα στεναχωρεθουν με τοση αγανακτηση.piece bro..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αυτο γινεται προς αποφυγη του post flooding. δεν εχουν ολοι καλες προ8εσεις. :devil: ακομα και εγω οταν τα ειχα παρει με το Lab, προσπαθησα να floodαρω με posts αλλα το triggerακι με σταματησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 ROOTX την είδα την απάντηση σου μεγάλε... πάλι καλά που αφιέρωσες χρόνο να ασχοληθείς μαζί μας..... Τελικα η εξουσία διαβρώνει έτσι? Οποιος κουράζεται να τα παρατάει καλυτερα... GreekFragma σιγά μην ίδρωσε το αυτί τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga ROOTX την είδα την απάντηση σου μεγάλε... πάλι καλά που αφιέρωσες χρόνο να ασχοληθείς μαζί μας..... Τελικα η εξουσία διαβρώνει έτσι? Οποιος κουράζεται να τα παρατάει καλυτερα... GreekFragma σιγά μην ίδρωσε το αυτί τους Να την δεις ήθελα DS, γιαυτό έμεινε τόση ώρα... όσο για τα περί εξουσίας, άσε, γνωστή η καραμέλα.... Όταν κάνεις θέματα με τέτοιο περιεχόμενο, να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ανάλογη απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 ποιο είναι το περιεχόμενο δηλαδή που δεν έπρεπε να βγει στην επιφάνεια?δε σε πιάνω φίλε.....και προς τι η προσωπική επίθεση?"και να εβγαινε αλλα δεν,ειδικα για σενα?"ασχολήθηκες και χτες μαζί μου και σε κούρασΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 Στον τρόπο σου αναφέρομαι.... Στο ΗΜΑΡΤΟΝ σου και στο κωλοτρίγκερ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 29, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 βρίσκεστε να πιαστείτε απο το τίποτα και ουσία μηδέν!δεν είδα να ασχολείσαι με το πως δουλεύει το τριγκερακι το πληγωμένο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga βρίσκεστε να πιαστείτε απο το τίποτα και ουσία μηδέν!δεν είδα να ασχολείσαι με το πως δουλεύει το τριγκερακι το πληγωμένο...... Έχεις δίκιο.... δυστηχώς δεν μπορώ να το φτειάξω... αν δεν σε ικανοποιεί η ποιότητα των υπηρεσιών, θα σου επιστρέψω την συνδρομή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 29, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 00:15] Αυτό το μέτρο υπάρχει για να αποφεύγεται το συνεχόμενο επαναληπτικό ποσταρισμα η αλλιώς spamming Προσωπικά εγώ μόνο μια φορά το συνάντησα.. δε μου στάθηκε ποτέ εμπόριο να κάνω μια απάντηση μιλησε ο ανθρωπος, ειπε το σωστο. ειναι αναγκαιο μετρο, οπως και οι περιορισμοι στην αναζητηση. και ειναι προτιμοτερο μια - δυο φορες να στραβομουτσουνιασει καποιος, παρα να ερθουν τα bot και να ανοιξουν 3000 thread σε χρονο dt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 29, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2004 ........απο καπου πηγαζει αυτη η "τσιτα" ...δεν μπορει....χαλαρωσε φιλε μου τοσο καιρο ολοι μας εδω μεσα συμβιωνουμε μια χαρα και με το trigger παρεα...και γινονται συνεχεια post απο ολους μας χωρις να εχουμε προβληματα....τωρα εσυ πως εχεις προβλημα με τα υπερποστ σου ....ντεν ξερει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.