mike_d Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 προβλημα με την αγαπημενη μου 8600 gt δεν δουλευει πλεον το συστημα ψυξης της.. ο ανεμιστηρας της.. ελεγξα τα καλωδια ολα .τιποτα.τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Ή κάνεις κάποια πατέντα τοποθετώντας κάποιον κανονικό ανεμηστήρα πάνω της με tire up ή αγοράζεις νέα ψύκτρα ή παίρνεις άλλη κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Μάϊος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Αν τυχόν δείς ότι λειτουργεί και απλά χρειάζεσαι σύστημα ψύξης,και ΕΙΣΑΙ στην Θεσσαλονίκη, στείλε πμ, ίσως μπορέσω να σου δωρίσω παθητικό σύστημα ψύξης απο 8600gt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_d Μάϊος 27, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 μυτιληνη μενω :( η καρτα δουλευει.το συστημα ψυξης δεν δουλευει καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Μάϊος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 εγω εκανα πατεντα σε εναν φιλο μου οπου του χαλασε το ανεμυστιτι της 9600gtαπλα εβαλα εναν 12αραι fan να χτυπαει ακριβως πανω στην καρτα και το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλυτερο και απο πριν που ειχε το δικο του fanεπεσε και αλλο δλδ η θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.