Jump to content

Νεος SSD

ManolisX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον SSD μεχρι 150-160 ευρω,να ειναι καλος,και γρηγορος :)

Ευχαριστω!

Τι χωρητικότητας SSD θέλεις..? Με τέτοια χρηματα θα βρείς το πολύ μέχρι 80 GB καλό SSD.

Η Corsair κυκλοφόρησε νέους SSD,τους Corsair Force GT ή τους Corsair Force 3,με καινούργιο controller,τσέκαρε τα χαρακτηριστικά τους.Πολ καλά τα χαρακτηριστικά τους να σου πω την αλήθεια.Μαγαζί ελληνικό που να τους έχει τώρα,δεν ξέρω,αλλά αν έχεις υπομονή και το ψάξεις μπορείς να βρείς κάτι.Εξάλλου πρόσφατα κυκλοφόρησαν.Με τα χρήματα που διαθέτεις,μπορεί να πάρεις τα μικρότερα μοντέλα (60-80 GB).Επίσης τσέκαρε και τους OCZ Vertex 2 ή 3 ,έχουν αρκετά καλά χαρακτηριστικά.Ελπίζω να βοήθησα :)

Δεν με ενδιαφερει η χωρητικοτητα.40 η 80 gb στην καλυτερη.Επισης θα ηθελα να ειναι SATA 2 διοτι η μητρικη μου δεν εχει sata 3 και δεν ξερω αν υπαρχουν προβληματα.Οι intel δεν ειναι καλοι;

Αυτος εδω τι λεει;

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-2-Series-60GB-SSD-w-Bracket-2-5inches-Sata-II-OCZSSD2-2VTXE60G.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.