AIRETIKOS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 Αναζητω μια καρτα που να δινει στο pc τη δυνατοτητα video in.Δε θελω tv tuner με video in.Σκετο video in,ξερει κανεις καμια καρτουλα
xdoc Μάϊος 26, 2011 #4 Μάϊος 26, 2011 Αναζητω μια καρτα που να δινει στο pc τη δυνατοτητα video in.Δε θελω tv tuner με video in.Σκετο video in,ξερει κανεις καμια καρτουλατι ακριβως θέλεις να κάνεις με αυτή την κάρτα ( μεταφορά αναλογικού βίντεο στο υπολογιστή ή άλλο?)
AIRETIKOS Μάϊος 26, 2011 Author #5 Μάϊος 26, 2011 Θέλω να συνδέσω μια κάμερα παρακολούθησης άλλα τελικά βλέπω να περνώ μια απλή web camera και να φτιάχνω μονός μου ένα προβολέα υπέρυθρων....
nezoski Μάϊος 26, 2011 #6 Μάϊος 26, 2011 Αναζητω μια καρτα που να δινει στο pc τη δυνατοτητα video in.Δε θελω tv tuner με video in.Σκετο video in,ξερει κανεις καμια καρτουλαφιλε μου για τσεκαρε 4 Channel Video USB DVR + Audio http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/4-channel-video-dvr-card-bnc-connection/
AIRETIKOS Μάϊος 26, 2011 Author #8 Μάϊος 26, 2011 ωραία πράματα,σίγουρα θα βρω κατι που να μου κανει στα παραπάνω λινκς.ευχαριστώ παίδες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.