sam_xtx Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2011 Καλησπερα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να τηλεφωνώ σε σταθερα μεσω του νετ του υπολογιστή μου χωρίσ χρέωση. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 skype με λιγοτερο απο 10 το μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam_xtx Μάϊος 25, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Μάϊος 25, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Υπαρχει και το προγραμμα Viber(για andriod και iphone, αν δεν κανω λαθος) αν σε ενδιαφερει να μιλας σε κινητα μεσω ιντερνετ χωρις χρεωση. Το εχω χρησιμοποιησει και εναι πολυ καλο και free! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 26, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 δηλαδη?Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Πάντως, ένας γνωστός που είχε πάρει μια μηνιαία (αν δεν κάνω λάθος) αυνδρομή του Skype δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένος. (από τις κλήσεις προς σταθερά και κινητά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Υπαρχει και το προγραμμα Viber(για andriod και iphone, αν δεν κανω λαθος) αν σε ενδιαφερει να μιλας σε κινητα μεσω ιντερνετ χωρις χρεωση. Το εχω χρησιμοποιησει και εναι πολυ καλο και free!για iphone μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 26, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Για skype που χρησιμοποιησα τον προηγουμενο μηνα ηταν τελεια η ποιοτητα, βεβαια προσοχη πως θα κανεις τη συνδρομη σου γιατι εμενα μου χρεωσε και 2ο μηνα λογω λαθους ρυθμισης χωρις να την χρειαζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Εσυ προφανως θα θελεις να παιρνεις αλλους αριθμους,παντως εγω οταν δεν εχω καρτα ,εχω το skype και παιρνω την παρεα στο λογαριασμο τους στο skype και μιλαω free.Αλλα ναι πρεπει να εχει και ο αλλος λογαριασμο skype! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Ναι ειχα αγορασει την προσφορα με τα 6€/μηνα, για να μπορει η κοπελα μου που ελειπε εξωτερικο να καλει σε σταθερα ελλαδος απεριοριστα, γιατι δεν ειχα και γω ιντερνετ τοτε και οι γονεις της δεν ξερουν απο υπολογιστες. Η ποιοτητα ηταν αριστη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 26, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Κι εγώ ευχαριστημένος πρέπει να δηλώσω από το skype out που χρειάστηκα μία περίοδο. ΥΓ κι εγώ την πάτησα και πλήρωσα 2 μήνες τη στιγμή που χρειαζόμουν μόνο 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 26, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Παίδες χωρίς χρέωση λέει το thread!!!Οπότε τι λέτε για το skype??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 27, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 skype με λιγοτερο απο 10 το μηναδηλαδη?αφου ηθελε να μαθει και για το skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam_xtx Μάϊος 27, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 παιδια θελω κανενα ψαγμενο προγραμματακι να μου προτεινετε εχει δοκιμασει κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάϊος 28, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 για δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam_xtx Ιούνιος 2, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 μπορω να τηλεφωνησω σε σταθερα χωρις χρεωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.