Jump to content

Τηλέφωνο μέσω internet χωρίς χρέωση?

sam_xtx

Recommended Posts

Καλησπερα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να τηλεφωνώ σε σταθερα μεσω του νετ του υπολογιστή μου χωρίσ χρέωση. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υπαρχει και το προγραμμα Viber(για andriod και iphone, αν δεν κανω λαθος) αν σε ενδιαφερει να μιλας σε κινητα μεσω ιντερνετ χωρις χρεωση. Το εχω χρησιμοποιησει και εναι πολυ καλο και free!

Πάντως, ένας γνωστός που είχε πάρει μια μηνιαία (αν δεν κάνω λάθος) αυνδρομή του Skype δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένος. (από τις κλήσεις προς σταθερά και κινητά)

Υπαρχει και το προγραμμα Viber(για andriod και iphone, αν δεν κανω λαθος) αν σε ενδιαφερει να μιλας σε κινητα μεσω ιντερνετ χωρις χρεωση. Το εχω χρησιμοποιησει και εναι πολυ καλο και free!

για iphone μονο

Για skype που χρησιμοποιησα τον προηγουμενο μηνα ηταν τελεια η ποιοτητα, βεβαια προσοχη πως θα κανεις τη συνδρομη σου γιατι εμενα μου χρεωσε και 2ο μηνα λογω λαθους ρυθμισης χωρις να την χρειαζομαι.

Εσυ προφανως θα θελεις να παιρνεις αλλους αριθμους,παντως εγω οταν δεν εχω καρτα ,εχω το skype και παιρνω την παρεα στο λογαριασμο τους στο skype και μιλαω free.

Αλλα ναι πρεπει να εχει και ο αλλος λογαριασμο skype!

Ναι ειχα αγορασει την προσφορα με τα 6€/μηνα, για να μπορει η κοπελα μου που ελειπε εξωτερικο να καλει σε σταθερα ελλαδος απεριοριστα, γιατι δεν ειχα και γω ιντερνετ τοτε και οι γονεις της δεν ξερουν απο υπολογιστες. Η ποιοτητα ηταν αριστη!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.