Heir of a dying day Ιούνιος 14, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Υπαρχει το pixmania με την χαμηλωτερη τιμη αλλα βγαινει σχεδον ιδια λεφτα με το vision studio στην θεσσαλονικη.Yπαρχει και τελευταιο το multirama με την ακριβοτερη τιμη αλλα το μονο μαγαζι το οποιο ειναι αθηνα.αυτο που δεν μου αρεσει στο visionstudio στην σαλονικα ειναι το οτι εαν χρειαστει RMA θα πρεπει να στειλω το προιον με δικα μου εξοδα και δεν τα καλυπτει.(απαραδεκτο να μην καλυπτει εξοδα αποστολης RMA, ετσι νομιζω τουλαχιστον γιατι μπορει να εχω και αδικο.)Μεταξη visionstudio και multirama στης 2 καρτες η διαφορα στην τελικη τιμη ειναι 55-60 ευρο.Τι λετε να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 14, 2011 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Υπαρχει το pixmania με την χαμηλωτερη τιμη αλλα βγαινει σχεδον ιδια λεφτα με το vision studio στην θεσσαλονικη.Yπαρχει και τελευταιο το multirama με την ακριβοτερη τιμη αλλα το μονο μαγαζι το οποιο ειναι αθηνα.αυτο που δεν μου αρεσει στο visionstudio στην σαλονικα ειναι το οτι εαν χρειαστει RMA θα πρεπει να στειλω το προιον με δικα μου εξοδα και δεν τα καλυπτει.(απαραδεκτο να μην καλυπτει εξοδα αποστολης RMA, ετσι νομιζω τουλαχιστον γιατι μπορει να εχω και αδικο.)Μεταξη visionstudio και multirama στης 2 καρτες η διαφορα στην τελικη τιμη ειναι 55-60 ευρο.Τι λετε να κανω???Ψωμί απο που αγοράζεις ? Απο την περιοχή σου! ....εγω αυτο θα έκανα! Αμα ειναι σάπιο του το κοπανάς στο κεφάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Ιούνιος 14, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 ναι και εγω αυτο σκεφτομουνα αλλα η πιθανοτητες να ειναι σαπιο ειναι πολυ λιγες...και ειναι και 55-60 ευρο φθηνοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 14, 2011 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 ναι και εγω αυτο σκεφτομουνα αλλα η πιθανοτητες να ειναι σαπιο ειναι πολυ λιγες...και ειναι και 55-60 ευρο φθηνοτερα...oχι μονο να ειναι αλλα και να σου βγει στην πορεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.