Jump to content

Ποσο ρευμα ειναι ασφαλες?

saxon_747

Recommended Posts

εγω που εκανα παιχνιδάκια τον έκαψα (2000+ thorougbred)

τα επόμενα παιχνίδια θα τα κάνω μόλις τελειώσει η εξεταστική τελος ιουνιου (2600+ barton)...

τωρα το χρειάζομαι το pc.....

Αρχική απάντηση από LordOfRings

εγω που εκανα παιχνιδάκια τον έκαψα (2000+ thorougbred)

Ποσο ειχες δωσει?

Φίλε LordOfRings εσύ έπεσες στη περίπτωση μην απογοητεύεσαι ρε!! Ειδικά σε εσένα δεν έφταιγε το Vcore ήταν ένα ατυχές συμβάν

Αν θυμάμαι καλά δεν είχες δώσει πάνω από 1,8V...

εγω με an7 εχω δωσει 2,3v στον παλιο 2600+ (barton)

και σε αυτο το mobile που εχω εχω δωσει παλι 2,25

ολα αυτα για κανα bench.καθημερινα πανω απο 1,9 δεν γουσταρω

Εγω με τον mobile και νερο στο DFI LPb ειμαι στο τερμα 2.0v αλλα το dfi κανει πολυ undervoltage καπου στα 1.9v δινει πραγματικα......και γενικοτερα εχω αλλαξει καπου στους 7-8 Amd και παντα τους εχωνα ...δεν τους λυπομουν (παντα ομως προσεχα την ψυξη).....ποτε δεν μου εχει πεθανει amd απο ρευμα!!!!:worship: :worship:

Αρχική απάντηση από kaynd

Φίλε LordOfRings εσύ έπεσες στη περίπτωση μην απογοητεύεσαι ρε!! Ειδικά σε εσένα δεν έφταιγε το Vcore ήταν ένα ατυχές συμβάν

Αν θυμάμαι καλά δεν είχες δώσει πάνω από 1,8V...

Aρχιζω σιγα σιγα να το ξεπερνάω.....

• 2 weeks later...

Ki εγω δινω ρευματα ανω των 1.95 μονιμως και δεν εχει ψοφησει τιποτα.......

Ειναι σκυλια οι AMD αρκει να εχεις και την αναλογη ψυξη.

Βεβαια πανω απο τα 2 βολτ το ρισκαρεις καπως αλλα δεν σκοπευω και να τους κρατησω μεχρι να γερασω.....:jump: :jump:

Κάθε φορά εξαρτάται απο την ψύξη. ΠΧ αν δίνοντας 1.9 Volt σε μία συχνότητα βγάζει λάθος στο prime στην Μία ώρα (λέμε τώρα) και στα 2Volt βγάζει στην μισή ή στα 45 λεπτά τότε δεν αντέχει την παραπάνω τάση οπότε και κατεβάζεις γιατί θα τον τηγανίσεις. Εγώ με τον mobile πάνω απο 2Volt στα 2740mhz δεν μπορώ να δώσω γιατί κολλάει άσχημα (και το block του 11 τα βρίσκει πολύ σκούρα στα 150-160 watt)

Αρχική απάντηση από SeanKon

Ki εγω δινω ρευματα ανω των 1.95 μονιμως και δεν εχει ψοφησει τιποτα.......

Ειναι σκυλια οι AMD αρκει να εχεις και την αναλογη ψυξη.

Βεβαια πανω απο τα 2 βολτ το ρισκαρεις καπως αλλα δεν σκοπευω και να τους κρατησω μεχρι να γερασω.....:jump: :jump:

Aμα ειναι να το ρισκαρω για να κρατησει ο athlonας 2 χρονια αντι για 10... Τοτε ουτε εγω θα περιμενω να γερασω μαζι του...

:D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.