GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2004 Λοιπον,εχθες με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου δεν εμπαινε με τιποτα στα windows.....οποτε τα ειχαν ψιλοπαιξει κιολας κ ειπα να κανω εγκατασταση ξανα.....ελα που ομως οταν πηγαινα να τα βαλω μου ελεγε.....Δεν επιτρεπεται η προσβαση στον δισκο. στο συστημα ειχα δυο σκληρους,εναν 80αρη κ εναν 15αρη.....τον μονο που χρησιμοποιουσα ηταν ο 80αρης κ ηταν γεματος με mp3,ταινιες,προγραμματα κτλ,ο 15αρης δεν ειχε τιποτα κ εκει εγκατεστησα τα windοws!Οταν βαζω ομως κ τους δυο,οπως κ να τους βαλω,master η slave,δεν ξεκινανε παλι τα windows.οταν βαζω μονο τον 15αρη ειναι μια χαρα,αλλα ολα τα αρχεια ειναι στον αλλον.......τι κανω????τα εχω παιξει,ειχα παρα πολλα πραγματα εκει μεσα......τι μπορω να κανω για να τον φτιαξω????Υ.Γ Αμα δεν τον φτιαξω μεχρι αυριο θα σας ειδοποιησω κ οποιος μου το φτιαξει κερδιζει ανταμοιβη!!!!!!LOOOOOOL....(εμενα για ενα βραδυ)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2004 Δηλαδή στον 15αρη έχεις τώρα φρεσκοστημένα win ? και όταν συνδέεις τον 80αρη δε ξεκινάνε τα win?Είσαι σίγουρος ότι ο 15αρης είναι μάστερ?Τι σου βγάζει όταν δεν μπορεί να εκκινήσει? Σφάλμα του λειτουργικού ή το κλασικό disk boot failure? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Λοιπον κοιτα.Βαζω τον 15αρη μαστερ κ τον 80αρη σλειβ ...μπαινει στα windows αλλα δεν τον αναγνωριζει πουθενα πουθενα τον 80αρη(μονο οταν ανοιγει κ κανει detect τους σκληρους κ το cd-rom).Οταν βαζω μονο του τον 80αρη φτανει μεχρι εκει που λεει Verifying DMI pool data k γραφει παλι...boot from cd disk failure,insert cd..........k μαλ@κ.....Υποψην οτι για να μπω στα windows ειτε βαζω τον 15,ειτε τον 15+80 κανει κανα 5λεπτο load ta windows..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Λοιπον,εχθες με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου δεν εμπαινε με τιποτα στα windows.....οποτε τα ειχαν ψιλοπαιξει κιολας κ ειπα να κανω εγκατασταση ξανα.....ελα που ομως οταν πηγαινα να τα βαλω μου ελεγε.....Δεν επιτρεπεται η προσβαση στον δισκο. στο συστημα ειχα δυο σκληρους,εναν 80αρη κ εναν 15αρη.....τον μονο που χρησιμοποιουσα ηταν ο 80αρης κ ηταν γεματος με mp3,ταινιες,προγραμματα κτλ,ο 15αρης δεν ειχε τιποτα κ εκει εγκατεστησα τα windοws!Οταν βαζω ομως κ τους δυο,οπως κ να τους βαλω,master η slave,δεν ξεκινανε παλι τα windows.οταν βαζω μονο τον 15αρη ειναι μια χαρα,αλλα ολα τα αρχεια ειναι στον αλλον.......τι κανω????τα εχω παιξει,ειχα παρα πολλα πραγματα εκει μεσα......τι μπορω να κανω για να τον φτιαξω????Υ.Γ Αμα δεν τον φτιαξω μεχρι αυριο θα σας ειδοποιησω κ οποιος μου το φτιαξει κερδιζει ανταμοιβη!!!!!!LOOOOOOL....(εμενα για ενα βραδυ)!!! ακριβως το ιδιο επαθε και ο αδερφος μου,με ενα 80αρη με mp3 και ενα 15αρη για τα win.lolο δικος μου εχει καψει τον 15αρη.να σου προτεινω λυση τωρα δεν μπορω...μολις ξυπνησα.Αργοτερα θα το ξαναδιαβασω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 οκ man,θα περιμενω....δηλαδη ξυυυυυυυυυπνα....να σου φτιαξω κ καφε????? lol.....σοβαρα το ειχε παθει η με δουλευεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αν στον 15αρη έχεις τα παλιά xp κάνε φορματ (αφού έτσι κι αλλιώς αυτό ήθελες να κανείς από την αρχή)Η εγκατάσταση να γίνει χωρίς τον 80αρηΚαι μετά δοκίμασε να τον συνδέσεις Όσο για αυτό που σου βγάζει όταν βάζεις μόνο του τον 80αρη είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί δεν έχει στημένο λειτουργικό. (αφού είναι στημένο στον15αρη)Αν έχεις δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλη IDE καλωδιοταινια αν δεν έχεις βαλε προσωρινά αυτή των cd rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 O 80αρης ειχε τα παλια....ο 15αρης τιποτα...!!!!!!!..τωρα ο 15 εχει τα καινουργια κ ο 80 τα παλια αλλα δεν ανοιγει.....εγω αυτο που θελω ειναι να σωσω αυτα που εχει μεσα κ μετα χεστηκα τι θα παθει....εχω μια υποψια πως κατι εγινε κ εχει χαθει το αρχειο που κανει login sta windows κ γι'αυτο εγινε ολο αυτο....υπαρχρει τετοιο ενδεχομενο η λεω π@π@ριες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 .... εεεε???? Ο 80αρσης είχε τα παλιά μάλιστα. Όχι δε λες π@παρ....ς στον 80 αρη αυτό πρέπει να έχει συμβεί.. Αλλά δεν είναι αυτός λόγος για να μη βλέπει το φεσκοστημενο λειτουργικό του 15αρη τα αρχεία του 80αρη Δοκίμασε άλλα καλώδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 ναι ρε,πριν 2 βδομαδες το επαθε και δεν εχει pc επειδη η μανα μου δεν του δινει λεφτα για δισκο lool.στο θεμα μας,βαλε πανω μονο τον 15αρη και καντον cable select.συνδεσε τον στην ακρη της καλωδιοταινιας και περνα windows.τον 15αρη μην του αλλαξεις θεση.και αφου βαλεις τα windows βαλε και τον 80αρη cable select και βαλτον στην μεση της αλλης καλωδιοταινιας.το cdrom που ειναι στην ιδια καλωδιοταινια με τον 15αρη βαλτο slave και το αλλο master.τωρα αν σου δουλεψει δεν ξερω.καλυτερα να μην σου δουλεψει γιατι δεν θα εχεις που να βαλεις τους δισκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Με λίγα λόγια δοκίμασε άλλα καλώδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 τι ειναι το cable select?????? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 ok ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Ειναι μια ενδιάμεση θέση στους jumpers του δίσκου 3 οι θέσεις master slave και cable select σε αυτη τη θέση καθορίζεται αυτόματα ποιος θα είναι master ή slave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 αυτο το φτιαχνω απο τα βιος???λοιπον,καλλωδιοταινιες αλλαξα...αλλα τιποτα...δεν τον αναγνωριζουν πουθενα....τωρα δοκιμαζω να του κανω repair pali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Απο την στιγμη που τον βλεπει στο Boot δεν ειναι θεμα jumbers και θεση των καλωδιων. Στο disk management (δεξι κλικ στο Mycomputer>manage)φαινεται ο δισκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Νοp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 28, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Δηλαδη λες οτι τον βλεπει κανονικα στο Bios αλλα στο disk management οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Ακου τι προσεξα μολις τωρα...στο βιος τον αναγνωριζει αλλα οχι ως 80giga alla ws 8.455.....επισης τον 15αρη οπου κ να τον βαλω ,οτι κ να τον κανω δεν μπαινει primary master,alla mono primary slave.....πεταμα θελουν γαμωτο....οταν πηγα να κανω repair στον 80αρη μου εβγαλε μια μπλε οθονη με αλαμπουρνεζικα κ καπου στην αρχη ελεγε...PAGE_FAULT_IN NONPAGED_AREA...μετα ειχε παλι κατι ακαταλαβιστικα κ μετα στο τελος της σελιδας ελεγε...STOP:0x00000050(0xF9....κτλ....) κ ακριβως απο κατω ελεγε.....partmgr.sys - Address F9CBC4AB base at F9CBAOOO,Datestamp 000000000...κ τελος για να φυγω απο εκεινη την οθονη,η μονη λυση ειναι το restart:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:23] Δηλαδη λες οτι τον βλεπει κανονικα στο Bios αλλα στο disk management οχι? Ναι....!!!!!μεχρι κ που ακουγεται οτι λειτουργει αλλα...πουθενα ο δισκος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 28, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Δοκίμασε τον 80αρη σου σε άλλο PC γιατί νομίζω ότι σε χαιρέτισε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.