Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 παίδες να ρωτήσω, έχω κάνει "create new game or application" και πέρασα τα ports για το Bad Company 2 οπότε τώρα είναι στη λίστα με τα "Games or Application". Ωστόσο, επειδή στο router είμαι εγώ και ο αδερφός μου, και επείδη και οι δύο παίζουμε bc2, ΔΕΝ το έχω κάνει assign σε κάποιον υπολογιστή (πχ. τον δικό μου), γιατί άμα το κάνω assign κάπου, μετά εξαφανίζεται από τη λίστα (δεν μπορώ να το κάνω assign και στα δύο pc). Οπότε ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν ξέρω και πως λειτουγεί το router, αφού είναι στη λίστα είμαστε "ΟΚ" και οι δύο (δλδ τώρα είναι σαν να έχω πει στο router "έχε αυτές τις θύρες ανοιχτές για όλους στο δίκτυο), ή πρέπει να το κάνω assign τουλάχιστον σε έναν υπολογιστή - άλλα πάλι θα καλύπτεται και ο άλλος; Το UPnP το έχω επίσης enabled, άλλα όσοι ξέρουν, στο BC2 με UPnP enabled έχεις disconnects από τους servers μετά από λίγο. Για αυτό είπα να ανοίξω και τις θύρες (manually), μήπως και στρώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Όχι οι θύρες ανατίθονται σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή μόνο. Δεν μπορείς να τις βάλεις και στους 2. Αυτό που μπορείς να κάνεις (αν δεν καταδέχεστε να παίζετε από τον ίδιο υπολογιστή) είναι να αλλάζεις στον router την target IP address, ανάλογα με το ποιος παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάϊος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Όχι οι θύρες ανατίθονται σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή μόνο. Δεν μπορείς να τις βάλεις και στους 2. Αυτό που μπορείς να κάνεις (αν δεν καταδέχεστε να παίζετε από τον ίδιο υπολογιστή) είναι να αλλάζεις στον router την target IP address, ανάλογα με το ποιος παίζει.μα πολλές φορές παίζουμε ταυτόχρονα και μάλιστα στον ίδιο server - ίδια ομάδα - ίδια squad! :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.