JiMk Ιούνιος 2, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Soki και εγώ θέλω ένα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 2, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Mεχρι να σου ερθει Jim θα εχει γινει αλουμινοχαρτο... Πρεπει να παρετε ενα φυλλο αλουμινιο οι Θεσσαλονικεις να φτιαξετε και εσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 2, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Μπραβοοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 2, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από soki Mεχρι να σου ερθει Jim θα εχει γινει αλουμινοχαρτο... Πρεπει να παρετε ενα φυλλο αλουμινιο οι Θεσσαλονικεις να φτιαξετε και εσεις. Ειχα δοκιμασει κατι παρομοιο απο εναν οδηγο που ειχα βρει σε ενα αυστραλεζικο φορουμ , νομιζω πως τον οδηγο τον ειχε δημοσιευσει και ο Καθαρ αλλα προτιμησα τελικα την απλη μεθοδο με πλαστικο σρουντ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thamthamal Ιούνιος 2, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Εύγε Σόκι! Ευχαριστούμε για τον τυφλοσούρτη... Πολύ καλή παρουσίαση... Αλήθεια, ξέρει κανείς πού θα βρούμε στη Σαλόνικα φύλλο αλουμινίου σε τέτοια τιμή; Βασικά όχι για shroud... Καταστρώνω σπιτικό Reserator και το θέλω για τα φινάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 2, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από ThamthamalΚαταστρώνω σπιτικό Reserator και το θέλω για τα φινάκια... Ωπ! Μ' αρεσει το παλικαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Ιούνιος 3, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Soki οι ανεμιστηρες πρεπει να ριχνουν αερα στο ψυγειο η να τον τραβανε προς τα εξω??με ποιο εχει καλυτερη αποδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 3, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Να τραβανε προς τα εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 4, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 soki thanks... u know... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 4, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Ιούνιος 4, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από soki Να τραβανε προς τα εξω. προς τα εξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 4, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Το "προς τα έξω" σημαίνει, να ρουφάνε αέρα από το ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Βρε Soki απο τοτε που μου εστειλες το πμ προσπαθω να σου απαντησω αλλα το γραμματοκιβωτιο σου ειναι γεματο! Σβησε τιποτα!Μπορεις να μου φτιαξεις ενα για ψυγειο Ford Transit '87? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 29, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Μερικες μικροβελτιωσεις.... 1. Στις λωριδες αλουμινιου υπολογιζουμε περιπου 3cm απο καθε μερια(3+15.5+3) και κανουμε μια τρυπα οπως στην παρακατω φοτο στις λωριδες και στο σημειο του shroud που θα βιδωσουμε. Eτσι εχουμε μια πιο στιβαρη κατασκευη . (sorry για την κακη ποιοτητα των φωτογραφιων ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 29, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 2. Κανουμε 4 τρυπες(2 απο καθε πλευρα) στα σημεια που φαινονται στην φοτο, ωστε το ψυγειο να κρατιεται στις ακρες του με δεματικα. Ετσι βγαινει-μπαινει πανευκολα οποτε θελουμε. Y.Γ. Ενα φυλλο αλουμινου ειναι αρκετο για 7 περιπου shrouds για ford transit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 7, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Πολυ καλό ευγε.Απορία : σε τι βοηθαει το διαχωριστικό αναμεσα στους ανεμιστήρες? ????Το δικό μου ειναι δυπλο πολυεστερικό σε ford transit 87 με 2 pull και 2 push ανεμιστήρες στα 24 Volt.. Το αλουμίνιο ειναι καθαρότερη λυση πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 2, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Soki είσαι τρομερός όλα τα λεφτά... πολύ καλή δουλειά :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 2, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 ΚΟΡΥΦΗ!!!!! Θα δοκιμάσω να φτιάξω κάτι παρόμοιο αλλα για HDD(ψύκτρα και καλά) Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που έχεισ σε photo και είναι σαν σκάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 2, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 20:26] ΚΟΡΥΦΗ!!!!! Θα δοκιμάσω να φτιάξω κάτι παρόμοιο αλλα για HDD(ψύκτρα και καλά) Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που έχεισ σε photo και είναι σαν σκάρα Η σκάρα!!! Η σκάρα αυτή είναι το ψυγείο που ψήχει το μηχάνημα πως είναι το ψυγείο του αυτοκίνητου.. έτσι είναι... :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 2, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2004 Σοκι μπορεις να μου φτιαξεις ενα για ψυγειο Transit?????Πες μου ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.