Jump to content

Επιλογη τροφοδοτικου

giorgos19

Recommended Posts

Γεια σας θα θελα να μου προτείνεται κάποιο τροφοδοτικό μέχρι 70 ευρώ για home theater pc άντε και κάνα παιχνίδι και να μπορώ να συνδέσω 6 ανεμιστήρες.

Λίγο παράξενο μου ακούγεται αυτό,από τι αποτελείτε το pc φίλε μου;

Λίγο παράξενο μου ακούγεται αυτό,από τι αποτελείτε το pc φίλε μου;

Τώρα τον φτιάχνω τον υπολογιστή έχω αυτό το κουτί

Cooler Master Elite 430 - Κουτί υπολογιστή για μητρικές ATX/Micro ATX - Μαύρο | Multirama

και θέλω να βάλω άλλους τους ανεμιστήρες και από ότι είδα δεν έχουν όλα τα τροφοδοτικά σύνδεση για 6 ανεμιστήρες

συγνωμη, για να καταλαβω. θες να φτιαξεις HTPC και να βαλεις επανω οσους ανεμιστηρες χωραει το κουτι? δεν εχεις ακουστα που λενε το HTPC πρεπει να ειναι ηηηηησυχο...?

ανεξαρτητως του οτι, οποιο καλο τροφοδοτικο παρεις, μπορεις να βαλεις οσους ανεμιστηρες θες..! εστω και με ανταπτορα αν δε σε φτανουν οι πριζες!

Oι ανεμιστήρες είναι το λιγότερο που πρέπει να σ'ανησυχεί ως προς την κατανάλωση(ως προς τον θόρυβο όμως πρέπει να σε ανησυχεί ιδιαίτερα),πρέπει οπωσδήποτε να μας πεις από τι θα αποτελείται αναλυτικά το pc για να σου προτείνουμε το κατάλληλο τροφοδοτικό,και επίσης ο αριθμός των ανεμιστήρων πάει ανάλογα εν μέρει και με το υπόλοιπο hardware γιατί δεν υπἀρχει λόγος να προσθέτεις θόρυβο και κόστος όταν δεν χρειάζεται.

Ο θόρυβος από τους ανεμιστήρες δεν με απασχολεί γιατί αν είναι βάζω κάποιο fan controller, τους θέλω περισσότερο για ομορφιά.

Αυτά εδώ σκέφτομαι να βάλω αν και δεν είναι οι τελικές επιλογές

MSI 760GM-E51 RETAIL - - E-SHOP.GR

AMD ATHLON II X4 640 3.0GHZ QUAD-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GR

KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305760

Αν και για επεξεργαστή λέω να περιμένω τους καινούργιους amd.

κανε μια διευκρινιση σε παρακαλω. για HTPC ενδιαφερεσαι η για PC που θα ειναι πολλαπλων χρησεων? γιατι απο τη μια θες φρου φρου και χρωματα, απο την αλλη θες overclocking...,μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ζητας.

το HTPC εχει καποια χαρακτηριστικα, που απο οτι φαινεται δεν σε απασχολουν και ειναι δικαιωμα σου! δλδ εννοω οτι, πρεπει να ειναι αθορυβο, μικρο και βολικο, για να μπορεις να το βαζεις και σε χωρους που να μην φαινεται, και χωρις πολλα λαμπιονια, για να μην σου ζαλισουν τα π@π@ρια οταν παρακολουθεις ταινιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.