giorgos19 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 Γεια σας θα θελα να μου προτείνεται κάποιο τροφοδοτικό μέχρι 70 ευρώ για home theater pc άντε και κάνα παιχνίδι και να μπορώ να συνδέσω 6 ανεμιστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Μάϊος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Γεια σας θα θελα να μου προτείνεται κάποιο τροφοδοτικό μέχρι 70 ευρώ για home theater pc άντε και κάνα παιχνίδι και να μπορώ να συνδέσω 6 ανεμιστήρες.Λίγο παράξενο μου ακούγεται αυτό,από τι αποτελείτε το pc φίλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos19 Μάϊος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Λίγο παράξενο μου ακούγεται αυτό,από τι αποτελείτε το pc φίλε μου;Τώρα τον φτιάχνω τον υπολογιστή έχω αυτό το κουτί Cooler Master Elite 430 - Κουτί υπολογιστή για μητρικές ATX/Micro ATX - Μαύρο | Multiramaκαι θέλω να βάλω άλλους τους ανεμιστήρες και από ότι είδα δεν έχουν όλα τα τροφοδοτικά σύνδεση για 6 ανεμιστήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 συγνωμη, για να καταλαβω. θες να φτιαξεις HTPC και να βαλεις επανω οσους ανεμιστηρες χωραει το κουτι? δεν εχεις ακουστα που λενε το HTPC πρεπει να ειναι ηηηηησυχο...? ανεξαρτητως του οτι, οποιο καλο τροφοδοτικο παρεις, μπορεις να βαλεις οσους ανεμιστηρες θες..! εστω και με ανταπτορα αν δε σε φτανουν οι πριζες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Μάϊος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Oι ανεμιστήρες είναι το λιγότερο που πρέπει να σ'ανησυχεί ως προς την κατανάλωση(ως προς τον θόρυβο όμως πρέπει να σε ανησυχεί ιδιαίτερα),πρέπει οπωσδήποτε να μας πεις από τι θα αποτελείται αναλυτικά το pc για να σου προτείνουμε το κατάλληλο τροφοδοτικό,και επίσης ο αριθμός των ανεμιστήρων πάει ανάλογα εν μέρει και με το υπόλοιπο hardware γιατί δεν υπἀρχει λόγος να προσθέτεις θόρυβο και κόστος όταν δεν χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos19 Μάϊος 25, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Ο θόρυβος από τους ανεμιστήρες δεν με απασχολεί γιατί αν είναι βάζω κάποιο fan controller, τους θέλω περισσότερο για ομορφιά.Αυτά εδώ σκέφτομαι να βάλω αν και δεν είναι οι τελικές επιλογέςMSI 760GM-E51 RETAIL - - E-SHOP.GRAMD ATHLON II X4 640 3.0GHZ QUAD-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GRKINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GRhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305760Αν και για επεξεργαστή λέω να περιμένω τους καινούργιους amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάϊος 25, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 με πολυ λιγοτερα χρηματα μπορεις να βρεις καποιο μεταχειρισμενο 500-600w και θα εισαι υπερκαλυμμενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Μάϊος 25, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Τότε σου προτείνω αυτό FSP AURUM GOLD 400 - Τροφοδοτικό Υπολογιστή - 400 Watt | Multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos19 Μάϊος 25, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση θα θελα να σε ρωτήσω σε περίπτωση overclock το τροφοδοτικό αυτό μπορεί να ανταπεξέλθει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 25, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 κανε μια διευκρινιση σε παρακαλω. για HTPC ενδιαφερεσαι η για PC που θα ειναι πολλαπλων χρησεων? γιατι απο τη μια θες φρου φρου και χρωματα, απο την αλλη θες overclocking...,μπας και καταλαβουμε τι ακριβως ζητας. το HTPC εχει καποια χαρακτηριστικα, που απο οτι φαινεται δεν σε απασχολουν και ειναι δικαιωμα σου! δλδ εννοω οτι, πρεπει να ειναι αθορυβο, μικρο και βολικο, για να μπορεις να το βαζεις και σε χωρους που να μην φαινεται, και χωρις πολλα λαμπιονια, για να μην σου ζαλισουν τα π@π@ρια οταν παρακολουθεις ταινιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos19 Μάϊος 25, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Θα τον βαλω στο δωματιο μου που εχω τηλεοραση και οθονη για υπολογιστη οταν θελω να δω ταινιες θα βαζω το hdmi στην τηλεόραση,θα τον έχω για γενική χρίση δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.