Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2011 Δεν ξέρω αν ταίριαζε πουθενά αλλού και το βάζω εδώ (άμα χρειάζεται μετακινήστε το)Λοιπόν στο θέμα μας,Πέρυσι τέτοιες μέρες είχα βάλει ένα κλιματιστικό στο δωμάτιο μου, το δούλεψα δυο μήνες (το καλοκαίρι δηλαδή) όσο ήμουν Αθήνα και μετά μέχρι τώρα δεν το εχω ξαναχρησιμοποιήσει. Επειδή το βλέπω πως θα χρειαστεί και το φετινό καλοκαίρι, υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω πριν το δουλέψω επειδή έχει μείνει σε αχρηστία τόσο καιρό?
jpavly Μάϊος 24, 2011 #2 Μάϊος 24, 2011 Δεν παθαίνει τίποτα, αλλά μπορείς να του κάνεις μία συντήρηση (κόστος περίπου 30 ευρώ) μία φορά το χρόνο για καθαρισμό και έλεγχο μήπως θέλει πλήρωση φρέον.
Periklis_pap Μάϊος 24, 2011 Author #3 Μάϊος 24, 2011 Δηλαδή θεωρητικά το ανοίγω και δεν εχω κάποιο θέμα (καθαρίζω και τα φίλτρα πριν το ανοίξω με νερό?)
shattered Μάϊος 24, 2011 #4 Μάϊος 24, 2011 λογικά η μονάδα που έχεις μέσα στο δωμάτιό σου έχει φίλτρο(αν ανοίξεις το καπάκι του)...βασικά σαν μια πλαστική σίτα είναι στα πιο πολλά...δες μόνο αν είναι βρώμικο...αν δεν κάνω λάθος τα φίλτρα των οικιακών a/c καθαρίζονται με ζεστό νερό...βέβαια αν λες πως το δούλεψες 2 μήνες δύσκολα να γέμισε το φίλτρο...αλλά δεν χάνεις τίποτα να δεις την κατάσταση του...edit...βλέπω πως ξέρεις για το φίλτρο ΄....οπότε ναι το καθαρίζεις(αν χρειάζεται) και το δοκιμάζεις
pastelidis.n.s. Μάϊος 24, 2011 #5 Μάϊος 24, 2011 Mονο τα φιλτρα να καθαρισεις και εισαι οκ, του χρονου συντηρηση.
performer Μάϊος 26, 2011 #6 Μάϊος 26, 2011 για 2 μηνες που το εχεις χρησιμοποιησει δε χριαζεται να κανεις τπτ.ακομη και τα φιλτρα μην περιμενεις να εχουν πολλα πραγματα πανω..ωστοσο αν δεν βαριεσαι πλυνε μονος τα φιλτρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.