Jump to content

Ερωτηση για κλιματιστικο

Periklis_pap

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν ταίριαζε πουθενά αλλού και το βάζω εδώ (άμα χρειάζεται μετακινήστε το)

Λοιπόν στο θέμα μας,

Πέρυσι τέτοιες μέρες είχα βάλει ένα κλιματιστικό στο δωμάτιο μου, το δούλεψα δυο μήνες (το καλοκαίρι δηλαδή) όσο ήμουν Αθήνα και μετά μέχρι τώρα δεν το εχω ξαναχρησιμοποιήσει. Επειδή το βλέπω πως θα χρειαστεί και το φετινό καλοκαίρι, υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω πριν το δουλέψω επειδή έχει μείνει σε αχρηστία τόσο καιρό?

Δεν παθαίνει τίποτα, αλλά μπορείς να του κάνεις μία συντήρηση (κόστος περίπου 30 ευρώ) μία φορά το χρόνο για καθαρισμό και έλεγχο μήπως θέλει πλήρωση φρέον.

Δηλαδή θεωρητικά το ανοίγω και δεν εχω κάποιο θέμα (καθαρίζω και τα φίλτρα πριν το ανοίξω με νερό?)

λογικά η μονάδα που έχεις μέσα στο δωμάτιό σου έχει φίλτρο(αν ανοίξεις το καπάκι του)...

βασικά σαν μια πλαστική σίτα είναι στα πιο πολλά...

δες μόνο αν είναι βρώμικο...αν δεν κάνω λάθος τα φίλτρα των οικιακών a/c καθαρίζονται με ζεστό νερό...

βέβαια αν λες πως το δούλεψες 2 μήνες δύσκολα να γέμισε το φίλτρο...αλλά δεν χάνεις τίποτα να δεις την κατάσταση του...

edit...βλέπω πως ξέρεις για το φίλτρο ΄....οπότε ναι το καθαρίζεις(αν χρειάζεται) και το δοκιμάζεις

για 2 μηνες που το εχεις χρησιμοποιησει δε χριαζεται να κανεις τπτ.

ακομη και τα φιλτρα μην περιμενεις να εχουν πολλα πραγματα πανω..

ωστοσο αν δεν βαριεσαι πλυνε μονος τα φιλτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.