Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
:o O τυπος τραβαγε βιντεο και πεταγε μαχαιρια οπου να'ναι απο την μερα που κυκλοφορησε μεχρι χθες για να πετυχει τετοιο kill...Και παλυ τυχερος ειναι...:baby:

Εχει by default ενεργοποιημενο το theater ΑΚΑ καταγραφει τα match που παιζεις και αν θελεις τα βλεπεις ή τα ανεβαζεις online.

Ναι σιγά...

μπρορείτε να μπείτε στο game? εδώ και πολύ ώρα το βγάζει Unavailable

Βγηκε νεο patch , το περασες?

Ισως φταιει αυτο.

βασικά απο default είναι αυτόματα τα updates του steam..πρέπει να το κατεβάσω μόνος μου? δεν μπαίνει ούτε στην αρχική οθόνη.. το μήνυμα που βγάζει το βγάζει το steam..

Δεξι click στο game στο Library του Steam ψαξε και βρες το Verify Integrity of game files

Αστο να κανει search και δες αν κατεβασε τιποτα.

να ρωτησω κατι ρε παιδες .... εχω 3870 core 2 duo 2.3 4 gig ram πως γινετε να μου το παιζει το game σχεδον full ?

το μονο που δν ειναι extra ειναι normal k specular map resolution.Oχι οτι παραπονιεμαι αλλα wtf ?

Στο can you run it μου το βγαζει κατω απο την μεση.

το βαλα και native ολα καλα δν ξερω μηπως επειδη ειμαι στην αποστολη με africa με τα snipers επειδη δεν εχει πανικο και για αυτο παιζει , θα δειξει στην πορεια.

Εβαλα και το optimize μονο του να δω τι θα μ βγαλει και βγηκαν ολα low , το λογικο δλδ WTF??:wall:

παντως ενα καλο εχει αυτο το game,μπορεις να το τρεξεις οπου θες,και θα πιασεις και τρελα φρειμς,η χαρα του φραπς κανονικα

ειδα 70αρια σε βαιο ζ με 330μ νβιντια..λολ

αλλα και παλι το βγαλα..

Ομολογώ ότι παίζω το single player στο COD MW3 (:p)και με εξέπληξε ευχάριστα μπορώ να πω...δεν είναι διαφορετικό και δεν έχει κάτι καινούργιο να προσφέρει αλλά ήταν πιο καλό από του battlefield 3...περνάει ευχάριστα η ώρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.