Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3

KryosRevenge

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply
εχετε διαλεξει το pnp μιπως βοηθησει? συνηθως το plag and play ανοιγει αυτοματα τα πορτς

το εχω ανηκτω αλλα το παρατισα δεν θα ασχολιθω κιαλο αρκετα ασχολιθικα με αυτο το game για κανα public kai kala einai

το πήρα το γκειμ και εγώ απο τον ρώσσο..όλα κομπλε. αλλα ρε γμτ ειναι επεικώς άθλιο. Καμια σχέση με το mw2 ψοφάς πανεύκολα ή ειναι ιδέα μου ρε γμτ?

ασε που ολα τα οπλα κάθε κατηγοριας μου φαίνονται ίδια χωρις να έχουν διαφορά..παλι καλα που το πήρα φτηνά αλλιώς θα έκλαιγα το 50..

εσεις τι γνώμη έχετε για το Multi?

εγω φιλε .... κλαιω τα 50 euro ..... ελπιζω να σε καλιψα :p

A ξεχασα να αναφερω οτι με το Widescreen Fixer δεν εκανα δουλεια.

Ουσιαστικα "τραβαει" την εικονα δημιουργώντας την ψευδαίσθηση οτι αλλαζει το FOV .

Φεηλ.(το γκεημ, οχι το προγραμμα)

και γω doctor έχω το ίδιο ρουτερ αλλά σκ@τα...δεν ανοίγει με τίποτα.. εν τω μεταξύ στο mw2 κλείνω το firewall από το nod και παίζει μια χαρα τόσα χρονια ουτε πορτς ανοιξα ούτε τίποτα και έχω αλλάξει και 4 ρούτερ.. απλα το γκειμ είναι μεγα φεηλ

Το CoD πέθανε για μένα από τη στιγμή που σταμάτησαν οι ελεύθεροι dedicated servers και τελευταίως το lean. Καλά τα λέω Ανδρέα?? :wall:

καλα τα λες αρηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Για όσους έχουν πρόβλημα με το NAT και το tg585 η λύση είναι εδώ......

Call of Duty Community: Nat Strict/Moderate

Το δοκίμασα και δούλεψε κανονικά.....:dance3:

οντος δουλεψε για μενα ευχαριστω πολλυ :thank_you2:

το εχει ποσταρει το νεουδι ο τζωρτζης -> Official Battlefield - Bad Company 2 Thread. - Page 415

Αφου αλλαξατε ρυθμισεις στο ρουτερ καιρος να αλλαξετε και παιχνιδι, ΨΟΦΟΣ στην activision :D

Για όσους έχουν πρόβλημα με το NAT και το tg585 η λύση είναι εδώ......

Call of Duty Community: Nat Strict/Moderate

Το δοκίμασα και δούλεψε κανονικά.....:dance3:

εγώ στο δικό μου pc δεν μπορώ να δω πουθενά το network infrastructure που λεει ο οδηγός... στο δίκτυο μου δείχνει μόνο τους υπολογιστές που είναι διαθέσιμοι.. τίποτα άλλο

όσο για τον άλλο οδηγό που όταν δίνω στο telnet εντολή να συνδεθεί, βγαίνει το μήνυμα " could not open connection to this host on port 23"

Εχει κανείς καμια ιδέα?

Επισης αυτό είναι θέμα router? γιατί έχω ένα dlink σαν αυτά που εδινε πιο παλιά η forthnet αμα είνια να το βάλω να μην τραβιέμαι...

Ανοιξα το port 3074 και τα 27000-27050 + καποια ακόμα σε TCP+UDP και μονίμως είμαι open.

Το παιχνίδι είναι στο ίδιο στυλ με το Mw2, πράγμα που εμένα μου αρέσει. Σιγουρα έχει τα προβλήματα με το lag πολλές φορές αλλά το να πατάω Play-FFA και τσουπ να με βάζει σε game μου είχε λείψει από το BO. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ που ενω είμαι στο lobby μπορώ να αλλάζω τα classes/loadouts κλπ και περνάει ευχάριστα η ώρα. Στο BO μου την είχε σπάσει που δε μπορούσα να το κάνω.

Όσο για τα γραφικά μια χαρα μου φαίνονται, δε ξέρω τι απαιτήσεις έχετε οι υπόλοιποι αλλά μου φαίνονται πιο πλούσια απο το MW2.

Οσο για το eyefinity μια χαρα δουλεύει... Στην αρχή δεν είχα βάλει το native στα γραφικά και ήταν τραγικό, αλλά μόλις το έβαλα και δουλεψε ηταν οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.